Czy macie jakieś fajne próbki kosmetyków do twarzyy [pomadki tusze itd]?:(
Bo jakoś chyba nmeiaktualne juz tu są? :(
Printable View
Czy macie jakieś fajne próbki kosmetyków do twarzyy [pomadki tusze itd]?:(
Bo jakoś chyba nmeiaktualne juz tu są? :(
Podpaski, okres, miesiączka - Always.pl -próbka podpaski always. Rock and Ice Magazine: Free Catalogs -naklejki+katalog .:P
a ja dostałam kilka dni temu ta czapeczke z Lovela + płyn do płukania :skacze: ha!
nicia pochwal się czapeczką:tuptup:
oki;)
Ja też dostałam z Lovela próbkę płynu do prania , czapeczkę i rękawiczki dla dzieci-te niedrapki czy jakoś się tak nazywają ;)
Basiu proszę bardzo :)
O programie - Lovela
Super jestescie dziewczyny !!!
No ja wreszcie wyslalam to moze cos dostane ... wreszcie bo zawsze jestem za pozno :(
hihi.. ja też sobie te cienie zamówiłam :) ciekawe jakie one są ;)
a przyszło wam coś na maila czy nie? bo mi jeszcze nic, żadne potwierdzenie :/
Dołączam do pytania madzialenkabuziaczek :)
nic nie pisało o zapłacie.. więc raczej darmowa powinna być..
do mnie też nic nie przyszło jak narazie na maila..
ja pozamawiałam tych próbek to podpasek wkładek cieni itp to jak mi przyjdzie płacić za przesyłki to będę musiała skarpety z oszczędności opróżnić;):leze:
mam nadzieję, że darmowa przesyłka;)
mi też na emaila jeszcze nic nie przyszło;(
mi też nic nie przyszło ale na niektórych stronkach tak jest, że trzeba troszeczkę poczekać...
poczekać to mogę;) tylko żeby za przesyłke nie płacić:skacze:
Dziękuję weroniczko;) i jak fajne te cienie? dużo ich??
to po co piszą że dalsze wskazówki przyjdą na e maila , tylko ludzi w błąd wprowadzają:zly:
bym czekała jak idiotka na emaila :glupek:
dobre in dwa żeby wypróbować;) a długo czekałaś na przesyłke?
a no to nie długo;) ciekawe czy mi przyślą:):skacze:
eee... sorry że nie w temacie ale gdzie wcięło część postów? szczególnie te posty Veroniki ?
a teraz powrót do tematu:
zastanawia mnie jak niby będzie wyglądała próbka tych cieni skoro cienie na jedną aplikację kosztują 5,85zl?
a ja tam nic nie widze żeby zamówić próbki...;/
posty wcięło, ponieważ był to spam i reklama w postach ;)
Bezpłatne próbki.
Ganelli
Dziewczyny,ja dzisiaj dostałam z fenomena darmowe próbki,a zrobiłam tak jak Sylwia88 czyli ankieta i mail do nich.Nic mi nie odpisali na maila a siostra dzisiaj odebrała paczuszke jest napewno bond,akryl różowy i liquid jest cos jeszcze ale siostra sie nie zna i nie jest w stanie okreslic co to jest przez telefon:)Dzieki pozdrawiam
mnie dosłano tym razem nie uszkodzone próbki z fenomena: bond, liquid, cover, white i brokatowa malina neon:]
pokaż brokatową maline!!! jest mini drobinkowa?!?!
zamowilaam sobie tez te cieniaki :) ciekawe czy cos przyjdzie i co to bedzie :)
otworzylam dzisiaj pudeleczko zeby sprawdzic czy ma drobinki......ma:D i sie przy okazji okazalo, że to brokatowy łososiowy neon :D ślepy co nie dowidzi to zmyśli:haha:
ja mam taki jasnozielony,złoty i srebrny z fenomenu:love: może dziś zrobię teścik akrylków, bo żel jest cudowny:ok:
a ja chciałam żel i mi nie przysłali;/
mój różowy też ma takie drobinki:love: ale jeszcze nie testowałam
ja dostalam mnóstwo, ale podejrzewam, że to dlatego, że wysłałam meila z prośbą zanim wszyscy sie rzucili:D