http://forum.wzorki.info/ogolnie-o-p...o-zdjecia.html
Prosimy szukać uważniej :))
Printable View
http://forum.wzorki.info/ogolnie-o-p...o-zdjecia.html
Prosimy szukać uważniej :))
To się nazywa co dwie głowy to nie jedna:)
Dziękuję:kwiatek:
Dziewczyny jaki polecacie biały do frencza, który szybko sie utwardza, nie marszczy się, jest śnieżnobiały i kryje 1 warstwą?
gelaq z sunflower :)
dziewczyny moglybyscie mnie oswiecic ? :D nei wiem czy o tym byla tu juz mowa, ale zapytam. Czy zawsze dajecie hybryde na białym podkladzie? jesli nie to na ktorych kolorach? w jakim celu? lepsze krycie, ladniej wydobyty kolor? nie czaję tego troche. tzn domyslam się ale niech się ktoś madrzejszy ode mnie wypowie :)
czy madrzejsza to napewno nie ale wydaje mi sie ze cos na ten temat wiem:) coprawda nie dotyczy to hybrydy ale dzialanie pewni to samo...ja czesto kladlam bialy akryl jako podklad zeby wydobyc kolor, zeby nie byl on slaby tylko taki prawdziwy:)...a moze tylko mi sie wydaje ze cos wiem hiih:)
Ja daję biały podkład przy neonach, żeby "wybić" kolor. Bez tego neon jest taki lekko clear i nie ma efektu. Za to pod burgundy i fiolety dobrze dać czarny - wtedy efekt jest dużo lepszy, kolor nasycony.
ee to nie jest ze mna tak zle cos tam jeszcze jednak wiem hiih:)
tak na prawde to zalezy od napigmentowania danej hybrydy. jak mam pol transparentna hybryde, ale ma taka byc (np brokaty), to daje na podklad bezowy, zeby pazur wydawal sie ladniejszy:)
dla mnie najlepszy jest shellac studio white tylko ze nie jest snieznobialy tylko taki lekko kremowy ale ja taki wole
No i mamy tego shellaca...
wiem już że mieszać można tylko kryjące kolory z perłowymi, inaczej klapa...
ale się trzyma jak na razie...
Ponieważ mamy różne klientki z czasem dam znać co mówią,
ale jak na razie jest ok,
tylko niestety trzeba zainwestować sporo by mieć wybór
no i wiem że baze i top to będe musiała kupować duże..
pozdrawiam ;-)
Testuję gelish - na razie jeden dzien mam na paznokciach - sea foam. baza i top shellaca - nie pogryzły się:D dam znać jak dalej
Nie cytujemy postu, który jest bezpośrednio przed naszym postem.
dziewczyny czy ktoras z Was uzywala COLOR IT z silcare? Przystepna cena no i te kolory ... :D
cześć, czy korzystała może któraś z was, z lakierów hybrydowych Activ? Ja z ciekawości zamówiłam jeden zestaw. I cóż.... hmm...POjawił się problem po nałożeniu ostatniej warstwy (nabłyszczającej - Top coat). Pazurki nie błyszczą się ładnie :( Producent zaznaczył żeby trzymać w lampie 4-6 min... raz trzymałam nawet 8 i może troszke lepiej, ale ciągle nie jest tak jak być powinno. macie jakiś pomysł? Pisałam do Activ, ale na razie bez odpowiedzi. Miała któraś z was podobny problem?
Nanami mialam kiedys na probe i kiepsko, bardzo się sciągają
Tak i to zarówno z tanim topem INS jak i renomowaną firmą NSI. Nie odkryłam w czym problem (czasem wszystko było dobrze innym razem jeden, lub kilka paznokci nie błyszczało się jak pozostałe), ale znalazłam radę. Kupiłam top Gelish ani razu nie sprawił mi niemiłego psikusa. Te matowe rewelacyjnie błyszczą po wykończeniu: ECO-Semi Permanent Polish Sealer
Świetny produkt, szybko wysycha - bez lampy, nie wyciera się i nie rysuje, jest tani ...tylko nie do kupienia w Polsce :(
czasami nie błyszczą się przez przemycie nieodpowiednim preparatem, nie wszystkie 'przemywacze' są tak samo dobre :) możesz sprobować spirytusu z apteki na przyklad.
do przemywania hybryd tylko clenner na bazie alkoholu izopropylowego, nie etanolu. Ja ma np. inails i paradise ;)
Ja zauważyłam, że im z wyższej półki top tym więcej lubi %. Osobiście używam spirytusu 95% z monopolowego :leze:. Dobrze jest też chwilę odczekać po wyjęciu z lampy aby "przestygł" mani. Mimo to czasem d...a (za wyjątkiem gelish, ten błyszczy się zawsze i natychmiast ...tylko wskazane jest lekkie spiłowanie go przed odmaczaniem i to dla mnie jest już minus :/:).
Czyli ja robię źle :o, bo spirytus to etanol, ale przy użyciu cleanera efekt był duuużo gorszy i dlatego "przeszłam" na spirytus ;].
Asia czyli nie polecasz hybryd z silcare? to w takim razie zainwestuje w MM bo mialam przyjemnosc na nich pracowac raz :D
dziękuję udzielenie odpowiedzi, niestety w tej chwili nie mam możliwości nabycia spirytusu :/: ...ale nałożyłam na lakier hybrydowy zwykły nabłyszczacz, którego używam do żeli ... i świecą się jak psu jajca :leze: mam tylko nadzieję, że nie skróci to ich żywotności :placz:
Tego właśnie się obawiałam :(.....