witamy:):kwiatek:
Printable View
witamy:):kwiatek:
ja jestem po kursie i nadal niewiele wiem:(
Witam Was dziewczyny:)
niedawno sie zalogowalam i musze przyznac ze przeszukalam net i nie znalazlam takiego superowego forum :good:jak to.
mam nadzieje ze pomozecie mi jak cos.. nie moge zrobic kursu bo jestem za granca a tak bardzo chce robic paznokcie :/: mam juz sprzet i troche wiem ale licze na Wasza pomoc:)
buziaki dla Was!!!!!!
WITAJ:kwiatek: na pewno znajdziesz tu coś dla siebie:) i wiele cennych rad:)
witamy :kooffa: na pewno Ci pomożemy , najważniejsze to tylko pytaj jak czegoś nie wiesz :skacze:
Witamy
:przytul:Witam Was serdecznie dziewczyny!Mam na imię Kasia.Mieszkam w Świnoujściu.Obecnie jestem na urlopie wychowawczym.Mam synka-Kubę (4l.)i słodką łobuziarkę Wiktorie-15 m-cy.
Trafiłam do waszego (to nie jest słodzenie;))bardzo sympatycznego forum z przeglądarki.Nie ukrywam,że najpierw przejrzałam po zalogowaniu troche postów zanim się przywitałam bo już po pewnych forach coś mnie nauczyło:o.
W marcu ukończyłam kurs,miałam wspaniałą instruktorkę...ma w sobie dar nauczania!Ale,ale cały czas mam wiele pytań.....i oczywiście braków!!!!!;(Mam wielką nadzieje,że znajdziecie czasami wolna chwilkę,żeby mi pomóc.A widzę po postach,że cierpliwość macie w genach!!!!Bardzo dziekuje,że założyłyście takie forum.
Witam wiki :*
Witam wszystkich, mam na imię Madzia,mam 21 lat, jestem szczęśliwą mamusią dwójki dzieci które już znacie ze zdjęc plushaka i dzięki niej jestem tutaj. Paznokciami interesuje się dosyć długo jednak robię pazurki żelowe od niedawna. Nie posiadam kursu ze względów finansowych jednak mam nadzieję że tutaj pomożecie wyłapać wszelakie błędy. Pozdrawiam Was gorąco :przytul:
witam madziunia
Witam wszystkich,trafiłam tu całkowicie przypadkiem poszukując pomocy i tak mi się spodobało,że zostane :)
Dopiero się ucze stylizacji,więc zapewne będę narazie siedziała jak myszka pod miotłą.
Chciałabym jeszcze nadmienić,iż bardzo was podziwiam,za pomocne wypowiedzi jak i umiejętności :)
Kończąc monolog jeszcze raz witam wszystkich i gorąco pozdrawiam :)
Witaj :kwiatek: :)
Witaj:)
Witam wszystkich:)
Witam wszystkie nowe forumowiczki , mam nadzieje ze z nami zostaniecie :*:*:* :kooffa:
Dużo Nas, dużo Nas.. do pieczenia chleba.. :skacze: tryryryry ;P
WITAM !! Wszystkich nowiutkich i świeżutkich ^_^ !!
Madzia w końcu !!
Witam wszystkie dziewczyny :kwiatek::kwiatek:
Czesc Wszystkim :macham: Nazywam sie Ania. Widze, ze macie tutaj prawdziwa kopalnie wiedzy! :ok: Jestem pewna ze duzo sie tutaj naucze :) Pozdrawiam wszystkich :macham:
Witamy i również pozdrawiamy:):kwiatek:
---------- Dodano o godzinie 11:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:50 ----------
Więc DZIEŃ DOBRY wszystkim!Pomimo,że nie zajmuję się osobiście(na razie) pazurkami,to jest to moje nowe zainteresowanie.Jestem mamą 4 dzieciaków i mieszkam na śląsku.Kocham muzykę,książki(romansidła historyczne:D),moje dwie(na razie)fretki.Pazurkami interesuję się na razie "platonicznie:D",ale może z czasem się to zmieni.Pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko:skacze:
Witamy:kwiatek:
witamy
Witam! Mam na imię Agata, jestem 27 letnią mamą dwóch cudownych córeczek (Ala2lata i 3 miesiące i Łucja 9 miesięcy). Paznokciami zajmuję się od 2004 roku. Miałam "chwilę" przerwy w pracy i mam nadzieje uzupełnić moją wiedzę na tym forum. Pozdrawiam serdecznie.:macham: