Rudzia jaki słodziak maluśki:)
Printable View
Rudzia jaki słodziak maluśki:)
rudzia słodziak!! ale wredota musi być co?
joystynka świetna mordzia :D
aniu ładna gadzinka hehe
Coralick - piekny owczarek! nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze :)
Goslava - jeż = mistrzostwo :D chyba wszystkich zaskoczylas :D
A to moje cudo nad cudami :) ShihTzu obcięte tak jak lubię, czyli na szczeniaka, bez frędzli :)
http://img831.imageshack.us/img831/6664/img0371ns.jpg
http://img820.imageshack.us/img820/5...1410160849.jpg
Emi nawet nie pytaj co z niego za szatan...wszedzie wszystko fruwa :P nawet z worka na smieci wyciagnie jakies pieroly ( przewaznie papierki lub folie bo szeleszcza ) i pogryzie :D ale i tak jest kochany :)
na szczescie nie gryzie mi drzwi i kapci, jedynie nasze skarpetki i swoje reczniki gryzie :D
AniuEf druga fotka jest przecudna :)
rudzia no przepiękny, jak maskoteczka :)
anna ef sliczności!!!
goslava kurcze az tyle kosztuje jeż? moja mama mieszka na przedmieściach w domku jednorodzinnym blisko lasku i łączki (właściwie 1/5 terenów jest jeszcze niezabudowanych) i wiosną i latem wynosi te jeże co pare dni z ogródka... nie wiedziałam, że to tak kosztuje. Poza tym to strasznie słodkie zwierzęta, takie niewinne. kiedyś jeden przechodził przez ulicę a ja nie patrząc na nic hamowałam jak szalona, dopiero potem pomyślałam, co by było gdyby ktoś jechał za mną;p ale oczywiście i jeż i auto wyszły cało z sytuacji:)
Rudzia to normalne bo szczeniaczek jeszcze z niego:) mój jak był mały też żadnej reklamówce nie przepuścił bo szeleszcząca itd:)
Aniu ShihTzu są piękne i właśnie mi też bardziej podobają się tak obcięte:)
Aniu hahaha bombowa fota :D wygląda jakby miał takie koczki a'la leila z gwiezdnych wojen :D
Hahahha Emilka zabiłaś mnie :D
Goslava jeżem pobiłaś wszystkich :P
Aniu, Twój shih tzu na tym "leżącym" zdjęciu wygląda zupełnie jak moja Mimi :):) śliczniasta mordeczka :love:
Aniu piesio jest boski az sie usmialam z jego fryzurki :leze:
co do jeza to wiedzialam ze was wszystkie zaskocze:)
a mój pająk właśnie linieje sobie:)
zastanawiam się czy nie kupić drugiego..
ooo swietny!!!
przeszły mnie ciarki i az mną telepneło ;] serio.
Na sama mysl że jak Ty go mozesz trzymac w ręku :skacze: podziwiam.. ;P
a kiedy znowu bedzie kolorowy?
mój jest tu a nad tym czarnym zastanawiam się czy kupić..
o matko i córko...aż dreszcze przechodzą ,uwielbiam wszystkie zwierzątka ,ale do pajaczków i węży to mam dystans....tak z trzy metry ;P
milenka_olsztyn raaaaaaaaany :O podziwiam za odwagę
ja strachliwa nie jestem ale pająka świadomie w domu bym nie trzymała a w ręce...........w zyciu ;)
ja mam piesusia tylko ;) "małego" kaukaza ;)
---------- Dodano o godzinie 15:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:20 ----------
AnnaEf smieszny jest ten piesek strasznie :) ale mordeczke ma kochaną :) a jak go na zimowe spacerki ubierasz?
ja chyba wole psa ha ha ha...
A to moje ulubione... :)
Załącznik 35209
jaka psina poczciwa - śliczny piesio :love:
coralick,a ten piesio to juz chyba taki leciwy? ile ma lat? przepiękny pyszczek:)
coralick śliczna morduchna i to spojrzenie:love:.
milenka_olsztyn ślicznego masz pajączka, czym Ty go karmisz?? Ciekawość:P.
Mojego psinciunia we lecie często można w takiej pozycji zobaczyć, hihi:D.
No 1go czerwca bedzie mial 8 lat...
Na zdjeciu wyglada jak sierotka Marysia, ale dalej jest takim samym glupolem jakim byl za szczeniaka :)
nie nadrabiamy na pileczki...
jedynie piszczaca swinka sie ostala, bo jak piszczy to mowimy zawsze "ala.. ala"
ja z moim psiakiem :)
Śliczny psiak kobietozpazurem :D A czemu ma zamazane oczko ?
bo mam w aparacie niwelowanie czerwonych oczu i taka plama się zrobila:)