dzięki nam polycolor schodzą jak ciepłe bułeczki :lol::lol::lol:ruch mają w sklepach plastycznych jak przed świętami :hahaha::hahaha::hahaha:
Printable View
dzięki nam polycolor schodzą jak ciepłe bułeczki :lol::lol::lol:ruch mają w sklepach plastycznych jak przed świętami :hahaha::hahaha::hahaha:
widze,ze polycolor szaleje :P to ja też zamawiam :P
minimouse swietne malowanki :D ja tez ten polycolor musze zakupic :P
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yclJhe1n-Ig&feature=related]YouTube - Rosemaling Freehand Flowers[/ame]
też bym je najchętniej zamówiła. :P muszę być naprawdę super. :P a Wasze kwiatki są cudne.
no to ja jeszcze wrzucę parę dzisiejszych .... ta na różowym papierze to kartka którą zrobiłam być może dla babci :) i co powiecie ... nie będzie "siary" z taką "wyskoczyć" ... aha i to takie małe fioletowe to podstawka do kadzidełka :) :P :D
minimouse, cudowne. Sama bym chciała dostać tak ozdobioną kartkę, przecież ona jest wspaniała :) Napewno babci się spodoba.
Wow :wow: :wow: i Ty sie jeszcze zastanawiasz?! Biegiem do Babci! Sama bym chciała takie dostać!! Cudowne !!!! ;)
cudowna ta kartka jest:):)
w ogóle kwiatki prześliczne:):)
jestescie wspaniale
ja ostatnio troche cwiczylamna kartce
hahahha
ale jaja powychodzily
minimouse naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem, są naprawdę cudne te Twoje kwiatki :szczena::szczena:
ślicznie dziękuje ... ale zawsze to co namaluje mi się nie podoba ...
minimouse pięknie:)
minimause-cudowneeeeee szczena opada(podziekowania mi sie skonczyly)
bratki
dzikakura ... mnie się podziękowania nie skończyły a twoje kwiatuszki są cudowne :)
kuro dzika rewelacjaaaa, nosz piekne....napatrzec się nie moge:buja::crazy:
jak mi wróca podziekowania to wskocze tu i podziekuje bo twoje łan stroki są ...powalające:D:skacze:
Dziewczyny super kwiatuchy!!!
Ale się zawzięłyście za malowanie :skacze:
szalone !!
a to paznokietki mojej siostry i pierwsze kwiatki na pazurku ... co prawda na naturalnych tylko lakierem pomalowane są i na to kwiatuszki srebrny liner i bezbarwny utwardzacz :)
Qraaaaa!!! Japierdyleee zaje.. fajnee!!!
ciekawe ,czy to też one stroke ?? i jaki to to ma pędzel :o
YouTube - Peony, Rose, Orchid, and Flowers Chinese painting by Cui Qingguo 02
he he he chińczyki zawsze coś nowego wymyślą ...