chodziło chyba o Dzidzie :D Z tymi 6 klientkami :P
Printable View
aha rozumiem
a ja niedawno skończyłam piec trzy rolady...miały być dwie ale wyszły 3 :P i mam już dość :)
Z chęcią, bo mam już ich dość od podjadania tego kremu :P
Miminka ale bym zjadla takie ciasto domowej roboty:P:P:P:P
to nie podjadaj i ćwicz silną wole :P
ja chce sernik królewski a mojej mamie sie nie chce robic a ja nie mam czasu ;( a tak bym zjadła ze ajajajja...
---------- Dodano o godzinie 22:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:18 ----------
znam ten bol... to straszne... chyba mam za dobra krew bo zawsze jestem wsród znajomych to tylko mnie gryza ;( aaa no i jeszcze taką moją koleżanke i później takie wielkie brzydkie bąble :( i musimy cos kupic na tych terrorystów bo cała mnie zagryzą, tylko nie lubie sie psikac tymi różnymi rzeczami bo później sie cała kleje, ale chyba to lepsze niz jak mają mnie dziabac :(
ee tam :P najadłam się kremem teraz przynajmniej nie zjadam rolady... niech inni spróbują :P
kasiasss to w czym problem ?:D
a ja mam jakiś wyczerpujący tydzień :P nawet nie mam czasu kiedy wrzucić pazurków jakie ostatnio robiłam.. ale poprawie sie w weekend :* obiecuje :D
bede czekac:P:P
lepiej żebyś dotrzymała obietnicy bo.... :aty: :P
moj maly caly czas sie budzi wiec nici z netu:(
ja wczoraj dalam w gaz zaraz jade do pracy na szczescie dzis jest luz bo przychodzi pani na makijaz permamentny dziewczyna na przeklucie pepka i tatuaz wiec ja mam bezrobocie cale szczescie bo kaca mam niezlego...
hahhahaha :hahaha: poszalałas ;P
ja tak sie bałam dentysty po czym poszłam i okazało sie ze moja pani jest na zwolnieniu :/: Nawet nie raczą zadzwonić do ludzi i powiadomić !! bozeee
a ja podjadam prażynki i... hmm.... TAK!! Czekam aż mi się wgra odcinek House'a!! :skacze::skacze:
A ja kurde głupia jesteeeem.... wczoraj Amalka (siostra mojej kumpeli) pisze do mnie, że Liza przyjedzie w piątek (jutro) ja się ucieszyłam no i nic dalej..... dzisiaj rano sobie przypomniałam, że ona jutro ma urodziny, a ja nic dla niej nie mam!! ;(;(;(;(;( O 15 idę z koleżanką coś kupić dla niej... nie wiem może jakieś perfumki, może torebkę.... się zobaczy.....
no ja juz zrobilam 3 babeczki i buszuje na forum , jescze tylko dwie i koniec , na szczescie jedna babka sie przepisala na jutro wiec mam czas na forum :skacze:
ja tez skonczylam niedawno jedna babeczke i sie na basen szykuje puki jeszcze ladna pogoda
ja zrobilam juz 3 i jeszcze jedna dzis i pojde na spacer odpoczac:D
basen dobry pomysł na taką pogodę tylko żeby się jeszcze chciało ;)
ja mialam chodzic od poczatku wakacji ;/ a nikt nie chce same lenie albo to albo siamto :porazka: :(
ahhh dzis siedzialam od 18 nad pierwszymi paznokciami na formie... komentowac nie bede ;] niektore wyszly dobrze, niektore tragicznie ale pierwszy raz wiec sie tym pocieszam ;P
ja zrobilam dzis 4 sztuki heheh,klientki,coraz mniej czasu zajmuje mi juz smiganie pazurkow,teraz juz robie w 2 godzinki i wychodza ladne,u nas dzis bardzo goraco ale nie mialam czasu na opalanie,jutro 3kobitki do zrobienia wiec spoko:skacze::skacze:
ja padam-woda wyciagnela ze mnie ostatnie sily.
