Kasiu śliczny salonik, normalnie napatrzeć się nie mogę...taka elegancja :)
Printable View
Kasiu śliczny salonik, normalnie napatrzeć się nie mogę...taka elegancja :)
ja też siedze bez poduszki i mi wygodnie:)
dziewczyny wyczytałam dzisiaj w jakiejs starej AkadEmii Paznokcia, że NIE WOLNO!! robić pazurów w pobliżu jedzenia, zwłaszcza sie tyczy akryli. ŻE TO WSZYSTKO PRZENIKA do szuflad,półek wnika w jedzenie. Ja stresik złapałam bo jak większosć z was mam swój warsztat w kuchni, stolik zakupiony z Ysk z krzesełkami, często robie akryle a dziecko niespełna roczek.
Bylo tam jeszcze że pyły powstające z piłowania żeli również szkodzą strasznie zwłaszcza gdy pazury są robione np. w sypialni.Kurka sama juz nie wiem.
Marzy mi się pokoik oddzielny ale cóż babcia żyje i ma sie bardzo dobrze :D
murbania - no cóż nie można mieć wszystkiego , albo sterylne życie albo pieniążki
no tak fakt. Ale ja już przeraziłam się że wszyscy w domu kiedyś padniemy jak muchy:-/
jesli robisz w sypialni to z dala od łóżka i pościeli bo wiadomo potem spać w tym pyle a w kuchni nie pylić na jedzenie - myślę że o takie zasady chodzi , ja u klientki w domu nic nie mówię - czasem dziecko siedzi przy tym samym stole co robię paznokcie i ma obiad - nie ingeruje w to jak kto ma w domu bo zgadzam się pracować w takich warunkach
Ja zazwyczaj swoje pazurki robię na łóżku bo nie mam innego miejsca w mieszkaniu :/ Niech żyje pochłaniacz! :D
Kasiu śliczny salonik... :)
Evelyn kolorowo rzeczywiście, ciekawa jestem jak na żywo wygląda :) ale już niebawem :)
Edycia, ale sobie ładnie urządziłas :) super
Może i niebawem ja w koncu bede mogla cos wstawić :) od kilku dni maz uzyczyl mi swojego pomieszczenia :) i jak na razie troche nieswojo sie tam czuje, ale z czasem bedzie lepiej :)
To i ja się w końcu chwale :skacze: :) Moja wymarzona "Panterosssa Nails" :) :love:
jeszcze troszkę rzeczy jest do zrobienia i do kupienia ale to jak drugi dom - wieczna skarbonka :P
głw pomieszczenie
Załącznik 45506Załącznik 45507Załącznik 45508Załącznik 45509Załącznik 45510Załącznik 45511
kosmetyczny
Załącznik 45512Załącznik 45513
łazienka
Załącznik 45514Załącznik 45515Załącznik 45516
gospodarcze pomieszczenie
Załącznik 45517
i kluczyk hehe
Załącznik 45518
Emi ale odwaliłaś sobie piękny salon aż oczy z orbit wychodzą , masz się czym chwalić naprawdę cudny jest :)
Emilia pięknie i elegancko:love: powodzenia i tabunów klientek:D
Emilia cudny salonik!!
A ja macałam na żywo !! Mówię Wam, siedziałyśmy przy zaryglowanej furteczce i zasuniętych lekko roletach a i tak nie było takiej osoby, która przechodząc nie zatrzymałaby się i nie obśliniła chodnika.
Żadnej reklamy już nie potrzeba, całe miasto wie co tutaj jest, nawet lepiej wiedzą niż sama Emilka :)
Emilka - życzę Ci, żeby drzwi się nie zamykały :*
Emilko, piękne miejsce. Zazdroszczę!
Emilia cudowny, przepiękny, elegancki:love: marzy mi się właśnie taki !:)
Gratulacje:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
aaa i widzę, że storczyka nie mogło zabraknąć :D
Dzięki dziewczyny :* też jestem z niego dumna i z mojej najlepszej ekipy do wykończeń i remontów :D Śmieje się ze bede tam nocować :D
Aguś nawet 2 szt sa i niedługo trzeci przyjdzie hi hi
Emi wow, śliczniutki salonik masz :)
Emilka, widać, że wkladasz serducho w niego, jest przepiękny i nie taki pusty, ale z duszą :love:
Emilka świetnie urządzony gabinet ! Cholewcia, kiedyś wynajmę Cię do urządzenia mojego xD :love:
Emilia salonik przecudny , sama pewnie bym w nim chciała spać gdybym taki miała:D chętnie bym z usług takiego salonu skorzystała , naprawdę cudny w każdym detalu , gratulacje !!!!!!
Emilio cudowny gabinecik:love:. Życzę ogromnej ilości klientek, chociaż znając Twoje zdolności to pewnie już tak jest, a więc niech się kręci interesik:*.
Jeszcze raz dzięki dzięki dzięki :* :kooffa:
kochana baaardzo chętnie bo uwielbiam takie rzeczy projektować i planować (ekipę remontową tez mam jak coś najlepszą) ;)
dla porównania wyglądał wcześniej tak (łazienka i gł.pomieszczenie).Wszystko było robione od podstaw w zasadzie (rury, kable, wylewki, okna, sufity, hydraulika - wsio jednym słowem mówiąc). Wszystko trawło 2 miesiące...ale warto było :D i gratis miszczu w czasie pracy :love:
Załącznik 45524Załącznik 45525Załącznik 45526
emilko gabinecik cudny
piękna metamorfoza:love: