Odp: Przedłużanie rzęs metodą 1:1
alkaniołek dzieki za obkukanie mojej pracy :)
masz racje ze za mało dałam innych długości bo przewaga jest 14.
w piątek zrobiłam z dwóch długości i rzeczywiście jest różnica:)
są długie ale klientka takie chciała:)
---------- Dodano o godzinie 10:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:35 ----------
unita dzięki też tak myślłam z tym mieszaniem skrętów także nie testuje:]
---------- Dodano o godzinie 10:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:40 ----------
Nnisiaa również podziękowania za linka rzęs:ok:jestem spod szczecina takze jutro pędzę do nich na zakupy:skacze:
Gosiu jest jeszcze jeden temat z galeria, mysle ze jak tam wkleisz to Ci cos poradza..
http://forum.wzorki.info/zabiegi-kos...entarze-7.html
Kurko ja myslalam nad swoimi oczetami jakby zniosly ten profil D :D:D:D
Gosiail super...udanych zakupow ja niestety wysylkowo hehe
Alka no wlasnie jest watek z fotkami ale jakos zapomniany:( bo tutaj wszyscy pisza a tam cisza:P
mam nadzieje ze zacznieta tam zagladam bo kilka pytanek i nowych fotek sie pojawilo hehehe az sie boje jak Kurka tam wpadnie:D:DD:
Cześć Dziewczyny:)
Napiszcie prosze do wyłupiastego oka jakie dobrac rzęsy żeby to ładnie wyglądało?
Pozdrawiam:)
---------- Dodano o godzinie 22:12 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:49 ----------
Dziewczyny a co powiecie o tych rzęsach?
RZESY,RZĘSY Z CYRKONIAMI SWAROVSKI PROMOCJA !!! (1338529805) - Aukcje internetowe Allegro
tam gdzie robiłam kurs za 1szt wołaja 20zł a tu taka cena:/:
pzdr:kwiatek:
Tak sobie kombinuję.....(tylko mnie nie linczujcie;)) jakby tak wykończyć te wypasiaste górne rzęski (klejone jeden do jeden), dolnymi przyklejonymi tak, jak się klei metodą blink&go. Oczywiście tylko na specjalne okazje.
Oblookałam trochę tę metodę na filmiku i wydaje mi się, że ten klej co się nim klei na otwartym oku pewnie słaby jest i niedrażniący. Można by te dolne po prostu wcześniej zdjąć. Co sądzicie.
Gosia wg mnie nie ma sensu kupowac rzes z cyrkoniami i mega przeplacac sama w zupelnosci sobie z tym poradzisz i dokleisz cyrkonie na rzeske:)
czym przecieracie/odtluszczacie itd/jakim plynem rzesy przed aplikacja rzes? uzywacie jakiejs bazy?
Nnisiaa dzieki za podpowiedź tylko nie bardzo wiem jak sie do tego zabrac:/:
czy nakleic cyrkonke na rzęse i dopiero ja przyklejac?czy ona ma byc przyklejona na wiecej rzęs:) a cyrkonki to moga byc z kosmetycznego takie jak do paznokci;)
Gosia ja naklejam cyrkonie na rzeski juz zaaplikowane... daje kropelke kleju i klade cyrkonie ...i zazwyczaj lapie sie ona na 2 rzeski:) z tym ze nie powinno sie duzych cyrkoni doklejac na koniuszki rzesy bo moze ona opasc raczej tak na max `1/3 dlugosci rzesy liczac od powieki..(mam nadzieje ze rozumiesz:P)
a cyrkonie ja kupuje zwykle SV...:) pieknie sie mienia te same co do pazurkow:)
Unita ja uzywam Primera...i nic wiecej:)
pozniej zrobie Wam step jak naklejac cyrkonie na rzese
na wylupiaste oczy najlepiej profil J, B, maks C, ale najlepiej ktorys z mniej wygietych
dziewczyny wczoraj poprawialam rzesy po innej pozal sie boze stylistce;(
jedna rzesa klejona do kilku, wielkie grudy kleju a czesc rzes klejona do powieki jak ja zaluje ze aparatu nie wzielam:huh:
klientka wogole byla bardzo zdziwiona byla jak uslyszala odemnie ze kazda rzese sie zanurza w kleju i dopiero klei bo tamta babka dawala jej klej na powieke jak liner i troche na rzesy i doczepiala do tego rzesiska:]
i jak uslyszala ze przedluzanie zajmuje wiekcej niz 15 minut byla bardzo zdziwiona bo tamtej tyle to zajmowalo:huh::o
i przey sciaganiu rzes bardzo ja intrygowalo to ze jej nie siagne tylko delikatnie miziam debonderem, bo tamta jak usuwala przy uzupelnieniu to wyrywala:wow:
jak skonczylam to oslupiala przed lustrem:skacze: przychodzi przed swietami znowu:yess:wtedy zrobie tez fotke
a ja sie muszę pochwalić :)
wczoraj zrobiłam rzeski jednej dziewczynie - może kojarzycie Ania Kapera-You Can dance :) wygrala ktorąś z edycji :)rzeski chyba jej się spodobały :)
oo jaka masakra! ale Ci zazdroszczę!! to była moja ulubienica :love: też bym jej chciała rzęski zrobić :D A Ty robisz w domku czy w salonie? :) Zadowolona była? :D Wstawiaj fotki :D
chyba zadowolona:)
okaze sie jak przyjdzie do uzupelnienia :)
w domu - to akurat przyjaciolka mojej klientki :)
moze dzis bedzie ja widac w finale top model :)
No gratuluję klientki z wielkiego świata. Ale zawsze to miło jak każda która do nas przychodzi wychodzi zadowolona, czy ta z telewizorni czy ta zwykła, "szara" dziewczyna.:D
ja dzis mojej kolezace doczepilam rzeski na samych kloncowkach kilka pojedynczych bo chciala zobaczyc jak to wyglada :]
Ja zakładane miałam prawie dwa miechy temu, już się przerzedziły mocno, ale jutro idę na uzupełnienie. Już ich chyba nigdy nie zdejmę :D chwała temu, kto tą metodę wynalazł :D:D:D
Odp: [Zdjęcia] Przedłużanie rzęs - galeria i komentarze
Podnoszę wątek:P
moje dzisiejsze.
Miały być niezbyt długie. Wydaje mi się, że zmiana w wyrazie oczu wyszła spora.....
ladnie to wyglada,ile rzes tam jest dodane czyli ile sztuk??
Ciekawe, czy przed sylwestrem będzie zainteresowanie rzęsami kolorowymi albo przynajmniej cyrkoniami?
Zuzanna oj tak to potrafi uzaleznic:)
Tomaszka heh ja z cyrkoniami smigam na codzien:P ale mam nadzieje ze u klientek cos ruszy
Nie mam pojęcia, nie liczę :) ale wcale nie miała tak gęstych rzęs