to soczewki, widac na fotce obramowke soczewki przez lampe :D kocham ja wyklejac oczy ma cudne i mega okragle jak piecio zlotowki:D, na fotce przymruzyla:)
Printable View
to soczewki, widac na fotce obramowke soczewki przez lampe :D kocham ja wyklejac oczy ma cudne i mega okragle jak piecio zlotowki:D, na fotce przymruzyla:)
agulusia... super :D
aparatka.. t nie ombre :) zwykły granat wpleciony w czerń :)
A faktycznie :) Dopiero teraz zauważyłam, ale pomimo tego fajne oczka i jeszcze fajniejsze rzęsy :) :) :)
---------- Dodano o godzinie 21:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:36 ----------
Zwykły - a jednak niezwykły :) Super to wygląda :) ^_^ :)
Agulusia śliczne:ok:
A to moje pierwsze 2:1 pod nadzorem Bombelkowej :)
2 zdjęcie pierwsze noreczki :)
Powiem Wam jedno .. Asia podniosła sobie poprzeczkę wybierając modelki :)
Pierwsza modelka, miała pokrzyżowane rzęsy i chyba w trzech rzędach jej rosły ...
druga pani miała strasznie cienkie rzęsy.. idealne na norki ale trudne do separacji..
Bogusia dla mnie trochę jeszcze posklejane i za duży bałagan.. popracuj nad profilowaniem..
Ja ostatnio mam przestój w klejeniu :/:
Tutaj wczorajsze uzupełnienie 2:1
jak na modelki "trochę po 40-ce" rzęski fajne ale te drugie do mnie znacznie bardziej przemawiają. wydaje mi się że im starsza klientka tym rzęski mają być delikatniejsze. tak właśnie robię.
asiuniak23, ja myślę podobnie, jak nadiuszka. do mnie też pierwsze rzęski nie przemawiają, a szkoda, bo kleisz bardzo ładnie. nie podoba mi się u pierwszej pani stopniowanie i rzęsy źle dobrane do kształtu oka i wieku. poza tym -świetna robota, poprzeczka rzeczywiście wysoka :D
Bogusia 1984, a w twoich rzęskach nie podoba mi się to, że są takie poczochrane. sprawdź na koniec aplikacji rzęski, czy się nie skleiły, przeczesz szczoteczką i wtedy dopiero zrób zdjęcia, będą dużo ładniejsze. można też zwiększyć liczbę doklejanych rzęs ;)
dobranie rzęs do pierwszej stylizacji też później omówiłyśmy.. co do opadającego kącika i powieki ..
ale wiadomo.. na szkoleniu trzeba pokazać różne techniki i metody klejenia..
wisienka,jakie sliczne
tak, u wisienki wszystkie rzęski - jak wisienka na torcie :)
Dziewczyny cudne te wasze rzęsiska,też chcę takie UMIEĆ:)
zauważyłam że kobiety bardziej skupiają się już na oczach niż na paznokciach teraz to przeważnie french i kropka a rzęski to naprawdę fajny efekt.
Może ktoś wie coś o szkoleniach w Warszawie? ;)
bombelkowa- no wykleiła dziewczyna pięknie :) równiótko :)
modelki faktycznie trudne..
moja pasja paznokcie odsyłam do wątku o szkoleniach= wybór w warszawie jest spory :) ja również bywam ;)
ja wiem, że w Warszawie szkoli Marchewkowy_Las :D
a czy któraś zauważyła jakie marcheweczka ma rzęski piękne? :lol::lol::lol: boskie Alu! poprawiłaś mi humor od rana!
http://pliki.wzorki.info/images/thumbs/liMhS.jpg
moje zalozone w salonie nie bylam zadowolona do koncaaa ... wyginaly sie i krotko trzymaly
taie byly, ciagly nieporzaedek, ciagle musialam czesac :( zdjelam po ponad 2 tyg cos ok3
Dark brown 3d..
klientka bardzo zestresowana bo się głupot naczytała.. bała się też że będzie sztucznie wyglądać..
