dwie minuty, żarówy miesiąc temu wymieniałam więc powinno być ok ale z tego co wiem do hybryd mocniejsze są potrzebne wiec chyba jak zamówię zwykłe żeliki powinno być ok :/ w każdym razie zaryzykuję :)
Printable View
dwie minuty, żarówy miesiąc temu wymieniałam więc powinno być ok ale z tego co wiem do hybryd mocniejsze są potrzebne wiec chyba jak zamówię zwykłe żeliki powinno być ok :/ w każdym razie zaryzykuję :)
zuza a one całe ci schodza czy lekko sie barwi wacik ??
ten biały po cienkiej warstwie zszedł prawie caluśki, hybrydy jak nakładam 2 lub 3 cienkie warstwy to po przetarciu robią mi się prześwity, najbardziej w soczystej mandarynce ale to chyba dlatego że bardzo zapigmentowana i sie nie utwardza zbyt dobrze nawet jak trzymam 4 minuty ;/
Mam pytanie odnośnie lakieru do paznokci "liść mięty". Nie wiem dlaczego ale bardzo ciężko się go nakłada. Jest on gęsty, a przy drugiej warstwie nie jednolicie pokrywa płytkę. Czy te lakiery takie już są czy po prostu trafiłam na felerną sztukę?
daruniunia - mam to samo dlatego tez nakladam trzy warstwy i wtedy jest ok :ok:
Elu wszystkie żele kolekcji MULTICOLORE są w pełni kryjące po nałożeniu dwóch warstw na paznokcie, tak jest z wszystkimi naszymi żelami kolorowymi :) Wyjątek stanowią żele neonowe, które są pól transparentne :)
zołzella w kwestii żeli PLASTICO Samaron powiedziała już chyba wszystko. By odpowiednio wygniatać kwiaty, należy sporo potrenować, a najlepszym wyjściem jest szkolenie ;)
zuzka19 lakiery hybrydowe wymagają bardzo mocnych żarówek. Bywa czasem, że lampa bez problemu utwardza żele kolorowe, ale brak jej mocy by utwardzić lakiery hybrydowe. Jeżeli taka sytuacja pojawia się z więcej niż jednym lakierem to na 90% nie jest to wina produktu (rzadko się zdarza, by kilka kolorów było wadliwych), a lampy lub też za grubej warstwy. Spróbuj nałożyć lakier najcieńszą jaką jesteś w stanie warstwą i utwardź w lampie. Jeżeli nadal nie będą się utwardzać, pomyślimy co dalej zrobić ;)
daruniunia i malutkapumcia nasze lakiery mają raczej rzadką konsystencję, dlatego też śmiem twierdzić, że z waszymi produktami, może być coś nie tak. Na wstępie proponuje wyczyścić pędzelek lakieru cleanerem, zdarza się czasem, że jego zabrudzenie powoduje sytuację jaką opisujecie :) mam nadzieję, że pomoże ;)
Sami jesteś wielka :* dziękuje :)
ja własnie zupełnie całkiem żelowa a nie akrylowa - akrylem umiem zrobic 2 rodaje kwiatków :)
a tu nie mieszałam nic tylko sprobowałam wziaść na pędzel i na pudełku cos zrobic to zachowywał sie jakby sioe elektryzował do pudełka cienką strużka...jutro spróbuje
Alicja Chrzanowska dziękuje bardzo :kwiatek: ale czy to znaczy że moje żarówki, które kupuje gdzieś na allegro albo u dobrejrady są jakoś słabsze?? żelki inne utwardzają się dobrze ale ten zwykły nabłyszczający z MM mi się nie błyszczy ale też wiem że to może być wina żarówek, a hybrydki to najbardziej ta soczysta mandarynka tak się nie utwardza inne trochę lepiej ;)
Szkoda trochę, że na stronce MM w opisie NEONÓW nie ma info, że są półtransparentne :(
Elu, Ty to jesteś biedna, wszyscy mają pozapychane skrzynki :D Ja teraz już będę zwracać uwagę na to, by mieć miejsce ;)
