hahaha tu na forum dlugo nie mozna sie smucic Woszczurku chcialabym miec takie poczucie humoru jak ty!!
Printable View
hahaha tu na forum dlugo nie mozna sie smucic Woszczurku chcialabym miec takie poczucie humoru jak ty!!
looooooooooo ale mialam czytania:D....
GRATULACJE DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! piękne prace ...:)
usmiałam sie troche przy czytaniu :D:D.... teraz juz qwiem dlaczego to forum tak wciaga :skacze::skacze:
Ogromne gratulacje dziewczyny prace na prawde sliczne!!!!!!
Gratujuję wam Rudi80, Bożena P i Tipserka78 oraz wyróżnionym dziewczyną. Naprawdę śliczne prace!!!
wlasnie wchodze na forum i niewierze wlasnym oczom-to zbyt piekne aby bylo mozliwe-wygralam!!!!
Chcialabym serdecznie podziekowac jury za przyznanie 1-go miejsca oraz wszystkim za mile komentarze.
:)piekne prace warte swojej nagrody GRATULACJE dla wszystkich :D
Gratuluje dziewczyny naprawde superowe prace:master:. Nalezalo Wam sie.:good:
A ja dziekuje za medalik:)
przepiekne prace,teraz widac jaki ten french jest trudny i przepiekny,kazdy wykona go inaczej ,zinterpretuje inaczej,dobrze ze bylo kilka nagrod bo ciezko by bylo wybrac jedna:D
witajcie:kwiatek:
ja też gratuluję pozostałym zwycięzcom:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
powiem szczerze że wiedziałam iż praca Rudi80wygra bo nawet sama na nią zagłosowałam:good::good::good:
GRATULUJĘ:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
najwazniejsze ze forum wrocilo do dawnego stanu i nareszcie jest normalnie heheh a tak tylko jeden temat byl na topie hehehehehteraz normalka kocham was:przytul::przytul:
Gratuluje dziewczyny,wszystkim niezaleznie ktore miejsce kto zdobyl lub nie zdobyl wcale,niezla zabawa byla
O Boże! Nie wierzę!! Normalnie aż nie wiem co napisać. Wooow jestem mega mega mega zaskoczona. Dziękuję! :* Chciałam również pogratulowac pozostałym zwycięzcom i uczestnikom. Wielkie brawa! Bo wszystkie prace były na prawdę śliczne :)
gratuluję wszystkim:kwiatek: , a moja faworytka dostała tylko wyróżnienie:D:D
A ten dyplomik za udział w konkursie będzie?? Bo na poczcie nie mam nic :(
też nic jeszcze nie dostałam :) może będą:D:D nie ma co się stresować:)
dziewczyny tak
kazda uczestniczka dostanie dyplomik
spokojnie
dyplomami zajmuje sie kamis takze nie ponaglajcie go bo musi przygotowac duzo dyplomow bo bylo duzo prac
gratulacje dziewczyny :*
Gratuluje kobietki :) Oby tak dalej :)
GRATULUje Wam kobietki :D:D::D
Laseczki należało się wieelkie gratulacje ;]
dymcia a jak następnym razem znowu się wykręcisz z konkursu to osobiście się do ciebie przejadę i zrobię :aty::aty::aty::aty:
uuuuuuuuuuuuuuu kamisku pejczem na dymcie nieladnie