Wysłałam bobas, dzisiaj wysłałam cholercia:D:D. Sooory:), kwotę podam na priva- teraz:)
Printable View
Wysłałam bobas, dzisiaj wysłałam cholercia:D:D. Sooory:), kwotę podam na priva- teraz:)
ja chciałam zapytać pod jakim mailem się najlepiej kontaktować, napisałam na sklep@evolashes.pl i czekam na odpowiedź
najlepiej evolashes@gmail.com sprawdzamy tego maila raczej na bieżąco.
karchola, odpisałam na mailu:
sklep@evolashes.pl
Dzikus dziękuje za paczuszkę, doszła dziś w samą porę :)
Od razu wypróbowałam nowości- A CO!
Rzęski 0,12 to mój ideał! Super sie ściagaja z pasków nadają sie na 1:1 i na 2:1 . Dla mnie eleganckie! Jestem bardzo zadowolona.
Płatki też wydają się lepsze, ale niestety przy głęboko osadzonych oczach i dzisiejszych temperaturach szczypią troszkę w oczy. Ale różnica jest znaczna !
No i znowu będzie trzeba zakupy zrobić skoro te 0,12 takie fajne :P A ja sobie macałam moje nowiutkie 0,007 i jestem zachwycona, już mam 2 chętne klientki ;)
Moje noreczki doszly omomom. Bedzie proba na mamie.
Bpbas, sory za tą obsuweczkę, szczególnie w naszej korespondencji:)
Jeśli chodzi o płatki to dalej szukamy, być może za chwilkę ukażą się płatki jeszcze cieńsze niż te nowe, jesteśmy w fazie testów. Teraz ciepło i te wszystkie kolageny i hydrożele umieszczone w płatkach lubią troszkę z tego płatka uciec.
wisienka ja też je uwielbiam:) I moje babeczki też je uwielbiają, pomyziaj se jeszcze raz:) Myziu, myziu....:D
Kiwaczek testuj, testuj, a co:)
I TU się chciałam zgodzić :D Jak na klej dla alergików szybciusio schnie i nie skleja przy płaczkach. Super. Dziękuje Edzia że zawsze jesteś żeby pomóc :*
Ja odciskam płatki troszkę wacikami bezpyłkowymi do paznokci i nic nie wypływa. Nie przycinam nic wcześniej, tak odciskam delikatnie na tej folijce. Moje klientki jednak mają jakieś dziwne oczy, bo te są ciut za bardzo wycięte, albo ja ich podklejac nie potrafię ;) Głęboko osadzone oczy od razu podklejam taśmą, kilka razy kombinowałam i dałam spokój. Jak mam bogatą klientkę to "marnuję" płatki aby widziała, że takowych używam ;)
Czekam na tę NIESPODZIANKĘ :skacze:
tutaj będzie ogłoszona?
Na gwałt potrzebuję 0,12tki - napisałam na maila evolashes@gmail.com i modle się żeby coś na magazynie jeszcze było :P
oo, ja też chce zrobić lada chwila zamówienie :) Kiedy Niespodzianka ?:)
|Niespodzianka będzie dzisiaj :)
o super to czekam, bo wiszę już z zamówieniem :):D
Minki z evo o profilu C to tak jak C z Nobli czy bardziej B ?
Dziewczyny znacie ten klej? Potrzebuję czegoś takiego jak klej senstive z noble, czyli bez drażnienia, ale żeby wiązał na dłużej.