ja za to mam jutro wolne-moze uda mi sie wkoncu do rodzicow pojechac-paczka z nowymi tipsami tunelowymi na mnie czeka :)
zawitalam do was na chwilke.padam laski.jestem czerwona jak rak,plecy mnie bola,placze.tak sie spieklam na plazy.jutro przerwa \
a ja sobie siedze z bratem i bratowa i gadamy
ja sie pakuje i jade zaraz do polski do rodzicow na weekend :):):)
no i wkoncu fryzjera odwiedze
zycze milego weekendu wszystkim,pa
pa Rudi,bedziemy czekc na ciebie,mi zostala jeszcze jedna klientka,goraco dzis na dworze
paa Rudi
ja zdycham dostalam okres a tu jeszcze manicure i uzupelnienie ;( masakra !!
a zeby weselej bylo to jeszcze jutro na wesele ide ...
fajnie masz , najesz sie i pobawisz:D, tylko sie wyspij dzis.Ja skonczylam wlasnie ostatnie pazurki , brdzo problemowe,obgryzki,masakra,maly zasnal a ja odpoczywam wkoncu:soczek:
Ja teraz (czyt.:" w tym momencie") głupieję :D
Kupiłam sobie kiedyś film instruktażowy o robieniu paznokci akrylowych, i jakież jest moje zdziwienie, że pani na filmie kładzie akryl pędzelkiem do żelu i rozprowadza jak żel...
Wcześniej czytałam tu na forum o "uklepywaniu".
Trafiłam do Was z powodu kilku informacji o akrylach Ez Flow HD. Dziś je dostałam, ale chciałam się przygotować... :)))
dzisiaj wiele stresu...caly dzien jak na wariackich papierach...mojego Barona cos ugryzlo,lapa wielka jak u niedzwiedzia..hihii...ale antybiotyk zazyty wiec glowa spokojniejsza...zagubilam ladowarke do aparatu amba po prostu i odnalezc jej nie moge..a Ja dzisiaj walczylam z blogiem i cos w koncu wywalczylam ale jetem juz padnieta i reszte dokoncze jutro ale w koncu dziala...juz taki opie...prz zbieralam z kazdej strony wiec e koncu tzreba bylo sie za to zabrac...dzidzia wybawisz sie wszystkie bole Ci przejda...no i zlapiesz welonik lub wiazaneczke...baw sie dobrze:)
Dzidziulka udanej zabawy :*
a ja dotrzymuje obietnicy i nadrabiam straty :D ale mam czytaniaaa....
ja najprawdopodobniej w poniedziałek pozdycham... :przytul:
a niedawno wrocilam do domku, troche na rolkach pojeździłam, telefon bym zgubiła 3 razy, ale na szczescie mam :D no i teraz jem czeresnie...
hmm mam takie dziwne pytanie hahahha wie ktos moze co najlepiej zjesc wieczorem by z samego rana sie wypróżnić ? ;P
a ja przed chwilką wróciłam z jeziorka i moją koleżankę ugryzła żmija...tzn nie wiadomo co to było ale palec zdrętwiał i w szpitalu została... a sama ją wzięła do ręki ehh
hihihi...maslanka lub kefir kochana...
oo matko... no to ładnie...
no i tu sie siedze zamiast sie szykowac, nie chce mi sie isc, wlasnie sie zastanawialam czy wypada mi lapac welon haha ale co mi tam ;P jeszcze troche pobuszuje na forum i trza sie wziasc za siebie ehh
a ja siedzę z kumpelą na laptopie i popijam mrożoną kawkę z bitą śmietaną :D
Komp się zacina bo kradniemy internet od innej babki i nam odcięła... :P
Szpila to ty w przestepce sie bawisz,hehe:skacze::skacze::skacze:ja caly dzien na dzialeczce z dziecmi,wieczorem pazury,potem kapiel i net:D