-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
miałam tak w abc - naildesing, kiedyś. może być tak że masz 5ml żele w 10ml pojemnikach. ale nie wiem. mnie olali
-
Cytat:
Napisał
Agusia_pa2
A ja dzisiaj dostałam małe zamówienie od DR i sie wkurzylam :/: Patrzcie jakie pojemności żelu dostałam...wysłałam do nich maila co teraz...troszke to nie fair chyba...a akurat biały mi najbardziej potrzebny...;(
Miałtście juz tak??
http://img63.imageshack.us/img63/8910/zdj005small.jpg
Sprawdź koniecznie czy tego bialego nie zamowilaś czasem 3 ml - najlepiej w zamowieniu- potwierdzeniu ze sklepu na mailu
-
Cytat:
Napisał
chocolata
Sprawdź koniecznie czy tego bialego nie zamowilaś czasem 3 ml - najlepiej w zamowieniu- potwierdzeniu ze sklepu na mailu
eeee nie, nawet nie maja chyba takiej pojemności...czekam na maila, na razie nic..
odpisali....no więc to jest na moją korzyść z żelem zielonym bo to są pojemniczki 10ml i ktoś mi źle wydał ten kolor a biały to 5 ml heh :)
-
Cytat:
Napisał
Agusia_pa2
eeee nie, nawet nie maja chyba takiej pojemności...czekam na maila, na razie nic..
odpisali....no więc to jest na moją korzyść z żelem zielonym bo to są pojemniczki 10ml i ktoś mi źle wydał ten kolor a biały to 5 ml heh :)
coś mi w tym nie pasuje ,a dlaczego na tym zielonym żelu jest napisane 5ml oni maja tylko w takich pojemnosciach ja tez ostatnio u nich zamówiłam dwa kolory ale u mnie były pełne jak ten zielony .
-
Cytat:
Napisał
elaxx76
coś mi w tym nie pasuje ,a dlaczego na tym zielonym żelu jest napisane 5ml oni maja tylko w takich pojemnosciach ja tez ostatnio u nich zamówiłam dwa kolory ale u mnie były pełne jak ten zielony .
aaa no widzisz...widocznie napisali tak żeby jakoś z tego wyjść...heh
-
Cytat:
Napisał
Agusia_pa2
aaa no widzisz...widocznie napisali tak żeby jakoś z tego wyjść...heh
też tak mi się wydaje :D ale niestety jeśli robimy zakupy przez internet to musimy się przyzwyczaić do tego ze takie sytuacje będą się czasem zdarzały:strach:
-
zgadza się , chociaż jest to zagranie ie fair ze strony sprzedawcy i dlatego trzeba kupować u takich gdzie jeśli nawet coś takiego mam miejsce to umie przyznać się do błędu i jakoś to zrekompensować
-
Udało mi się naciągnąć dzis Potwora na takie szaleństwo
Załącznik 10044
-
-
Ekstra buciki :) Ja zamowione mam żeliki, akryle i pędzle takie jak na fotkach, ciekawe czy bedzie to coś warte :) ZASZALAŁAM hehe Na szczęscie mama mi to zamawiała i poczeka na kase do grudnia hahaha ja nie moge na ebay wchodzić bo to uzależnia aaaa:D
-
w końcu zrobiłam fotki butów które ostatnio kupowałam. teraz jeszcze jakieś zimówki, bo jak teraz spadł śnieg to zeszłoroczne przemiękły, czyli będa na jesień się nadawać tylko. czekam też na pędzelki z ebaya i różne drobiazgi z allegro:)
za to mogę wam polecić kurtki z diversa, ale te z droższych (chyba od 250 - bo oni mają kolekcję za ok 150 i drugą taką droższą, nie wiem czy w tym roku już są)), ja kupowałam 3 lata temu, mój kochany w zeszłym roku i nic się z nimi nie dzieje, są tak samo ładne i ciepłe jak były, moja mimo upływu czasu się w ogóle nie zbiła, naprawdę dobry zakup
-
Cytat:
Napisał
asia
w końcu zrobiłam fotki butów które ostatnio kupowałam. teraz jeszcze jakieś zimówki, bo jak teraz spadł śnieg to zeszłoroczne przemiękły, czyli będa na jesień się nadawać tylko. czekam też na pędzelki z ebaya i różne drobiazgi z allegro:)
za to mogę wam polecić kurtki z diversa, ale te z droższych (chyba od 250 - bo oni mają kolekcję za ok 150 i drugą taką droższą, nie wiem czy w tym roku już są)), ja kupowałam 3 lata temu, mój kochany w zeszłym roku i nic się z nimi nie dzieje, są tak samo ładne i ciepłe jak były, moja mimo upływu czasu się w ogóle nie zbiła, naprawdę dobry zakup
Dokładnie ja mam płaszczyk z diversa to też już będzie jego trzecia zima, kolor nie wyblakł, polarek się nie zmechacił, super się w nim chodzi, cieplutki. Zapłaciłam za niego koło 250-270 zł już teraz nie pamiętam dokładnie ale warto było.