klej do rzęs
I co z tą niespodzianką, bo też czekam z zamówieniem? ;)
Laski, jeszcze chwileczkę z tą niespodziewajką, błagam, błagam, zaklinam proszę:przytul::przytul::przytul::przytul:
No przecież mamy ten klej D plus, ktory pokazujesz w linku sztynka kochanie, on schnie dość szybko, ma obniżoną emisję oparów i trzyma tak na moje oko 6 tygodni (producent podaje 5, ale ja się z nim nie zgadzam do końca):P
(po chwili), aaa to nie do mnie tylko do dziewczyn było o tym kleju, która używała D plus niech się wypowie:D
Nasze palety to dokładnie to samo co ma konkurencja Cataleya, to ten sam skręt, mamy też towar od innych producentów, ale wtedy zaznaczamy w opsiach, że jest to standardowe C(standardowe czytaj takie jak SL, cz LL)
Kurko nie śmiem nawet wątpić, że znasz asortyment swojego sklepu :leze: Tak , pytanie było do dziewczyn, które go używały. Więc wezmę go na próbę, jak skończę obecny :P
Cicho sztynka:leze::leze::leze:, głupoty baby trzy dni po terminie porodu się czepiasz?:D:D:DSerca nie masz, no normalnie głaz w piersi:D:D
sztynka ja miałam ten klej, używałam u Pani, która twierdziła, że może być alergiczką i nic się jej nie działo, trzymał ładnie, a i mnie nie skrobało po nosie jak kleiłam ;)
A Tobie kurko szybkiego rozwiązania życzę :)
Dziewczyny nawaliłam na całej linii. Kura w ciązy a ja mam ****nie głowy ostatnio z babeczkami i dopiero dzisiaj zasiadłam.
Oczywiście mam nowy pomysł :) jak zwykle :)
co powiecie na weekend "testów"??
Czyli sprzedajemy rzęski na paseczki.
W naszej ofercie znajdą się rzęsy u nas dostępne:
Minki, Silki Diamondy, naturalna norka oraz podwójnie ścinane.
Szczegóły i cennik jutro :)
dla mnie pomysł super :ok:
wiem nawet co będę chciała próbować:)
Ooooo świetny pomysł ze sprzedażą na paseczki suuuuper !!!! Ale Wy kochane jesteście:ok:
Ale to tylko w ten weekend czy dłużej ?, bo ja dopiero co zamówiłam :D
I drugie pytanie. Właśnie wróciłam od klientki. 2 tygodnie temu kleiłam jej full seta na B ultra plus. Wcześcniej ściągałam to "coś" co miała, ale w związku że było tego dosłownie po 8 -10 rzęs zdjęłam na sucho. Rzęsy mink B + C 8,9,10,11,12.
Dzisiaj miała na jednym oku 50 rzęs na drugim 12. :( po dwóch tygodniach :( Wypytałam o wszystko okazało się, że wlazła pod przysznic dwie godziny po aplikacji, używa mleczka do demakijażu, i czasem używa mascary. Poza tym śpi na twarzy.
Twierdzi że jest alergiczką stąd wybór tego kleju. B ultra plus. Wyrównałam stan rzęs i zrobiłam pół seta ( 65 rzęs na oko) w cenie uzupełnienia po dwóch tygodniach ale założyłam je na hs4. Pani wyraziła zgodę, jesteśmy w kontakcie nawet w środku niedzieli jak coś sie będzie działo. Jak będfzie ok za pół ceny dołożę jej po niedzieli do full seta.
Chciałam się Was doradzić, czy te kleje sensitive na prawdę są takie słabe? Dużo tych rzęs miała, nie mam fotki, bo nie wyraziła zgody, ale mam jeszcze dwie dziewczyny, którym zakładałam na ten klej i chyba dałyby znać jakby się coś działo. Jedną mam na D+ i ona raczej by mi napisała gdyby spadły.
Ja wiem, że te wszystkie zalecenia po aplikacji z czegoś się zwięły i zastanawiam sie czy zła pielęgnacja po 2 tygodniach może spowodować aż takie braki?
Babeczka strasznie sympatyczna, wesoła, modlę się aby nie miała alergii na hs4, bo ja kocham ten klej mimo iż muszę dusić się w maseczkach przy aplikacji.
s
ale super !!! czekam na szczegóły :):):):)