-
Odp: odchudzanie
Nooo...Kobitka teraz seksowna z Ciebie :) Brawo za motywacje...
Ja mam 60 kg i 175 cm wzrostu...Przez ostatnie lata wazylam caly czas 54-55 kg i tak nagle jakos te 4 kg przybralam. Moze byc taka waga, byle nie wiecej. A teraz przynajmniej nie mam wkleslych policzkow, no i cycki mi urosly z czego ja sie nie ciesze ale moj chlop owszem :D :P
-
a ja wam powiem ze moja mamuska ma wzrost taki jak ja czyli 160 noi ja waze te no juz 59 jak sobie pojem .. a ona przez zime przytyla 5kg i wazy 57 kg;/ i wiecie co nie widac . ona chuda ... a ja grubsza o wiele odniej
-
Kasia ! I pokazałaś, że chcieć to móc :D :* pięknie wyglądasz.
-
ale nie chudnij już ! tak jest dobrze !
Rany ale po buzi w szczególności widac zmiane, zupełnie inna osoba :wow:
-
dziekuje nanami, Natalko ;*** no teraz ćwiczę, żeby jakoś to zbić... a zwłaszcza nogi od wewnętrznej strony.
-
Kaska ,normalnie w szoku jestem !super schudlas i widac ze chciec to moc . tez mi sie wydaje ze po buzi najbardziej jakos tak widac :) super!tak trzymaj !
-
kiedyś gdzieś wyczytałam że przy odchudzaniu zawsze w pierwszej kolejności buzia chudnie.
-
u dorosłych ludzi najpierw chudnie twarz potem brzuch ,biodra i nóżki
u dzieci jest odwrotnie nóżki chude jak patyczki a buzia nawet okrągła zostaje :)
-
dziewczyny kupiłam sobie stepper skrętny i naprawde mam zamiar wziąć sie za siebie:D mam nadzieje, ze wytrzymam chociaz 30 min za pierwszym podejsciem.:D
-
Dziewczyny przeczytałam te wasze posty i od pon wracam na siłownię...chyba z powrotem dostałam motywacji,ciągle się wykręcam,że nie mam czasu,ale teraz to jakoś "poustawiam" ;)
-
Diamond ja jestem w szoku, wyglądasz ślicznie. Widać,że porządnie się wzięłaś za siebie i ze skutkiem pozytywnym. Wiem co czujesz jeśli chodzi o wagę. Ja mam 164 cm wzrostu i ważę w tej chwili 53,4 kg i czuję się grubo. Nie jest tak, że mam jakąś anoreksję. Tylko w młodości ważyłam poniżej 50 kg i czułam się zdrowiej. Teraz tak jakby czuję się ociężała. Na pewno też tak masz, że dla własnego samopoczucia chcesz ważyć tyle, bo będzie Ci komfortowo. Ja nie mam potrzeby odchudzania, ale oczyszczenia. Znacie jakieś diety, czy ćwiczenia, ale takie bardziej na poprawę samopoczucia i sylwetki niż chudnięcie?
-
Nooo...Ja sie moze nie odchudzam bo nie widze w tym sensu ale ostatnio sie mierzylam w talii i w biodrach...W talii mam ok 88 cm a w biodrach rowne 100 cm :o
Ostatnie moje mierzenie bylo jakies 2 latka w tyl i bylo 67/92 cm...
Powiem Wam, ze zle sie czuje z takimi cyckami jakie mam teraz bo mialam 75 B a teraz mam 85 C, nie wygode czuje jak leze albo chodze w ciasniejszych bluzkach, podobnie z brzuchem bo krotkiej juz nie ubiore, takie powyzej pepka...Zaginelo mi tez wciecie w talli...
Jestem inna bo moj chlop twierdzi, ze wygladam teraz kobieco a ja sie sama sobie nie podobam :P
-
dziewczyny slyszalyscie cos o piciu soku z cytryny na czczo na odchudzanie?:D stosowala to ktoras z was?
