Milena piękny odrost i zero powietrza :) brawo!
Printable View
Milena piękny odrost i zero powietrza :) brawo!
Następny równo miesięczny odrost mojej mamy:):)
http://images49.fotosik.pl/927/90acded58f0e17a8med.jpg
O szok...Nie dosc, ze odwazne pazuraski mamy to jeszcze tak dlugo potrafi utrzymac :) Super !
Milenka piękny odrościk :o:D
taki o ;)
Załącznik 43876
jestem pod wrazeniem ze przy takim odroscie wszystko pieknie sie trzyma, moze juz mniej estetycznie wyglada, ale trzyma sie...mam nadzieje że mi kiedyś też wkoncu uda sie osiągnąc taki odrost:D
No jestem w szoku, że to się jeszcze trzyma :wow:, brawa dla Ciebie. Ja bym nie wytrzymała z takim odrostem :)
śliczny odrościk :) i zero zapowietrzeń :) super :)
:o szok, że ktos wytrzymał z tak duzym odrostem:o
Kaniusia, mega odrost! Szok ze jeszcze sie trzymały! :) a to dzisiejszy odrost :D
Milenka jakie piękne paznokcie i do tego jak się trzymają! :ok:
<Udało mi się zwinąć cytat :D>
1. 4,5 tyg. odrost:)
2. 4 tyg.
3. 6 tyg.
4. 6 tyg.
:)
super odrosty ;) podziwiam dziewczyny, które noszą takie wielkie odrosty, ja bym nie wytrzymała;p
jakie długaśne odrosty
ja swoje pierwsze nosze już dwa miesiące. jest odrost i to spory , ja maluje bezbarwnym sun blockiem, jakoś zaciera sie ta granica
Kaniusia rewelka zero powietrza brawa!!!
Moja mama kilka lat temu jak fundowała sobie tipsy w salonie i robił jej się odrost to malowała go np. bezbarwnym lakierem i raczej nie trzymała dłuższego niż takiego 2-3 tygodniowego
renatka super odrosty, kiedy ja takich doczekam ;(
właśnie jak pomaluje sie bezbarwnym to wtedy odrost nie bije tak po oczach
No i o to mojej mamie chodziło. Moim zdaniem nie wygląda to zbyt ładnie jak jest taki widoczny odrost na pół paznokcia i się tego nie stara jakoś zakryć
Renatka jakie piękne odrosty....:wow::wow: ja nie wiem jak kobitki tyle wytrzymują...
dla nas odrosty są piękne bo swiadczy o tym że pazurki zrobione są dobrze i nie odpadają tylko sobie ładnie rosną.
Z drugiej strony mierzi mnie widok takiej paniusi z 6 tygodniowym odrostem, przecież to tak jak z włosami, po farbowaniu chodziłybyście z odrostem na pół głowy ???? :)
dokładnie...to brzydko wygląda :/: ale moim zdaniem klientki w taki sposób oszczędzają...Bo chciałaby mieć pazurki, ale szkoda jej jest wydać np. 60 zł co trzy tygodnie i nosi paznokcie do oporu :huh: Tak mi się przynajmniej wydaje...