Edyto czy czytalas mojego maila? Kiedy moge liczyc na zwrot pieniedzy.
Printable View
Edyto czy czytalas mojego maila? Kiedy moge liczyc na zwrot pieniedzy.
Karchola, pincety dotarły do mnie, wtedy kiedy leżałam w szpitalu, więc siłą rzeczy nie mogłam sprawdzić czy są w skrzynce. Są, więc pieniądze przesyłamy z powrotem. Tak, jak napisałyśmy.
Oraz dziewczęta, jestem z powrotem.
Przygotowujemy dla Was nową niespodziankę , powiem tylko tyle, że po to sprzedawałyśmy rzęsy "na paseczki", nie żeby się wzbogacić:D, ale żeby sprawdzić, co Wam w duszy gra i czego tak naprawdę potrzebujecie:D I już chyba wiemy:)
O kurko, jesteś:) to gratulacje:kwiatek: dużo zdrówka Tobie i dzidziowi życzę.
Kurko gratulacje ! :) dużo zdrówka dla Was :)
Już nie mogę się doczekać kiedy dotrą moje paseczki :)
Oj to znowu nic nie dostalam :) Cos sie psuje z tymi wiadomosciami.
Kura no napisz Dziewczynom co tam dla nich mamy noooo
Kurko serdeczne gratulacje!
Teraz dużo zdrówka i spokoju ;)
No i dajcie tą niespodziankę :P
Jeszcze troszeczkę... zaraz będzie wiadomo :)
ja już mam plakacik... i zaraz go wstawię :) tralalala :)
http://images48.fotosik.pl/736/506eb0a191d4e196med.jpg
Drogie Stylistki, Tylko dla Was tylko od Evo:ok::ok:
Paletki Mini.
-Teraz będziesz mogła spróbować naszych rzęs bez obawy o nietrafiony wybór.
-Będziesz mogła wyposażyć swój kuferek w większą ilość rzęs
- Paletki mini są poręczne i w małym rozmiarze
- W paletkach mini - miksach będą umieszczone najbardziej powszechne rozmiary rzęs(bez obaw- nie zostaną Ci w palecie rozmiary, których nie używasz, w oparciu o nasze doświadczenie w aplikacji rzęs miksy skomponujemy tak, byś była zadowolona)
Rzesy w paletkach mini będą pakowane po 6 pasków w palecie. Dostępne będą zarówno rzęsy Mink Premium jak i Silk Diamond w miksach jak i w uzupełnieniach. Premiera już w lipcu:):):)
fajny pomysł :) a jaka będzie cena takiej paletki mini ?:)
chcemy mini wszystkiego :D
ooooo:) urocze :) Jak cena?Jakie wersje rozmiarowe? i czemu dopiero w lipcu, chcemy już! :D Dajcie więcej szczegółów to sobie złoże zamówienie już..plisss
kiwaczek chcemy mini cen, ale maxi klientek i zarobków ;)
Serdecznie gratulacje dla Ciebie kurko Dużo zdrówka, miłosci i cierpliwości.
Mam pytanie do Was evoszki
macie te kleje (ten sam wygląd) i chciałabym sie zapytać czy miałyście na testach u siebie ten H-18 ?
walczę z tymi oparami :(
Dziewczyny a zdradzicie dokłądnie od którego lipca wchodzą te paletki bo ja w następnym tygodniu chce złożyć jakieś większe zamówienie właśnie na paletki i z chęcią zdecydowałabym sie na te mini.
dziewczyny, a nie myślałyście może, aby wprowadzić ulotki dla klienta z zasadami pielęgnacji przedłużonych rzęsek? ja bym była bardzo chętna ;)
Po angielsku też też ;)
Jest szansa na zdjęcie normalnej paletki i paletki mini razem do porównania jak to duże jest i jak długie paseczki ?
Dziewczyny pomyślimy :)
Paletki będą na koniec lipca :)
Paletki mini do wyboru nasze MINKi PREMIUM I SILKI DIAMONDY ;)
ojej tak długo :D ale będziemy czekać cierpliwie :)
Mini :) liczymy na to. Ta opcja mini jest fajna w przypadku rzadko używanych rozmiarów. na pewno korzystniej cenowo wyjdą tak czy inaczej duże paletki (te za 58zł)
tak Edytko masz rację :) ja czekam na małe rozmiary 8 i 9 bym potrzebowała właśnie w takich mini paletkach :) wiernie będę czekać :D
Co do ceny to będzie ona się kształtowała w okolicach 28-29 złotych za paletkę Mini,
Jeśli chodzi o porównanie to długość pasków będzie taka jak w Standardowych paletach Silk Diamond i Mink Premium tylko, że pasków będzie 6
Niestety to producent u którego zaopatrujemy się w towar zapowiedział nam premierę tych paletek na koniec lipca, więc same rozumiecie, nie rzucimy się do maszyn i nie wyprodukujemy ich dla Was, a zależy nam aby to były właśnie te Silki i te Minki, które tak lubicie, bo na rynku jest wiele rzęs i w paletach mini również, ale te i my i wy wypróbowałyście i nie zamierzamy odpuścić jakości:ok::ok:, dlatego nie chcemy wprowadzać zamienników.
Tymczasem mamy dla Was nowość "na teraz"
Rzęski w paletach do metod objętościowych zarówno 0,07 jak i 0,1 po 39 złotych za paletkę . Jeśli chodzi o skręt to standardowe C, a i udało nam się zamówić w końcu prawdziwą rozmiarówkę bo z tymi producentami to bywa różnie jak same Wiecie:D:D (przechytrzyłyśmy ich). Rzęski są pakowane w paletach po 3 paski, 12,10 i 8 mm więc pięknie wychodzi nimi cała aplikacja
a poniżej metoda Ultra Light Effect wykonana właśnie tymi rzęskami (0,07 skręt C)
Tralalala może i ja dzisiaj nimi wykleję moja babeczke, bo chciała cos mega light a innego niż dotychczas :)
A czy paletki beda tez z gr. 0,12 ?
Zakochałam sie w tych rzęskach- klientki z resztą też.
ja też chce i 0,18 :)
Będą Dziewczyny już lada dzień i uzupełnienia 012 i 018:)