-
o soku z cytryny nie słyszałam. O occie jabłkowym sporo, nawet schudłam 10 kg po piciu 3 razy razy dziennie takich drineczków, ale czy to tylko spowodowane tym piciem nie wiem bo wtedy równoczesnie wróciłam do pracy więc to może to.
A teraz z córunią zakupiłyśmy rowery, od dziś co wieczór pedałujemy po zakatkach miasta
-
murbania powiedz wiecej cos o occie jablkowym
-
Kasiu, ja właśnie miałam pisać na FB, że chyba bardzo schudłaś, ale... głupio mi było tak bezpośrednio i publicznie napisać, zwłaszcza, że wcześniej nie byłaś wcale gruba! Teraz rewelacja, chudzina!!!! Zazdroszczę i podziwiam :ok:
-
Diamond, ja stosowałam detoks właśnie cytrynowy.
Polega to na tym, że do pół szklanki wody dolewasz sok z połówki cytryny - świeżo wyciśnięty, dodajesz pieprz cayenne i łyżkę syropu klonowego.
Ta mikstura ma przyspieszyć przemianę materii(pieprz), oczyścić organizm z toksyn(cytryna), dodać sił i energii ( syrop).
w ciągu dnia nalezy wypić około 7 szklanek tego cuda.
Ja byłam na detoksie przez 2 dni, nic nie jadłam, jedynie piłam ten sok i schudłam 2 kg w 2 dni. Niby nie odczuwałam głodu, ale wystraszyłam się że jak zakończę tą dietę i zacznę jeść cokolwiek to przytyję od razu z 20 kg, wystraszyłam się trochę i przestałam.
Nie wiem czy picie samego soku z cytryny wspomoże odchudzanie, ale na ban będzie zdrowe :) Ja bym dodawała jeszcze tego pieprzu na przyspieszenie przemiany i może byłby jakiś efekt.
-
już drugi dzien pije sok z cytryny rano na czczo tak jak piszesz wyciskam połówke cytryny i dolewam pol szklanki i pije ;) nie wiem ale baaardzo mi smakuje ;)
-
mikstura z octu polega na tym, ze do szklanki wody dolewasz lyzeczke octu, na przyklad jablkowego, ale co kto lubi, mi sie wydaje ze najlepszy jest malinowy.
mozesz poslodzic to miodem. i tak pijesz na czczo codziennie, dzięki temu regulujesz organizm, ale nie jest to na chudniecie samo w sobie, chociaz podobno pomaga.
tez nie kazdy moze tak zakwaszac sobie organizm
-
A my w domku robimy tak,ze na noc do szklanki stawiamy łyżeczkę miodu i zalewamy wodą a rano dodajemy albo octu jabłkowego albo cytryny i pijemy;) pychotka;))
-
ja juz 3 dzien pije ten ocet jablkowy wyczytalam na necie ze dwie lyzki stolowe octu do szklanki i reszte zalewamy wodą mineralną:) i szczerze nawet mi smakuje. trzy razy dziennie, rano na czczo bezposrednio przed sniadaniem, w poludnie przed obiadem i na noc jak sie juz kladziemy spac... zobaczymy co z tego wyjdzie
powiedzcie mi jeszcze czy paluszki slone tucza? bo lubie sobie teraz tak jakos zjesc raz dziennie jak moj maly wcina
-
Diamond pięknie zeszczuplałaś , po kiego grzyba Ci ten ocet daj spokój dziewczyno:P:P
-
tusia obawiam sie ze to juz jakas obsesja:(
-
no Diamond nie szalej ta obsesja wiesz czym grozi. Jest ok więc daj spokój.
No a ten ocet pomógł mi jak miałam sporo na sumieniu :)
-
niestety paluszki to bardzo tuczące przekąski, a do tego dol zatrzymuje wode w organizmie:/ ale, kto nie lubi....:D