Edit te drugie sliczne :D tzn ppierwsze też ale drugie bardziej w oko wpadają :)
Printable View
Edit te drugie sliczne :D tzn ppierwsze też ale drugie bardziej w oko wpadają :)
Edit, mnie się podobają na równi jedne i drugie :D Śliczne są. Najwięcej chętnych mam na krótkie pazurki i tu jest problem, jak na nich zmieścić fajne zdobienie. Tobie to super wychodzi. Trochę podobne też robiłam.
Edit i Xena - śliczności:D
Xena a ten biały wzór to żel czy stempelek?
Stempelek :D
edit- śliczności normalnie !! ten srebrny frenchos miodzio ;)
xena - rewelacyjne zdobienie:)
Xena, Edit baaardzo ladnie :D :D
świetne pazurki w waszych wykonaniach, fajnie wyglądają te stępelki :)
a to moja dzisiejsza robota ;)
Kasiaczek,Emilia B.,RoksiSK,xena607,julcia88,kobietazpazurem,aneczk a19895Dziękuje bardzo:kooffa:
Edit migdałki urocze :)
Xena myślałam że to białe maziaje z żelu :)
wszystkie brokaciki bardzo, bardzo ładne :)
iwa- fajne słodziaki ;)
xena bardzo ładne :):good:
Xena bardzo fajne pazurki super malowanki na brokacikach
Iwa pazurki ladniusie, cukierkowe :D
xena bardzo ładny wzorek :)
skóreczki niestety moja sprawka :(
ładne pazurki tylko strasznie ciemna fotka...kolor w rzeczywistości pewnie przepiękny :)
błyszcząco i kolorowo :) pieknie :D
Konad fajnie sie prezentuje
ładniutkie :)
ladne ladne :D
Śliczne kolorki :)
robione już chwilę temu, opalizujący brokat, czerwone suszone kwiatki i logo D&G :)
Załącznik 20461 Załącznik 20462
pilar bardzo ładne, w rzeczywistości pewnie cudnie się mienią :) śliczne pazureczki :)
Pilar, bardzo fajne swiecidelka :D
dzięki :D faktycznie zdjęcie nie oddaje tego jak się w rzeczywistości błyszczały :)
znalazłam jeszcze jakieś takie błyskotki - robione koleżance na studniówkę do granatowych dodatków ;) PS. kumpela ma strasznie szeroką płytkę, chyba najszerszoną z jaką do tej pory miałam do czynienia.
Załącznik 20468 Załącznik 20469