Bo prace były naprawdę ładne -nie zazdroszczę Jury , oj nie :(
Printable View
Bo prace były naprawdę ładne -nie zazdroszczę Jury , oj nie :(
w temacie w którym głosowali użytkownicy forum było kilka prac które zostało odrzucone później np paulina.m - bardzo ładna praca niestety opublikowana na forum, edusia777 również wrzuciła zdjęcie a bardzo ładne prace i szkoda że odpadły :/: była jeszcze jedna praca kontrowersyjna bardzo nie pamiętam czyja :P również blisko podium
Gratuluje Wam wszystkim Moje drogie...:brawa::brawa:tym ktore stanely na podium:win::win::win:,tym ktore dosstaly wyroznienie i tym ktore wogole uczestniczyly w konkursie jest to na pewno dla Was ciekawym doswiadczeiem i milym przezyciem i wstepem do uczestniczenia w nastepnych konkursach,ktore na pewno wiele ucza i glosno mowia o przestrzeganiu zasad..bylo na prawde ciezko,byla zaciekla walka jeszcze tylko nam ringu brakowalo..hehe...ale jak widac dalismy rade...jeszcze raz gratuluje..:):):)
bardzo dziękuję za wyróżnienienie
:master: :master: :master:
:kooffa: :kooffa:
no to teraz ja zabiorę głosik:skacze:. wszystkim z całego serca gratuluje. jury że wykonało ciężką prace. i dokonało wyboru. szefostwu gratuluje wytrzymałości bo na prawdę dawaliśmy niekiedy popalić. a dla was wszystkich ten piękny bukiecik kwiatuszkówhttp://www.e-kwiaty.pl/images/bo054-xl.jpg
:kwiatek::kwiatek::kwiatek:Dziękuję za tak wysokie miejsce!!! Ja się nigdy bym nie spodziewała że mogę w ogóle zająć jakieś miejsce... Jestem w szoku!!!
DZIĘKI KOCHANE:*:*:*:*:*:*
---------- Dodano o godzinie 23:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:20 ----------
Dopiero co wróciłam z wakacji a tu taka miła niespodzianka :*:*:*
ja jak zwykle z p;ytaniem techniczym zwracam sie do Rodziców:
czy teraz już można opublikowac swoje prace na naszej klasie tudzież innych szmer bajerach??
woszczur pewnie ze możesz:) już po konkursie:)
gratulacje kochane :*
w życiu bym nie poznała pracy Chantii i Woszczurka :P no nigdy, przenigdy :P
a ja głosowałam na Agusie_pa i bardzo sie ciesze że zdobyła wyróżnienie :)
I NAJWIEKSZE PODZIĘKOWANIA DLA ADMINKÓW I JURY :* naprawde macie anielską cierpliwość :)
koniec mojego wywodu :P
aaa dziękuje za wyróżnienie :*
Witam:skacze::skacze::skacze:
Dziękuje bardzo za przyznanie tak ważnego i wartościowego odznaczenia dla mnie!!!
Jestem w szoku...
Pozdrawiam i dziękuje.
:*:*:*
oczywiści już chyba za bardzo jestm zmęczona im prezą bo zapomniałam pogratulować zwyciezczyniom:P
świnia ze mnie:glupek::aty: sama dostała wyroznienie a o innych to juuż nie łaska pomysleć!!
sorry dziweczyny za opoźnienie, ale ze szczerego serducha: GRATULUJĘ!!:love:
Gratuluje wszystkim !!!
Ale mialam nosa,a to wszystko ze te cekinki mi sie spodobaly:)
GRATULACJE :)
ciekawe jaki bedzie next konkursik hehe :D
Pozdr
Pytaly sie dziewczyny czy mozna wstawiac zdjecia po przerobieniu frencha.I byla odpowiedz ze tak ale dopiero po ogloszeniu wynikow.
Paulina jeszcze będą następne konkursy a z twoim talentem nie masz się co przejmować jak nie ten konkurs to następny :ok:
Niestety nie miałam czasu na czytanie na biezaco calego tematu ... wpadalam co jakis czas :P Coz zdarza sie :P Ale wiecie co ja to mam pecha ... ostatnio na inny konkurs moja praca nie doszla bo listonosz awizo nie dostarczyl ;/ i TAK SAMO jak tutaj dowiedzialam sie w dniu ogloszenia wynikow heheeh
Przesladuje mnie PECH L;/ przez duze PPPPPPP
konkurs. konkursem i po konkursie. trzeba się cieszyć z innymi. teraz złapać troszkę oddechu.:skacze::skacze::skacze:i odpocząć od tego stresu:skacze::skacze::skacze:
Ja lece juz spac :) Gratuluje WYGRANYM JESZCZE RAZ :)
Szczegolnie tym mniej doswiadczonym bo tgo dla nich wielkie wyroznienie :D
POzdr :D
nie wiadomo czy teraz nasi adminkowie będą chcieli po tym wszystkim robić następny konkurs... tak się starają, organizują nagrody, opracowują regulamin mają trudne decyzje do podjęcia przy ocenianiu i muszą poświęcić tyle swojego czasu a niestety niektórzy nie potrafią tego docenić:(:porazka:
Chyba dobrze ze nie bralam udzialu bo jakos dziwnie sie porobilo:(
EEeee tam :) Kobietki takie juz sa :)
Tylko dopiszcie frekwencja nastepnym razem tak jak teraz :D
Pozdr :)
A co to za czarne chmury nad Jade
było ciężko momentami nie powiem, ale uważam że bardzo dobrze wszystko się skończyło, jury mimo że bardzo długo się naradzało to decyzję podjęli zawodowo i sprawiedliwie.
a przyszłe konkursy na pewno będą z małą lubimy was męczyć i słuchać jak chcecie już wyniki :D to uzależnia :lol:
:):) tak jakos mi sie smutno zrobilo bo nie lubie czytac jak ktos sie ,,kloci,,ale juz jest ok