-
Odp: Przedłużanie rzęs metodą 1:1
Pumba28 - Może idź po prostu do innej kosmetyczki bo często widziałam na ogłoszeniach ceny bardziej przystępne niż 600 zł O.o Za połowe tego, a nawet mniej bo teraz często mają promocję... juz chyba można mieć ładny i dobrze zrobiony komplet na oba oczka.
Przynajmniej tak mi się wydaje. ;)
-
Pumba skad jestes? moze pomozemy Ci znalezc odpowiednia osobe w Twojej miescinie bo to co piszesz to rozboj w bialy dzien.....
-
Cytat:
Napisał
gosiail
---------- Dodano o godzinie 21:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:38 ----------
:/:nie wiem czemu niektore spadaja mi nizej czyzbym kleiła za daleko czy moze za niskie rzesy chwytam?
pozdrawiam:kwiatek:
a moze dlatego opadaja , ze sa za dlugie i za ciezkie do tych naturalek?:/:
-
Nnisiaa - ja jestem z Goleniowa w zach-pom ,dlatego szukam od Szczecina po Kołobrzeg ;)
Germana - ja właśnie szukałam opinii w necie ( wiadomo,że najlepszą rekomendacją sa zadowolone klientki :) )i jedyne pozytywne jakie znalazłam,to właśnie o tej kosmetyczce o której Wam już pisałam.Cóż jednak cena 3 zł za rzęsę,mówi sama za siebie :/: Przy założeniu po 100 szt. na oko,wychodzi ok.600 zł :( Dlatego chciałam się poradzić Kochane czy założenie 50-60 na oko ma sens?Są też w necie oferty stylistek,które oferują tańszą usługę, ( 100-200 zł )jednak nie ma opinii...No i kurde co doradzacie? ;) Iść do sprawdzonej,ale "drogiej" czy spróbować u kogoś,kto nie wiem jak robi...?
PS. Babeczki trzeba zrobić jakiś forumkowy zjazd :zab: Jakiś hotel zarezerwować i zrobić babskie party:skacze: Pozdrawiam.
-
Odp: [Zdjęcia] Przedłużanie rzęs - galeria i komentarze
Dziewczyny ratunku nie bardzo wiedziaam gdzie to napisać więc pomyślałam, że moze tutaj. 2 tygodnie temu zrobiłam sobie rzęsy ale przyklejane do powieki po 1,5 tygodnia odlecialo mi kilka kępek i dzisiaj postanowiłam ściągnąć wszystkie bo już mbie denerwowały te przerwy pomiędzy rzęsami bo ani tego zatuszować ani nic, ale podczas żciągania wyleciało troche moich rzęs i to z cebulkami:( nie dość, że swoje zawsze miałam rzadkie i krótkie to teraz jeszcze to..... porażka:( jestem załamana:( Dziewczyny powiedzcie mi czy te rzęski mi odrosną czy juz będę taki łysol??:(
-
-
Nie chce Cie martwic.....ale jest tak ze wyrastac wyrastaja ale moze sie tez tak zdarzyc ze jakies nie wyrosna niestety w ten sposob mozna poprzez zerwanie wyrwanie sztucznych rzes usunac sobie swoje naturalne niestety na stale....a moze byc tez tak ze one zwyczajnie wypadly i w to miejsce odrosna nowe wiec musisz uzbroic sie w cierpliwosc i czekac na efekt ....oby jednak w Twoim przypadku byla opcja nr 2 i wszystko skonczylo sie dobrze:) a powiedz jeszcze w jaki sposob pozbywalas sie tych kepek? tak je zwyczajnie odrywalas czy w jakis inny sposob?
-
cześć
mam prośbe czy ktos moze okiem fachowym zerknac na te moje foty rzes i napisac co do poprawy? będę wdzięczna:D
powiedzcie dziewczyny jeszcze czy mozna mieszac skręty czy tylko grubości?
pozdrawiam serdecznie:kwiatek:
-
Wiesz Gosia, ja specjalista nie jestem, ale z wnioskow jakie wyciagnelam dotychczasowo czytajac forum i dajac zdjecia mojej pracy to wyglada jakbys robila je tylko jedna dlugoscia, ale ogolnie to mi sie podobaja, tylko wlasnie wydaje mi sie ze dlugosc jest za dluga LOL
To tylko jak ja to widze..
-
ja bym skretow nie mieszala, bo by wygladaly jak porozdwajane, jakos tak potarganie:D
-
Pumba.....ja proponuje Ci wybrac jakas jedna stylistke napisac do niej maila z prosba o przeslanie zdjec jej prac....i wtedy mozesz wybrac jedna sposord kilku...bo te 3zl to naprawde duzo.....
