Emila ale piekny salonik! Zazdraszczam :D. Moje marzenie...Duzo klientek zycze :)
Printable View
Emila ale piekny salonik! Zazdraszczam :D. Moje marzenie...Duzo klientek zycze :)
Emilka piekny jest
Jejku:wow::wow::wow:Prześlicznie w Twoim saloniku Emilko:love:Klientki pewnie już masz więc zyczę Ci wielkiego rozgłosu a co za tym idzie duuuuużo przemiłych klientek.Chciałoby się posiedzieć w takim salonie:love:;):ok:
Emi boski salonik... w końcu!!:ok:
gratuluję serdecznie!!
jest przepiękny :love:
Emilia cudowny salon,przepięknie :love: Powodzenia kochana.
emilko jest pod ogromnym wrazeniem!! extra salon i sama bym chetnie do takiego chodzila:)
ja się zakochałam w tym salonie..normalnie co zaglądam na forum to zaraz w ten temat i oglądam i oglądam....
Piękny jest i teraz tylko pozostaje życzyć maaaasy a nawet tłumów klientek :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
lazienka PRZED wygladała załamująco.. swietnie to wszystko zrobilas ! Jeszcze raz gratuluję serdecznie ! Ostatnio nie wyszło sie spotkac, ale obiecuję że Cię odwiedzę, nawet tylko po to by wygrzać kanape :D
przepiekny salon!!! :)
Natalia zapraszam zapraszam - na kawusie chociaż :P ;) Z resztą zapraszam każdego kto miałby chęć wpaść ;)
Po raz kolejny Wam dziękuję za te miłe komentarze, będę dziękować jeszcze 100 razy bo każde wasze zdanie jest dla mnie na wagę złota a ten salon jest częścią mnie :) muah :* się wzruszyłam :placz: (taki typek ze mnie :P )
Emilia, salon przecudny po prostu! :D Prawdziwa Panterosssa! :D Gratulacje! :*
o jaaa Emilkaaa !! zazdraszczam !! jezuuu jak tam panterkowo :D:D:D:D:D cudny salonik :) jak tylko bede miala okazje ( hmm ciekawe kiedy ) to wpadne :D
hej :) to ja tez sie pochwale swoim kacikiem :)^_^
ja stronie jeszcze jest fota miejsca na pazurki -->
Salon Fenix - Solarium i Salon Kosmetyczny, Zielona Góra, ul. Fabryczna 17A/02 :)
Drapi extra- masz tam kochana miejsca a miejsca :ok: Super salon!! a ta wanna do czego jest? bo tak zachęcająco wygląda :D
Emi, Drapi pieknie w wszych salonach!!!! Robi wrazenie!! i na pewno przyciagnie duzo klientek czego zycze :]
o tak wanienka zachecająco wyglada.. i w ogóle wyglad ekstra ! Nazwa i logo mistrzostwo :)
chociaz nie podobają mi się miejsca solaryjne.. klaustrofobii mozna dostac i jakos tak do mnie nie przemawa, ale rzecz gustu :]
emilko - :o masakryczny (w pozytywnym sensie)Twoj salon...naprawde przepiękny, widać, ze wszystko zostało przemyślane co do cala, a toaleta, mmm miodzio, nie do poznania. tak tam, hmm... estetycznie, jasno, świeżo...;) Gratuluje;)
Emi bardzo pieknie u Ciebie:D zycze mnóstwo klientek
Drapi ekstra salon, taki exclusive hehehe
dziekuje wam :):):) :*
ta wanna to jest kapsula SPA czyli sauna parowa , sauna podczerwona, masaz vichy, koloroterapia, aromaterapia, muzykoterapia, mata wibracyjna oraz hydromasaz :) ( z wiatraczkiem na twarz )
Natalko , nazwa wziela sie od ogistego ptaka ktory z popiolu odnawia sie , ozywa :) tak jak po zabiegach kosmetycznych :P a co do solarium to jest tam baaardzo duzo przestrzeni , moze tak wyszlo na zdjeciu :P
Emilko, no troche miejsca jest bo to prawie 200m kw :) no i do sprzatania duuuzo :) hehehe
wyszło nie ciekawie, choć nie zmienia to faktu ze salon śliczny i chetnie bym sie do takiego wybrala
emilko ogromne gratulacje salon przepiękny!!!!!!!!!!:ok::wow: zazdroszczę ci bardzo:wow::wow::tuptup::love: ale powiem ci szczerze że to ci się poprostu NALEŻAŁO robisz cudowne pazurki !!!!!!!!!!!!!!! bardzo dużo klientek ci życze!!!!!!!!!:love::love::love::love:
natalko serdecznie zapraszam chociazby na kawke :) mam otwarte 7 dni w tyg :)
Emilko gratuluję! salonik pierwsza klasa, czyściutko, elegancko, przestronnie! zazdroszczę przestronności :)
Emi boski salon!! Gratuluję i zazdroszczę :D