bardzo ładna metamorfoza Emilia :)
Printable View
bardzo ładna metamorfoza Emilia :)
Emilko, bardzo pieknie. Klientka musiala byc bardzo zadowolona.
super Emilka :)
emilia śliczne:)gratuluję
Bardzo dziękuje dziewczyny :) aż chce się pracować po takich pochwałach-jeszcze wpadnę w skrajny narcyzm hi hi :D
A pazurki robiłam siostrze ciotecznej-była zachwycona i powiedziała,że nigdy już nie będzie obgryzać pazurów :) ciekawa jestem.... ;)
ja tam nie wierze w wielkie przemiany, na pewno kiedyś obgryzie :D
też tak myślę :P
Rudi, ta gościata, to jakieś kompletne bezguście! Zamiast kolejnej wizyty u chinoli, niech zafunduje sobie wizytę u okulisty, bo metamorfoza jest cudowna.
Woszczur, super. :D
coś ode mnie ;)
genosha bardzo ładna metamorfoza:yess:
oOo kurcze :) zupełnie inna stopa :) super
całkiem inne pazurki :) ładnie :)
o kurcze te stopy to przeszły metamorfoze :D
super ta metamorfozastop, ja nie robie stop , brzydze sie ,nie wiem dlaczego, prawdopodobnie bym siee zrzygala na stope klietki , takze wole nie ryzykowac:]
coś z dzisiaj
ładne :)
Genosha stópki ładne, łapki też ;) aczkolwiek zwęziłabym je troszkę :)
Genosha fajne pazuraski ale tez bym jeszcze ciutek przypilowala boczki:P
tak,pilniczek potzrzebny,stopki tez ladne,ale ja robie bardziej na prosto pazurka,
Dziewczyny jeśli chodzi o pilniczek to zdaję sobie z tego sprawę, że mam z nim problem ;) szczerze mówiąc paznokcie robię od niedawna dlatego tak to wygląda, ale myślę o kursie, więc może za jakiś czas będę mogła pochwalić się czymś o wiele lepszym ;)
enosha nie jest zle naprawde , :)ja na poczatku robila bardzo lopatowate pazury , ale pozniej pilniczek ci wejdzie w krew:)tylko duzo cwicz i wszystko bedzie ok , jest tutaj na forum duzo dziewczyn tez bez kursu wlacznie ze mna i z tego forum praktycznie wszystkiego mozna sie nauczyc do czasu jak sobie pojdziesz na kursik :D
nie pzrejmuj sie i nie zalamuj,bo fajnie jak ktos powie co zle robimy,szybko sie nauczysz,tutaj dziewczyny we wszystkim pomagaja,takze czytaj i cwicz a bedzie super