o tak, tak. :D bardzo dużo się stąd dowiedziałam. :D i przy okazji się uzależniłam. :D ale to taki OT. :P sorry. :)
a co do pazurków, to albo mi się wydaje, albo "idą" w górę. :D ale to nie mnie sądzić, tylko tym bardziej obeznanym Dziewczynom. ^_^
Printable View
genosha no metamorfoza jest :) Ale nad budową paznokcia to jeszcze musisz pocwiczyc :)
nio też mi sie wydaje że troche pracy nad budową Cie czeka ;)
WSZYTSKIE MOJEJ PRODUKNCJI
super :)
woszczur piękne metamorfozy:good:Z tymi pierwszymi to ja bym sobie tak świetnie nie poradziła,bo widać że strasznie trudna ta płytka.W ogóle co ja mówię wcale bym sobie nie dała z nimi rady:porazka:
Woszczurek brawo :D super zmiany :good:
wszystkie peikne, masz bardzo elastyczne paluszki ,robisz takie piekne zdobienia,wszytsko takie zgrabne,mi wychodza kaslawe i za grube:(
Woszczurku super metamorfozy :D klientki napewno bardzo zadowolone :)
Woszczurku śliczne pazurki :)
Woszczur super metamorfozy ;)
ta pierwsza widać, że trudne pazury były do zrobienia.
do woszczura:Te drugie to Twoje, na bank.. te pierwsze. ech.... mowilam juz... gratuluje talentu:D
Woszczur jak zawsze pieknie
Woszczur piekne metamorfozy:)
bardzo mi sie podobaja :)
dołączam się do reszty - woszczurku śliczne metamorfozy :)
Woszczur ta druga metamorfoza świetna.. :love: piękne pazurki!
świetne metamorfozy
Woszczur jak zwykle pieknie.
A to moja wczorajsza metamorfoza. Taka po pseudo-stylistce (o ktorej pisalam w innym temacie) nie usuwa skorek, nie odtluszcza paznokci itd.
Jolu no na prawdę ślicznie hehe było co poprawiać;)
Jolu no no tamten french był w bardzo złym stanie hehe ... bardzo ładnie sobie z tym poradziłaś :)
a to pierwsze to co to ? to nie sa paznokcie :(
Jola metamorka super ! odrazu inaczej :)
Jola super metamorfoza