Aniu ja się normalnie w nich zakochałam :D:love: i fioletooowe :skacze:- mój ulubiony kolorek :D
Printable View
Aniu ja się normalnie w nich zakochałam :D:love: i fioletooowe :skacze:- mój ulubiony kolorek :D
Aniu Ja też muszę je pochwalić nie zostaje mi nic innego :P są piękne,cudowne,wspaniałe,boskie,przecudowne ,kopara mi opadła jak je zobaczyłam :huh:
Wybaczcie za błędy, ale kończyłam około północy :placz:
Zosia i tak są cudowne :love: strasznie mi się podobają :ok:
Zosia bardzo fajnie wyszlo :) blyskotki wprost na sylwestra :D
ja sie zaraz za edki biore, zobaczymy co wyjdzie ;)
Zosia, ja tam nie wiem gdzie są błędy i czy w ogóle są ale wiem jedno... Te edzie są śliczniutkie!! :ok: :)
Tutaj jeden pazurek z użyciem tych tipsów: http://forum.wzorki.info/zdjecia-paz...tml#post229348 Wiem, krzywa C do poprawy, ale to próba była. Mi ogólnie bardzo dobrze się na nich pracowalo, nie są ani za twarde, ani za miękkie, więc z piłowaniem nie było żadnych problemów, rozmiar też mogłabym smiało dopasować.
Zosia bardzo ładne;) Ja na swoich mam teraz identyczne kolorki :D
Zosia są cudowne :) :skacze:
Zosiu, jakie błędy?? Bo nie mogę znaleźć :D Piękne paznokcie :)
Zosiu SLICZNE ! :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
To i ja nie będę gorsza też pochwalę Zosiu są bajeczne ekstra
Ja też muszę w końcu spróbowac edge ;) Podobają mi się, ale na kimś. Szpicki też na kimś ;) Trza w końcu przełamac się i do roboty ;D
moje osobiste zaległe :)
Załącznik 34652
Załącznik 34655
emilka te niebieskie edki mi sie podobaja
bardzo ladne ;* a te niebieskie no rewelacja ;* :)
Emilio niebieskie edzie są śliczne, fajne połączenie kolorków, ale rózowo fioletowe cukiereczki są cudne :love:
emilka cudnehttp://www.e-gify.com/gify/1995.gif
Emi moj ulubiony ksztalcik :D Twoje pazurki rewelacja, te rozowiutkie rowniez :kwiatek:
Emilko są cudne! zdradz plizz co to za akryl (ten turkusowo-zielony)
dzięki dziewczyny :)
akryl jest ze zby-mal :)
I jedne i drugie świetne, chociaż te drugie nie mój kolor :D ale niebieski i panterka, cudo :D
Emilko świetne te Twoje edzie :ok:
Emilia:wow: ... a paluszek serdeczny uciac prosze ,do kopertki i wysylac do mnie :love:pantera!
zosia-super sa :)