"Lakier pozwala uzyskać różne efekty od kolorowych zdobień, przez pół-transparentne stylizacje, po efekt prześwitywania czy efekt neonu. Dla uzyskania efektu neonowego oraz pełnego krycia wystarczy zastosować warstwę białego Lakieru PERMANENTE UV jako warstwę podkładową pod dany kolor"
zuzka ciężko na odległość określić czy to na 100% żarówki. Na początek sugerowałabym spróbować nakładać cieńsze warstwy, jeżeli i to nie pomoże spróbuj utwardzić lakier w innej lampie (np. w zaprzyjaźnionym salonie kosmetycznym). Oczywiście zawsze, możesz wysłać do nas produkt do ekspertyzy, daje to 100% pewność, że przetestujemy go na wszystkie sposoby i odpowiemy co może być nie tak :) :przytul:
Elu skrzynka wyczyszczona, dzięki za info :*
Askar cytat umieszczony przez Plushak to informacja z naszej strony z opisu lakieru neonowego. Jest tam wzmianka o tym, iż do 100% krycia należy użyć białego podkładu :ok: może rzeczywiście powinniśmy to bardzie "uwypuklić" :)
Kolory i tak mi się bardzo podobają i pal licho, że jakoś super nie kryją, ale jakoś (na tej stronie Kolekcja NEON - MisteroMilano) nie widzę podobnego tekstu do tego, który napisała Plushak...:/:
Askar cytowałyśmy opis lakierów hybrydowych, rzeczywiście przy żelach nie ma info w opisie, nasze przeoczenie :(
Już pisałam, że i tak mimo wszystko kolorki mi się bardzo podobają ;)
Czy w tym przypadku biały podkład również sprawi, że żel stanie się kryjący?
dziewczyny a używałyście żeli plastico, czy to nie to samo co 3D?? ;) tak mi się wydawało, ale zamówiłam jeden na próbę i du*a ;( lepi się tak do pędzelka i kompletnie nic nim nie mogę zrobić, a raczej potrafię ich używać ;) miałam wcześniej z RaNails i były super, gęstę, piękne kwiaty wychodziły... :sciana:
zuzka19 czytaj posty wyzej dziewczyny pisały jak trzeba postępowac z żelami plastico !!
a tak, tak, już to przeczytałam i cieszę się, że kupiłam tylko jeden ;) wrócę do swoich starych skoro nimi się to robi rewelacyjnie, nie trzeba nic kombinować, nic się nie klei i wgl
Dziewczyny widzialyscie ze jest promocja na 6 kolorow hybryd? Sa po 24,95. Ja juz wszystkie zamowilam:skacze:
Pod tym linkiem znajdziecie wszystkie produkty, które są w promocyjnych cenach :) Promocje - MisteroMilano
W żadnym wypadku nie są to produkty, którym kończy się termin ważności, chcieliśmy stworzyć ciekawą promocję z rabatem nawet do 80% :skacze: dlatego też nie jesteśmy w stanie udzielić upustu na wszystkie produkty z danej kategorii :ok:
Alu jak byście jeszcze stworzyli przesyłke tak np. listem poleconym priorytetem dla zamawiajacych np. jedna rzecz to było by super żeby ten koszt przesyłki nie był taki wysoki ;)
Mam dwa kolorki - lakier świetnie się nakłada, wystarczy jedna warstwa! Polecam Karminową czerwień ( moze slużyc klientkom jako dopełnienie przy odroście hybrydy w tym samym kolorze:)
Chocolata dziękujemy za opinie a masz może zdjęcia?
Fryzz nie mamy Katowic w planie
zdradzę Wam że odwiedzimy Rzeszów, Łódź i Poznań. :)
Postaram się zrobić próbniczki na pazurkach:)
a ja mam hybryde grejpfrutowy sorbet i lakier o takiej samej nazwie, ale sa to dwa rozne kolory :)
Ogolnie z lakieru jestem zadwolona, ale jesli mam byc szczera to szalu ni ma. Ale dobrze sie go naklada i ma super krycie tak jak Szoko napisala:)