Natalia jak na początek rewelacja:) tylko najpierw poćwicz na zwykłym białym akrylu potem dopiero na głęboką wodę czyli kolorowy i brokatowy akryl:)
Printable View
Natalia jak na początek rewelacja:) tylko najpierw poćwicz na zwykłym białym akrylu potem dopiero na głęboką wodę czyli kolorowy i brokatowy akryl:)
ola pieknie ozdobiłaś ten pojemniczek gratuluję talentu kiedy ja będę takie arcydzieła tworzyć hmm
Super kwiatki , ja to robilam kupe na poczatku:D
a ja w dalszym ciagu ja robie... hehe
Glupotki piszesz Dzidzia , ktos kto robi takie paznokcie jak Ty nie umie robic " kupy":skacze:
bo jak dla mnie sa masakryczne !!:(
jeden płatek wyjdzie, drugi jakis glutek i tak w kołko, albo ew. w ogóle nie wyjdzie i wycieram wszystko...
---------- Dodano o godzinie 15:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:07 ----------
nie mam białego :skacze: znaczy idzie juz do mnie wraz z innymi kolorkami... i dzis powinien byc.. ale oczywiscie nie ma...
Kocham moja poczte :porazka:
Moje dzisiejsze " z nudy" Załącznik 11121
ladne,ponudz sie jeszcze
no choco mi nawet jak sie nudze to nie wychodza.... piekne ;)
Proponuje zabrać z tego tematu zielone ptaszki podziekowań bo mnie ręce świerzbią:] dzięki kobiety:*
super, a ten fioletowy miodzio:)
dziewczyny nie rezygnujcie kazda z nas zaczynała kiedys od zera ja tez ale nie poddałam sie cwiczenia bardzo wiele daja.A to dzisiejsze klepane kwiatki na mojej dłoni
Całkiem udana ta "nuda" ;]
Ulala ekstraaaaaaa ;]
ulala10 świetne te twoje kwiatki:)
ulala-super kwiatuchy
ulala, piękne kwiatuszki
ulala ja Cie kiedys pobije!! ja tez chcem lepic takie kwiatuchy ;(
dzidzia przyjedz to polepimy razem :))
Ty lepiej mnie tu nie podpuszczaj bo sie zdziwisz ihihi
Ulala kochana http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...dzialania.html ;) pilnujcie sie dziewczynki z podziekowaniami ;P wiem ze lapki swierzbia ale trza sie powstrzymac ;P
ulala sliczne kwiatuchy:brawa: je jeszcze nie umiem takich lepic::/:
Ja niebawem zamawiam akryl kolorowy i b ede lepić kwiatuchy :D nie mogę się doczekać a póki co to oglądam Wasze dzieła :D
ula śliczne kwiatki bardzo ładnie wygniecione