-
Asia gdzie kupiłas te pierwsze buciki ? i one takie cieniutkie są czy jakies tam 'grubsze' ? i czy drogie ? ;P
Ja kupiłam pare kolorów akryli, liquid, pędzelek na spróbowanie ;]
i buty na zime... tylko i tak mi bedzie zimno w nożkach wiec lipa.. ale cóz..:]
-
Dzisiejsza ciepla paczuszka z DR ( brakuje sloiczków na żele)
Załącznik 10096 i gratis Załącznik 10097
-
Cytat:
Napisał
chocolata
oooo widzę piekne piórka:D teraz czekam na fotki pazurków z tymi piórami:P
-
Ja z kolei muszę sobie kupic większośc rzeczy do pazurków, bo wszystko(prawie) już mi się pokończyło ;)
No i coś na zimę - kozaki i płaszczyk ;)
-
apropo zakupów do pazurków...ostatnio wpadłam do sklepu chińskiego i kupiłam owoce i kwiatki fimo, romby holo, folię cietą, pieguski i bulion za niewielkie pieniądze:D
-
A to muszę zobaczyć bo u Nas też jest sklep chiński i maja różne rzeczy:)
Mnie dziś pokusiło na czarny żelik:)
-
Wrzucam fotki moich chińskich zakupów
-
o kurnia tez musze polazic po tych chinskich sklepach tzn do jednego wejsc hihi trza sie rozejrzec molzetez jakies fajne ozdobki maja
Agusia ja tez mialam ostatnio od dr zele kolorowe i prawie kady mial inna pojemnosc... chyba se w ciula leca...
dziewiszki kozaczki boooskie tez musze se uzbierac na jakies kaske , alejak na razie mi szkoda bo wole cos do pazurow kupic hihi
-
pobiegaj bo warto;) karuzele z fimo po 5,90 a ozdoby w fiolkach po 8,90....ja jeszcze poluje na kruszoną muszle( 6 albo 8 pojemniczków kosztuje 10 zł)
-
o w morde to taniocha!! kurnia musze sie szybko wybrac :D tylko dzis mam taka pogode ze z domu na pewno juz nigdzie nie wyjde!!
Ale w sumie to nie wiem czy usiedze hihi
-
hehe:D dzisiaj, to mnie nawet kijem nikt z domu nie wygoni ;]
-
w chinskim tez kupowalam ale drogo wychodzi w porownaniu dio sklepow typu wszystko po 4zl.... ja place za 12 sloiczkow w kasetce po 5,50 :) karuzele tez....naklejki po 1zl....caly ten duzy arkusz A4....
-
yyyy:o szczerze mówiąc nigdy nie widziałam rzeczy do pazurków w sklepach po 4 zł. Pofatyguje się z ciekawości, thx :D