no super dziewuszki
tylko pozazdrościc
Printable View
no super dziewuszki
tylko pozazdrościc
ale macie ładne jaja :skacze:
W dwoch postach i tak na szybko(trudno sie trzyma aparat jedna reka i pstryka sie foty w trakcie malowania:), ale moze sie przyda
Kiedy chcemy osiagnac efekt "zerwanej" linii koloru naszym pedzlem z nalozonymi dwoma kolorami malujemy tak, by wlosie dotykalo kartki brzegiem i to pod katem prostym, po czym wykonujemy ruch zygzaka
przyklad (obrzydliwej )rozy i jakiegos detego listka:)
Gdy chcemy uzyskac w miare plynne przejscie kolorów pedzel z nalozonymi dwoma kolorami i koniecznie rozmalowany musimy jakby oprzec na kartce, nacisnac i wygiac tak, by czesc wlosia lezala na kartce i wykonujemy plynne ruchy jakby waz pelzal
i tak mniej wiecej wyglada roznica
To ja tez Wam pokażę jajo strusie, NIE MALOWANE PRZEZE MNIE,
dostałam od sąsiadki (tak, tak tej od pędzelków:D)
super sa samarka, jak rozumiem ona czyms zabezpiecza, ze sie tak blyszcza
kura - dzieki :*
sami - looo:o, czadowe :D
samaron przebiła wszystkich normalnie..
http://images45.fotosik.pl/280/d82448c716280648med.jpg
jak tylko skonczyłam drapanki frezarką to oczyiwście teściówka już mi cupła 3 najładniejsze jaja bo jej sie spodobały i nawet zdjęcia nie dała zrobić
http://images41.fotosik.pl/275/b30c528aa0a88d42med.jpg
Haha ! Świetne :*
---------- Dodano o godzinie 15:45 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:44 ----------
Jakie jajca :)
;>>
Normalnie.. sliczna skrobanka woszczur:love:
jak dobrze ze na swiecie istnieja frezartki.. wez to teraz rob zwykla szpilka jako drzewiej bywalo:skacze:
piekne jaja dziewczyny:] ja też próbowalam coś maziać ale nie wiem czy to nadaje sie do wstawienia :D
Tuska wstawiaj, bo ja nie to Cie trzepne afkors;]
dobra wrzuce:] jakość fot marna... ale aparat strajkuje, wiec zdjecia zrobilam telefonem:]
tusia, ten motylek mnie urzekł poprostu, bardzo ladne pisanki :)
tuśka, pisanki świetne, ale czemu nie farbowane choćby cebulą ;P
heh, nie spodziewalam się jakiego kolwiek efektu...a raczej spodziewalam sie katastrofy więc nie bawilam się juz w farbowanie jaj:D
Ależ tu jajecznie :) Bardzo ładnie dziewczyny
Ja w tamtym roku miałam takie :D
moja dominika jak zobaczyła to zaczela sie smiać na całe gardło a potem powiedziałą :
" o nieeeeeeee... ale jajaaaaaaaaaaa... ale jaja z oczami!! ""
pozwlę sobie zmałpowac na przyszłe święta takie jaja!! :lol:
milenka widzialam je na fotoblogu :D miałam z nich ubaw po pachy :D
Tuuuska jaaa, sa maki, moje kochane maki(podziekowania mi sie skonczyly)- a motylek cudny, pozwolisz, ze sobie normalnie zwale go:):good:
Milenka, heheheh
hy hy, niezłe jaja milenka:D
milenka_olsztyn, ale śmieszne mordeczki :D
przed chwilą zmajstrowałam coś takiego :D
Załącznik 19474
No i superanckie roze i fajniaste liscie
Też widziałm te jajuchy, sa po prostu niesamowite :)
julcia88, zmajstruj i mi coś takiego, co? :D
julcia, prześliczne! też chcę tak malowac!
musze pocwiczyc malowanie... mam farbki w pracy ale nikt nie chce malowanek...:( a jakich wy uzywacie bo nie wiem jakie sa dobre mamy w pracy rozne jedne wydaja mi sie za zadkie inne sa takie jasne ze kolory sie staja jednolite i nie wiem...
Uwaga, moje mazidła ;P Nie są to kwiatki, bo ich robić nie umiem. Z resztą ja bez talencie do malowania farbkami jestem.
gattina - nie ma problemu :D spróbuje :P:D
julcia88, to ja już lecę do Ciebie z połową swoich rzeczy z pokoju, na wszystkim chce mieć takie cudne zdobienia :D :)
:D dobra nie ma problemu :D po swietach mam troche wolnego to zapraszam :D:skacze:
tadam :D... kolejne ćwiczeniówki one stroke :P
Załącznik 19524
julcia szalejesz :) piękne kwiatuchy :):D
sliczne kwiatki julka.
Jakas masakra z tymi one strolkami, po swiatecznym sniadaniu u rodziny saidlam i malowalam. dla babci Frani roze, dla mamy mojego maki, dla jego siotry powój-oraz nie mam fot:)
ha ha ha... u mnie to samo!! wczoraj po obiedzie zamiast posiedzieć i pogadac z rodziną to zmanipulowałam małą żeby pomolestowała swoją chrzestną (która jest plastyczką i ma sto tysięcy przyborów do malowania) malowaniem farbami ...
a ja tak całkiem przypadkiem bez żadnych chęci siadłam i malowałam łanstorki :lol: