pinoczetkaaa wspolczuje:/:
mnie klientka dzisiaj zwiala i nie zaplacila:leze:
przyszla nastepna wyszlam sie przywitac a tamta sie tak szybko zawinela i poszlaaaa
Printable View
pinoczetkaaa wspolczuje:/:
mnie klientka dzisiaj zwiala i nie zaplacila:leze:
przyszla nastepna wyszlam sie przywitac a tamta sie tak szybko zawinela i poszlaaaa
o ja nie mogę, dziewczyny! co za okazy wam się przytrafiają?
Masakra a ja myślałam, że moje mają dziwne pomysły. Zdjęcia robić za każdym razem :p jak ma się fotkę takiej osobniczki to na szybe salonu niech wszyscy we wsi widzą i w kościele obgadają :D:D
Ja również gratuluję nowym instruktorkom :ok:i jak Zen "zazdraszczam"
Gratulacje pomyślnego ukończenia egzaminu dla nowych instruktorek Evo! :D
No wiecie dziewczynki niby mogłam nie wypuścić, niby mogłam brać coś w zastaw ...ale ....no ale... głupio tak no.... wierze w uczciwość ludzi i co sie okazuje?? nie ma uczciwych ;p poza tym wiecie co?? nie chce być niegrzeczna ale pierwsze wrażenie i spojrzenie czasem jednak nie jest mylne;p .... kiedy spojrzałam na ta babke .... mowie kurcze wyglada bardziej jak baba z autobusu lub chóru kościelnego... ten makijaż ...ubiór .... tak pomyślałam hmmmm czy taka osobe stać na takie no nazwijmy to ,,luksusy'' ale zaraz pomyslałam ,, nie oceniaj ludzi po okładce'' a jednak .... pierwsze wrażenie dało sto procent tego co kobieta sobą za reprezentowała;p przykre ale prawdziwe ...
Dziękuje za gratulację kobietki ;p juz zacieram ręce:cwaniak2::cwaniak2: przed szkolonkami... teraz tylko chce stworzyć porządna strone internetowa ( myślę tylko do kogo by tu się zgłosić z tym ) i remoncik w moim domowym saloniku ....
pino.. no takie same plany u nas :) remont, stronka i poród :D
hehe to bedziemy zdawać relacje z realizacji planów;p
Ale dziś mialam placzki .... no masakra ;p chyba je wzruszyłam tymi rzesami;p
primer służy do odtłuszczania bądź przygotowania rzęsy do lepszej przyczepności (zależy od producenta)
jak zaczynałam pracować kupę lat temu to w ogóle nie miałam primera:wstydek: (w sklepach nie było) i nie było takich cyrków z rzęsami które się przyklejać nie chciały... ale z drugiej strony ja nigdy nie miałam takiego kłopotu żeby w ogóle się kleić nie chciały. sporadycznie parę się nie klei ale daje sobie z nimi spokój. 2 rzęsy na oku mnie nie zbawią.
Kurcze... chyba czas zmienić primer na nowy. Mój ma już hoho. W sumie myślałam że będę go używała do wykończenia, ale chyba też zakupię nowy :D
A co myślicie o przemywaniu rzęs kwasem bornym? Wczoraj byłam na rzęskach i dziewczyna właśnie jego używała przed stylizacją:/:
roztwór kwasu borowego może zrobić kuku jak dostanie się do oka..:/:
ja mam białe boksery.. robią im się zacieki pod oczami.. takie rude.. no i właśnie jednym sposobem jest przemywaniem kwasem borowym (roztworem) .. wet ostrzegł mnie żeby robić to bardzo uważnie gdyż może podrażnić i uszkodzić oczy ...:o
więc nie wiem jak można używać do rzęs tego...
Tez balabym sie takim roztworem przemywac rzesy...
U mnie na kursie też polecała kwas borowy i w sumie ja go też używam. Nie słyszałam żadnych przeciwskazań, ale teraz patrze na to inaczej. Chyba czas zainwestować w coś innego.
czy kwas borowy i borny to to samo ?
może nie ? i wprowadzam Was w błąd?
bo ja piszę o borowym:)
To jest to samo Bombelku :D myślę że w takim rozcieńczeniu jak jest w odtłuszczaczu, czyli parę procent, nie szkodzi. Wszak popularny Borasol jest środkiem odkażającym na rany, gdyby bardzo podrażniał to by się do tego nie nadawał :)
no na pewno jest rozcieńczony..
podobno nawet istnieje roztwór do przemywania okolic oczu.. ale jak spytałam się pani w aptece to takie oczy zrobiła :wow: :)
borasolu nie wolno stosowac w okolicy oczu ;) co zaznaczone jest na ulotce ;)
no to też o tym pisałam.. ale roztwór można.. tylko nie wiem ile procent..^_^