kolorek ladny, ale wczesniejszy byl jakis no...hmm... bardziej sexy w nim ci bylo;d
Printable View
kolorek ladny, ale wczesniejszy byl jakis no...hmm... bardziej sexy w nim ci bylo;d
zdecydowanie wole zdiecie z przed farbowania.dla mnie ten nowy kolor cie postarza.
na tym starszym wygladasz tak mlodziutko i jak pisze rudzielec -sexi :D
nie rób czarnych pasemek!! ptem ciężko z czarnego przejść na inny kolor. Kup sobie np brąz - pokryje a zawsze łatwiej ci będzie zmienić kolor :)
A ja dzisiaj sciełam włosy !!! Mam wrazenie ze wygladam jak chłopa w tych włosach. Jak wroce wieczorem do domu to Wam moze pokaze :P
szatynka-czadzior:skacze:
agaciorka-czekamy na fote do oceny:ok:
Katherinne-szczerze to mi tez sie pardziej te jasne podobały,a co do tej farby to sama miałam ja sobie strzelic ale myslałam ze wyjdzie ciemniejsza dobrze ze nie kupiłam bo efektu na moich by nie było:]
no ja to az sie boje jak mi z czarnego zrobi rudy?:D chociaz moze da rade? bede miala rude cale kłaki i gdzie niegdzie jeszcze bardziej rude refleksy...chyba ze cos innego wymysle do piątku:D
Katherinne, a mi się bardziej podobasz w czerwieni, na twoim miejscu nie dodawałabym jednak czarnych pasemek. W jasnych też Ci było ładnie, ale wydaje mi się, że w tym kolorku co masz teraz sympatyczniej wyglądasz, no to moje zdanie :D
Katherinne mi sie bardziej podobasz w tym nowym kolorku ;)
rudzielec zrob te rude z refleksami jasniejszego rudego ;** i daj fotki ;**
słuchajcie, jeszcze wczoraj zrobiłam czarne pasemka. moim zdaniem jest teraz ok, chociaż praktycznie nie widać tej czerwieni teraz;p
Emilko ja 6 lat czarna byłam i teraz utwierdziłam się w przekonaniu, że w tym kolorze najlepiej się czuje, a przeszłam już chyba wszystkie możliwe, od platyny przez rudy po czerwień i czerń hehe.
Po prostu czuję się jakoś dobrze teraz.
Poza tym wiadomo, że kolor się wypłuka i wtedy zrobię na bardzo ciemny brąz, bo właśnie ta głębia czerni jest za bardzo "głębią" ;)
Jutro spróbuję dać foto. I od razu zrobię fotki zapalniczkom z kwiatkami akrylowymi:)
Reakcja mojego miśka na czerwony kolor była banalna;p śmiał się;p i stwierdził, że zrobiłam to z premedytacją, żeby zafarbować się na czarno (to dla niego zeszłam z czerni do blondu kilka razy). Natomiast mama powiedziała, że wyglądam jak wariatka, a tato "nie no nie jest tak źle, z resztą dla mnie nawet łysa będziesz piękna, bo najważniejsze, że jesteś" hehe.
Teraz będę zapuszczać włoski i znowu będę czarnulką z długiiiiimi włoskami, schudnę 20 kg, opalę się i będę happy;p ;p ;p ;p (z tymi 20 kg to już rok sobie obiecuję;) )
katherinne to uwazaj zeby Twoj facet znowu nie pokusil Cie do blondu bo na daremno Twoje trudy :P heheh a to tatus najlepiej zareagowal na Twoj nowy kolor :D hehehe ;) czekamy na foto ;)
hehe katherinne kochana nie martw sie ja tez mam postanowienie zrzucic 20kg;] damy rade;) faktycznie twoj tatko the best;)
najwazniejsze zebys sama się dobrze czuła.ja tez jestem jak kameleon,ciągle nowe kolory,dobrze ze mam bardzo grube i mocne włosy ,bo w innym przypadku byłabym juz łysa :)
Już zostaję czarnulka;p
foto dla Was słońca moje! :*
http://images50.fotosik.pl/467/175851e1d8d2e43bmed.jpg
katherinne ślicznie Ci w czarnym kolorku:ok:.
katherinne slicznie Ci w tym czarnym a coz masz taka grozna mine :D ;** :kwiatek: ;** a i widze masz sweterek z atmosfere?? ;)
Katherinne i świetnie w tym ciemnym :) !
no w czarnym super :ok::ok::ok:
Oj, tak, tak! Katherinne w takich ciemnych o wiele lepiej! :) :ok:
Kolorek jak najbardziej, sweterek też śliczny, tylko uśmiechnij się czasem :D :D
Oo tak! w czarnym zdecydowanie najlepiej:)
podzielam zdania poprzedniczek i prosimy o fotkę z uśmiechem o takim ::D
no fakt minka do poprawy:Da kolorek super:kwiatek: zreszta ładnemu we wszystkim ładnie:wow:
super cci w ciemnych, a ja jestem zalamana, dzwonilam do fryzjerki zeby potwierdzic i ona mnie sie pyta jaki ja mam kolor ja mowie ze czarny to mnie wysmiała i powiedziala, ze nic mi nie moze zrobic z czarnych wlosów, chyba ze sciaganie koloru, ale po tym klaki beda bardzo suche a ja i tak mam krecone i suche wiec masakra, przyjdzie jutro i zobaczymy jakies jedno pasemko na próbe...jaka ja durna ze sie na czarno zrobiłam a mialam swoje takie ladne:(
alternatywą jest ciemny brąz... mocniejsza woda (zamiast 3 może 6 albo i 9) troszkę włosy po tyłku dostaną ale potem już łatwiej z brązu wyjść... albo balejage, rozjaśnisz część a nie wsystkie i powolutku będziesz wychodzić z czarnego...
chociaż specjalistką nie jestem i może coś fryzjerka wymyśli
Dziękuję Wam wszystkim bardzo:) niestety limit podziękowań mi się na dziś skończył:(
sweterek atmosphere, ale powiem Wam, że po 4 praniach już nie jest taki jak wcześniej... Słaby materiał troszkę użyli... ale i tak mi się podoba:)
Obiecuję fotkę z uśmiechem:D tylko nie wiem kiedy hehe, ale najpiękniejszy uśmiech mam jak waga spada w dół:p
Rudzielec- nie martw się, wszystko da się zrobić, a jeśli będziesz robić to stopniowo, to nie jest z góry zaznaczone, że zniszczysz włoski. Ja kilka razy z czarnego dochodziłam do platyny- niestety robiłam to w tępie 3-4 tygodni, więc stan włosów był masakryczny, ale kupiłam odpowiednie maski, serum, odżywki i zregenerowałam je tak, że teraz zadawala mnie ich stan:) nie smutaj się, moim zdaniem po 1-2 dekoloryzacjach będziesz już mieć rude.
Ja sama dekoloryzowałam i farbowałam, tylko raz w życiu byłam u fryzjerki na koloryzaji. I już po pierwszym razie z czarnego (po 6 latach farbowania na czarny- często po całości) miałam brąz, potem już rudy. Następnie odcienie blondów.