efekt bardzo mile ją zaskoczył ^_^
Zdjęcie tego nie oddaje, ale te dark brown idealnie wpasowały się do rudoblond włosów ;)
Wcale nie dziwie sie ze byla milo zaskoczona:)
Braz dolozylas przy rudych wlosach? Swietna decyzja i ladna aplikacja:D
ona przechodzi z rudych na blond.. więc ma teraz pomieszanie z poplątaniem..
ale pięknie wyglądają na żywo.. idealnie kolor pasuje do włosów, oczu i koloru skóry..
zdecydowałam się też na brąz bo baardzo bała się że będzie nienaturalnie wyglądać.
ale wiem, ze następnym razem już będzie chciała dłuższe :D
Wisienka śliczne rzęski i piękne oczka tej pani :)
bombelkowa mnie też się bardzo podobaa Twoja stylizacja :)
A na mnie proszę mocno nie krzyczeć-bo ja wszystko wytłumaczyłam,przestrzegłam i wyraziłam swoje zdanie,ale klientka została przy swoim...noreczki 15 i 17,kilka 13.....pani zachwycona,pawie na szyję mi się rzuciła :lol:
Nosz ale dlugasy chciala...moze lubi jak ja gilgocze w powieke;)
Ale ladnie te norki wklejacie
Iraa.. Ładne :) ale długasy :)
A tu moje z dzis :)
9,10,11,10,9 :) 3d :)
minki :)
Ladniuche :)
och dziewczynki... wstawiacie tu same ładne prace a dziewczyny początkujące kompleksów dostają. nie mają często nawet odwagi wystawić prac, bo się boją mocnej krytyki.
może pomóżmy im zamiast wpadać we wzajemne uwielbianie się...
już chyba wsystkie wiemy jakie rzęski robią specjalistki. PIĘKNE!!! i każde kolejne zdjęcie to potwierdza!
pytanie do moderatorów: może jest sens zrobić galerię "a'la początkujące stylistki" ?? :wstydek:
to całkiem dobry pomysł :)
a sprawdzone stylistyki też gdzieś muszą wstawiać :) internet to reklama .. wiadomo :) jak szukają Panie stylistek często przeglądają takie fora :) poza tym nie bądźmy skromne :skacze: niektóre dziewczyny lepią takie cuda że..:crazy:
O pomysl z galeria dla poczatkujacych stylistek jest swietny:)
Chociaz wstawianie swoich prac tutaj, w watek gdzie tyle pieknych zdjec tez mobilizuje do wiekszej starannosci i pracy nad warsztatem
iraa i bombelkowa,piekne prace
bombelkowa świetnie to powiedziałaś-uśmiałam się :) szalona kobieto :)
pokaze 7-ma aplikacje...mialy byc w miare krotkie,wygladac naturalnie,bez szalenstw...
zdjecia przed nie ma,bo byly robione telefonem i przepadly,ale rzeski jasne,niezbyt dlugie i bardzo geste,duzo malenkich:/:
teraz widze,ze moglam kleic blizej powieki...nastepnym razem musze tego przypilnowac...
jaka długość?
Evo b, 6 i 8 o,15
Krocizna
6 i 8 ?
łojezu.. wyglądają na dłuższe ;)
To zludzenie optyczne;)
rozmiar rozmiarowi nie równy niektore firmy podaja dlugosc rzęsy po wyprostowaniu czyli dlugosc calkowita a inne dlugosc rzesy skręconej :)
no tak tak.. gonia wiem.. ale pracuję na EVO więc długości są mi znane :)
no rzeczywiście złudzenie :) jak ja mam panią i kleję jej 6 i 8 to prawie ich nie widać :zab:
Na pewno paskow nie pomylilam;) a tu dziewczyna ma pociagla twarz z wysokim czolem,spore zblizenie musialam zrobic i nie wkleilam sie we wszystko...
A ogolnie aplikacja jak wyglada? Moze byc?