-
W miejscu gdzie były przyklejone to dubałam ten klej i delikatnie osuwałam te kępki z powiek, ale niestety po przez to ściąganie osuwałam razem ze swoimi rzęsami...:(
-
Pumba szczerze mówiąc najlepiej by było jakbyś pojechała do naszej której forumkowej "stylistki rzęs" :P
nawet jakbyś do mnie jechała na drugi koniec Polski, to wyszło by Cie o wieleee taniej i zabieg ful wypas ni ż u tamtej Pani :p
Ale ja Ci proponuję chociażby naszą Kurkę- w Trójmieście robi, czyli chyba najbliżej Ciebie i najbardziej obeznana i utalentowana z nas wszystkich :P
a i tak wyjdzie Ci o wiele taniej, a jak masz bardzo gęste rzęsy to i nawet sporo ponad 200 rzęs Ci wklei a i za podróż Ci o wiele mniej wyjdzie... także zastanów sie ;)
-
Dziewczyny a co z kolorowymi rzęsami?
planuje zakup fioletowych i niebieskich, ale sa jeszcze np czerwone, złote i srebrne czy macie chetne panie na takie cuda...??
znalazlam swietna oferte Blinka - po 17 zł za 0,25 g ++ NIEBIESKIE rzesy jedwabne 0,25g 0,15mmx 13mm ++ (1312207751) - Aukcje internetowe Allegro i mysle czy uda sie wykorzystac kolorki? i tych rzes to w sumie duuuuzo, bo przecież calego oka nie zrobie w kolorze?:)
co myslicie doradźcie. macie takie cuda? czy szkoda kasy?
-
powiem tylko że zielone niebieskie i różowe ładnie wyglądają bo widziałam na własne oczy za to złote wyglądają tragicznie..;/
-
ja mialam ciemno niebieskie na sobie ale malo i nie bylo zbytnio widac
-
Dżoana i Nnisiaa dzięki za odpowiedź :*
Macie rację,ta cena jest zbyt wygórowana a biorąc pod uwagę,że trzeba będzie dopełniać co 3-4 tyg,to połowa wypłaty by mi na to szła ;) Oj Dziewuszki żebyście wiedziały jakbym chciała mieć rzęski założone przez Was albo Kurkę :respekt: Tak więc myślę sobie,że zamiast kombinowania w Szczecinie,postaram się coś pomyśleć nad wyjazdem w Wasze okolice (od razu urlop bym zaliczyła:) Jednak w razie gdyby któraś z Was była w moich okolicach,to bardzo proszę mnie powiadomić w trybie natychmiastowym :zab:
Pozdrawiam ;)
-
Pumba ja w Szczecinie bede w wakacje:D:D....bo kolezanke odwiedzam.....moze tez w ferie zimowe uda sie wyskoczyc:D...
a powaznie kolorowe rzesy sa fajne po warunkiem ze sa nimi cale oczeta zrobione wtedy je najlepiej widac...bo i tak widoczne sa w sumie tylko te koncowki wystajace za nasza natrualna rzeske....efekt fajny ja mialam fioletowe....i najbardziej schodza wlasnie niebieskie zielenie fiolety bynajmniej u mnie:)
aaaa chce wam powiedziec ze zaryzykowalam i kupilam na necie rzesy za 10zl....i sa extra nic sie z nimi nie dzieje sa fajne czarniutkie.... i w sumie niczym sie nie roznia od tych ktore kupowalam za 30zl....
-
Cytat:
Napisał
Nnisiaa
zaryzykowalam i kupilam na necie rzesy za 10zl....i sa extra nic sie z nimi nie dzieje sa fajne czarniutkie.... i w sumie niczym sie nie roznia od tych ktore kupowalam za 30zl....
super info:)
namiary na tego sprzedawcę można prosić?
-
pewnie ze mozna....
ja zaopatruje sie tutaj:)
!!! PROFIL C 0.20 15mm PRZEDŁUZANIE RZĘS RZĘSY (1297961480) - Aukcje internetowe Allegro
akurat na chwile obecna sie wszystkie aukcje pokonczyly ale wystawiaja je co chwile:)
-
Dzięki:kwiatek:
Kupię na nowej aukcji:)
-
-
juz są nowe aukcje :)
---------- Dodano o godzinie 18:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:34 ----------
Ale czad :) w jednym momencie zarzalysmy na ich stronę :) sory za off
---------- Dodano o godzinie 18:41 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:36 ----------
Nnisia jesli chodzi o klejenie D do prostych rzęs to niestety nie wiem jak to bedzie wygladac np z boku alb jak to bedzie z trzymaniem sie tej rzeski
-
własnie ja tez nie wiem dlatego pytam bardziej doswiadczonych powiem ze profil C trzyma sie ladnie i dokleja sie go dobrze....
-
dziekuje dziewczeta moje drogie za protekcje, ani ja uzdolniona, ani nie robie lepiej tylko zdeterminowana jestem, klej Niska D jak laska ma dobre normalne oczy, do wylupiastych i lekko wystajacyh ani mi sie waż:skacze:, bo bedzie wygladała jak zdziwiona lalka
pumba w Szczecinie masz "Olymp" , w ktorym pracuje nasza Ania-moderator, przecież, tam i są szkolenia i robią rzęsy weź ty się dziewczyno dowiedz tam cen, bo 6 stowek to troszkę drogo, a jak masz gęste rzęsy to 50 rzęs bedzie wygladało ok, ale przez krótki czas, a chcesz się chyba cieszyć efektem jak najdlużej.