Bluesky Shellac Super jakość !! A35 + baza + top (2371869708) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a czy tych podróby cnd "bluesky" ktoś próbował :)
Printable View
Bluesky Shellac Super jakość !! A35 + baza + top (2371869708) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a czy tych podróby cnd "bluesky" ktoś próbował :)
Hej czy jeszcze któraś z Was używała hybryd z nail design? Dziwią mnie te złe opinie. Ja robiłam tam kurs i po nim hybrydy trzymały mi sie bardzo dobrze. Zdjęłam po 2 tygodniach tylko dlatego że widoczny był już odrost... Jestem trochę zdezorientowana ponieważ chciałam zamówić tam kilka kolorów, więc proszę o opinie osoby które pracowały na hybrydach tej firmy.
a ja robie pazurki w domowym zaciszu i mam hybrydke La Perl okiełznałam ją nie chciało mi się już "kłucić" z firmą, bo fakt faktem tylko jeden lakier mi tak bąbelkował z 6 więc przeżyje, a 3mają się długo co do innych lakierów, z pewnością jak będę miała własny salon, będę inwestowała w schellaka albo bluesky, tańsze jego wersja , ale w tym momencie mnie nie stać;p ja lubię udziwniać sobie życie chyba hahhahaha
Dziękuję :)
a jakościowo są takie same jak gelish?
przeciez napisała :)
bardzo przepraszam, ale jak zwykle nie doczytałam :)
Tak to jest jak robi się wszystko na raz, a mały człowieczek nciska na klawiaturkę i trzeba go ciągle odganiać ;)
Hey laski ja tez uzywam bluesky i musze powiedziec mi sie sprawdza mam cala game kolorow i nie mam problemow ostatnio zamowilam ciut tansze bo mnie sie odcienie podobaly IBN gel polish na ebay-u i tez extra mozna powiedziec to samo co bluesky tyle ze tansze
Dziewczyny a czy któras z Was pracuje moze na gel colour OPI ? wiecie jak wygladaja cenowo ich lakiery?nigdzie nie moge znalesc a na stronie głownej trzeba sie logowac na gabinet a ja nie mam taiej mozliwosci niestety :(
Ogólnie ich cena przekracza 120 zł ale na stronie VictoriasBeauty.com | Lakiery | Farby | Szampony | Odżywki są teraz w cenie 90.20zł
Widzialam kilka kolorków "w butelce" i jakos mnie nie powaliły kolorystycznie. Zupełnie inne niż kolorki nakrętek.
dziewczyny czy pod bazę Gelish, Artistic matowicie płytkę?
Ja dla pewności zawsze matuję do wszystkich hybryd.
Hej mam problem :(
Dziś zrobiłam paznokcie (hybryda).
Niestety nie mam pojęcia dlaczego lakierożel finish kurczy mi się podczas utwardzania na paznokciach. Nakładam na cały paznokieć, wkładam do lampy, a jak wyjmuję to niestety widać zacieki, top coat jakby się skurczył i nie jest na całej płytce.
Co robić? Co robię żle? Włożyłam lakier do gorącej wody, żeby uciekły pęcherzyki powietrza i nic:(
PS - nie przemywam koloru, może dlatego jest za śliski i finish się ślizga?
Zamówiłam dziś mój pierwszy zestaw do Hybryd czekam z niecierpliwością:):skacze:
poczytaj troszke na forum ,jestem pewna ,ze znajdziesz jakies wskazowki ,bo pisalysmy o tym juz wiele razy !
ja tez matuje ,zawsze to pewniej
jadira poszalejesz z hybrydkami ,juz to widze !!
a czy ma ktos ten sweet barbie z Indigo one phase? Bardzo mnie kusi, szukam podobnego do shellaca widzialam tutti frutti czy jakos tak:)
Cześć!
asiekfr-czy zaszaleje zobaczymy:/:,zamówiłam na razie jeden lakier-/cielisty beż/ i będę próbować.
Pozdrawiam Wszystkie dziewczyny i życzę miłego weekendu:roza:
---------- Dodano o godzinie 18:25 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 12:29 ----------
Paczuszka dotarła jak przetestuję dam znać:)
Pozdrawiam
Witam, jestem całkowicie nowa..
przeleciałam kilkanaście stron Waszego wątku i mam do Was pare pytanek...
licze na szczere odpowiedzi..
A więc..
Przewija się wiele firm- na którą stawiacie?
Jak jest z mieszaniem firm? a dokładniej shellaca z innymi?
Czy wiecie może czemu są takie rozbieżności cenowe jeśli chodzi o shellac? - znalazłam i w sklepach internetowych i na allegro, wiadomo na allegro tańsze tylko czy orginalne?
Mam salon, co prawda nie zajmuje się wogóle paznokciami i moje dziewczyny mnie wprowadzają w ten świat, mamy hybryd ale innej firmy ( nie chce jej oczerniać i nie podam co to za marka, bo sam przedstawiciel mi powiedział że hybryd jest kiepski) i chce zmienić... od 2 mies zamiast naszej bazy i topu dajemy mistero 2w1 i jest ok, ale dochodze do wniosku że całkiem musimy zmienić ten hybryd bo za dużo z nim zachodu plus czasem jest za gruby i wygląda jak żel.
Jestem w stanie zainwestować nawet tysiaka od razu w hybryd byle bym miała pewność że się sprawdzi w salonie ;-)
Ja półtorej roku temu jak kupowałam caly zestaw hybryd zdecydowałam sie na Gellaco Ef , wcale do najtanszych nie należą ( kolo 70 zł) mam ich z 30 kolorow i uzywam jako zeli kolorowych do zdobien! mam tez Make up your nails z SPN i ani to ani to sie prawie nie trzyma!! Wszytsko robie poprawnie a tu albo sie kruszy albo mozna podwazyc i zdjac hybryde nawet po jednym dniu!! Zmienialam juz primer nawet lampy i nadal to samo , teraz postanowilam zainwestowac w Shellaca , zamowilam jzu lwasnie baze i 5 kolorków bo to nie mozliwe aby kazde paznokcie sie nie nadawały pod hybrydy bo rozumiem jakies miekkie ale czasem naprawde na twardych pazurach Gellaco EF odłazi albo peka.
Camilla - ja tez kupiłam raz EF i tez mi nie podpasywało... pękały i odłaziły a zdejmowanie resztek było katorgą ( tylko pilnik)...
nie wiem czy ja coś źle robiłam czy jak... -_- a obecnie używam topa do wzorników ;p
DZIEWCZYNY mam pytanko odnośnie jak wstawiać swoje/ logo,imię/ na zdjęciu swoich prac z paznokciami???
Przewertowałam forum i nie znalazłam pomózcie:kwiatek: