A ciekawe jak to będzie z tym Onozisem.Bo powinnam już dostać tą niby zawieszke czy tam szczotkę,no i mam już wyższy poziom tzn.białą perłę to te tabletki też powinnam dostać...
Printable View
A ciekawe jak to będzie z tym Onozisem.Bo powinnam już dostać tą niby zawieszke czy tam szczotkę,no i mam już wyższy poziom tzn.białą perłę to te tabletki też powinnam dostać...
no ja wlasnie tez i narazie nic....
nieraz juz nie wiem czy wypelniac bo nic nie przysylaja
pewniaki to o.b., always, rossman :) reszta to nie wiem...czekam już z miesiąc na niektóre :D
Już pare miesięcy się w to bawię i przyszła mi mnieeejsza połowa...:/: Ale zamawiam,bo zawsze mam nadzieje,no i jak już coś przyjdzie to jest mi miło :]
ja wczoraj zamawialam prawie we wszystkich stronach i z wiekszosci przyszlo mi tylko potwierdzenie logowania. Z medaliku przyszlo mi ze za kilka dni otrzymam. Czyli jak dostane jakas paczke to wysla mi emaila ze ja otrzymam ?? dziecwzyny jesli ktoras jest z nowego sacza to sa prezenty z rossmana!! bo mi wyslali ale ja z krakowa jestem :D
jak któraś chce zdobyć fajny kubek to podajcie mi swoje imię i maila to was zaprosze:P
podaj jakieś szczegóły:)
Ja rowniez bym chciala cos blizej wiedziec na ten temat:P
ja was zapraszam wchodzicie na strone i musicie zaprosić 5 osób żeby dostać kubek a te osoby nie muszą tam nic robić wystarczy że sie zarejestrują
Wszystkiego najlepszego z okazji Mikołajek :)
fajna strona Darmowe próbki kosmetyków i perfum - zamów
sciereczka do klawiatury (po wypelnieniu ankiety) Ergo-Test - CZYSTE BIURO
pozdrawiam[/quote]
no wyslalam zobaczymy czy dojdzie :):)
A ja w piątek dostałam ta czapeczke dla niemowlaka i probke proszku..
Aaaa i zestaw jedzenia dla kotka na 5 dni z whiskasa ... ale nie wiem dlaczego bo nic nie zamawiałam :D:D hehe
zarejestruj sie i wybierz sobie prezent :) Prezentodajnia.pl
[quote=cisowianka20;86043]podasz namiary na tą czapkę i próbkę proszku??
---------- Dodano o godzinie 18:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:54 ----------
One sa gdzieś tutaj na forum ! bo stad je barłam :)
macie zalozone konta na streetcomie? ja nie dostalam sie jeszcze do zadnej kampanii a tak bym chciala.. ale czasem te osoby ktore sa w kampaniach, dostaja linki zeby przeslac znajomym i ci znajomi tez moga cos wygrac. macie moze takie linki? moze wtedy udalo by mi sie cos wygrac, bo na to ze zalapie sie do jakiejs kampanii nie mam nadziei..
po rozwiązaniu quizu dostaje sie nagrodę - smycz: Dzień Papieski
w tym temaciku mamy też o streetcom, http://forum.wzorki.info/kosmetyki/1189-testowanie-kosmetykow-za-darmo.html
ja mam konto i mój kochany też, bardzo często nam coś przychodzi. do obecnych kampanii jeszcze nie mamy linków
ja dzisiaj dostałam paczkę Pedigree już dla dorosłego piesia :) i 2 próbki Colon C :D
Drogie Mamy!
Zauważyłam, że otrzymałyście już darmowe prezenty z programu Lovela Care.
Ciekawa jestem czy wypróbowałyście już proszek?
Napiszcie jak Wam się podobają łapki niedrapki i czapeczka dla Maluszka? :)