świetnie wyglądasz w blond kolorku :D też cie nie poznałam ;D
Printable View
świetnie wyglądasz w blond kolorku :D też cie nie poznałam ;D
No a ja jak wyżej pisałam, że już zostaje w naturanych to jednak przedwczoraj się farbnęłam;p mam taki kolor... nie wiem jaki;p taki ciemny ale nie brąz tylko jakby szatyn? zrobie foto to wgram;p
a to czekamy ;** :)
a do mojej rudosci corac blizej... nie moge sie doczekac, z natury niecierpliwa jestem:D:D
katherinne faktycznie w ciemnych wyglądasz świetnie!! :ok:
joystynka rude najlepiej :)
rudzielec... no, właśnie! Patrząc na Twój nick i zdjęcie, to coś tu kręcisz... ;) kiedy staniesz się rudzielcem jak w nicku?! czekam niecierpliwie na zdj. :)
no to rudzielcu czekamy :) jak coraz blizej to moze juz za kilka dni wrzucisz fotki co? :*
a teraz widac moj ekstra kolor zoltawo-rudo-popielate ;D hahaha
Asik_sk4 Ty tu coś żółtego widzisz? He he ja sobie kiedyś podkuszona przez chłopa walnęłam piaskowy blond z paleta... Chyba nie muszę komentować co wyszło? :skacze: Na szczęście z wykształcenia jestem fryzjerką, to sobie poradziłam. I teraz mam już ładny blond. :ok: Pierwsza fotka to moje aktualne, dodam, że drugi bok mam wygolony na 3 mm :skacze: Dwa kolejne to moje metamorfozy, a ostatnie to zdjęcie z sesji ślubnej, w tamtym roku w listopadzie, sama czesałam te loczki ehh , szkoda, że jestem prawie łysa, naturalne włosy mam strasznie cienkie i musiałabym robić trwałą, żeby jakoś wyglądać :placz:
sztynka.. dawaj ta wygolona strone :D jeszu jak mi sie te fryzurki podobaja ,alem za stara na takie cus ;(
a ogolnie to we wszystkich fajnie wygladasz
asiekfr myślimy podobnie: "za stara na takie cuś". Matko gdybym to zrobiła mój chłop chyba, by wyłysiał z nadmiaru wrażeń:leze:. sztynka śliczna fryzurka:).
sztynka wersja nr 2 dla dla mnie najfajniejsza :) ale ładnie ci we wszystkich ;)
szatynka pokaz wygolona strone ;) kusi mnie zeby tez sobie tak z boku wygolic ale boje sie tego jak to bedzie na mnie wygladac ;P hahah
ja od wieli lat farbowalam włosy na czerń granatową ,a wczoraj mnie podkusiło i przefarbowałam na ciemny bordo :blink:
ASIK I ASKAR moje drogie umowiona jestem na 16go:D wiec juz pewnie tego samego dnia wstawie fotki;)
No dobra to daje :skacze: Tak bardzo nie widać, ale jak się pomaluję to wrzucę lepsze, bo dziś wyglądam fatalnie he he
teeeee szatynka! WYGLADA TO SUPER !! ;** :szczena: ale ogolnie masz na krotko sciete no nie? ;)
rudzielcuuu to czekam na zdjecia :cwaniak2: :buja: juz sie nie moge doczekac ;D heheh:kwiatek:
sztynka... bomba... :ok:
odwazna fryzura.ja ze scięciem grzywki przeżywałam trzy dni :) ładnie.
Noo teraz to mam w tym wygolonym miejscu 3 milimetry :skacze: a reszta to takie średnie, strzygę je nożem chińskim sama ofc, ale jest zaleta tej fryzurki, że jak trzeba to zakrywam ten boczek , tapiruję i mam ładnego "grzecznego" boba, a jak chcę poszaleć to łepek w dół, guma do stylizacji i jazdaaaa hihihihi :leze::cwaniak2:
no wlasnie slyszalam ze to tak sobie mozna zakrywac ;) ale supppper naprawde ;* :kwiatek:
wy wiecie co ja narobiłam dzisiaj....
mialam naturalny ciemny blond i obiecalam sobie, że więcej nie farbuję... Ale, że byłam w rossmanie dzisiaj.. to;p kupiłam farbę. kolor? ciemnoczerwony.
chyba zwariowałam. Właśnie spłukałam farbę... Jak na razie wyglądam jak wariat <lol> :D
zobaczymy co będzie jak wyschnie. Chcę jeszcze czarne pasma na tym zrobić. Najlepsze jest to, że jutro idę na rano do sądu, bo mam sprawę z mojego powództwa. Jak mnie sędzina zobaczy to pomyśli, że stuknięta jestem. Jeszcze dzisiaj dam tu fotki, za ok pół godziny jak wyschną. Ocenicie czy mogę wyjść z domu.
Nie wspomnę już o tym, że mój facet jak się zaraz obudzi (śpi po nocce) to mnie zabije. heh. A mama jutro się przekona jak bardzo nienormalne dziecko jej się trafiło;p
Szatynka świetnie to wygląda :) Ale na prawdę trzeba być bardzo odważnym, aby coś takiego zrobić, ale efekt powalający :)
Mam już fotke, oczywiscie wyglądam jak wiocha po całym dniu hehe.
Pierwsze zdjęcie jest po farbowaniu (sprzed 5 minut) a drugie przed. Mówcie czy mogę wyjść z domu... źle się czuje w tym kolorze;/
http://images47.fotosik.pl/463/deb8f770805884c6.jpg
http://images40.fotosik.pl/446/5bb0f017b5fcacba.jpg
Kolorek wyszedł ładny ale jakoś jak dla mnie bardziej pasowały ci te jasne... choć wiem że po całym dniu i bez wyprostowanych i ułożonych włosków to wszystko inaczej wygląda:)
masakra... wyglądam po prostu źle. zaraz robie czarne pasemka;/
Katherinne, ładniej było w tych jasnych ;)
ale ułóż włoski i wklej fotkę jutro :)