Dzidzia ,Dzoana boskie
Printable View
Dzidzia ,Dzoana boskie
Na razie moje jedna łapka, wieczorem bedzie 2 do kompletu...mega krótkie jak na mnie ale mam egzamin z prawka w poniedzialek i niestety...ale za to czerwone :P sesesese
http://img109.imageshack.us/img109/8...rownysmall.jpg
sliczne frenchyki a te kwiatuszki rewelacja w tych czerwonych.Zycze powodzonka na egzaminie z prawka:)
dzoana-piekny, idealny usmiech-wow!!
Agusia_pa2 są świetne te pazurki :)
Śliczne te pazurki
fioletowy french
Śliczniutki frenchyk:)
Wrzosik.. mój ulubiony kolor:love:
Goslava alllle piekne
goslava - perfekcyjne wykonanie- super:good:
goslava bardzo ładna i czysta praca:) supeerrr
goslava grrr :aty: http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...dzialania.html post 2
Naprawdę są świetne :)
no pieknie, pieknie dziewczynki :) nie ma mnie kilka dnia na forum a tu tyle do ogladania i podziwiania :) super frenczyki...wszystkie :)
ok ok agusia sorka
goslava i ja muszę Ciebie pochwalić :) superos frenczos :)
dzisiejsze frenche ...
wow ale metamorfoza! Gratuluje :)
No dzidzia jak zwykle bez konkursencyjna ;p
A to moje wczoraj robione Marii z kwiatkami..
http://img130.imageshack.us/img130/6...z006medium.jpg
dzidzia-slicznie, ta metamorfoza jest super!!
agusia-jak zawsze rewelacja,kolorki cudowne!!
Dzidzia calkiem niezle sobie poradzilas,ciut moze za duzo masy na tych ostatnich ogryzkach..
Agusia bardzo ladnie..:)
to moja dzisiejsza praca, myslalam ze wyjde z siebie. pazury robilam ok 2 godzinki (kompletnie od nowa) a i jej jeszcze za dlugo bylo, wiercila mi sie jakby owsiki miala-w koncu sie wkurzylam i mialam gleboko gdzies jak beda na koncu wygladac byle skonczyc szybko-mam nadzieje ze niepoodpadaja :)
ciekawe czy znow przyjdzie?
ladnie sobie poradzilas Rudi...choc stac Cie na wiecej jak sama dobrze o Tym wiesz..;)
nie martw sie Rudi ,niech se idzie gdzie indziej , takich klientek to jak najmiej , bo sie tylko stresu nabawisz:DJak jej sie nie podoba siedzenie to niech sobie idzie do chinczykow oni jej zrobia w 45 minut , ale takie ze jej sie od razu odechce pazno:skacze:kci
A pazurki superaskie:D
Czysty french w godzinke ;P Odnowa Agnieszki, śmieje się że za chwile to jej w 15 minut zrobię ;P Za każdym razem mam lepszy czas haha moja stała klientka ;) ale pazurki ma też fajne, bardzo lubie jej robić ;)
http://img31.imageshack.us/img31/3461/paz013small.jpg
rudi ja sama bym takie chciala a ta baba jest stuknieta, niektore klientki chcialyby pazurki w "15 minut" a tak sie nie da
aga ladny frenchos
agusia-piekny frenchyk-rowniutki, czysciutki-tez bym tak chciala w godzinke :(
a zapomnialam napisac..wiecie co moj pies tej babce zrobil :) ukradl parowke z torebki, w sumie i tak dla niego byla (babka pierwszy raz u mnie byla ale polecila ja jedna moja klientka wiec wiedziala ze mam psa) ale weszla postawila torebke na podlodze a pies podbiegl czapnal parowke i uciekl :)
moze tam gdzie wczesniej chodzila (a wiem ze odwiedzala rozne stylistki) to robily jej laski szybciej-ja nie potrafie, a sie sprezalam jak moglam. ale jak zaczelam nakladac druga warstwe zelu zeby zbudowac pozadnie pazurka-to mowila co jeszcze jedna warstwa?ja na koniec zawsze klade lakier bezbarwny-to ona ze to bedzie jeszcze dluzej trwalo :)
:Dta moze jej robily z jednej warstwy zelu dlatego trwalo krocej:DKurde ja tego nie rozumiem , zeby to jeszcze bolalo takie siedzenie u stylistki , ale to jest sama przyjemnosc :PGlupie baby ( niektore):PA z ta parowka to sie usmialam:skacze:Niezlego masz psa hehe, moj to nawet by nie wziol z miseczki jakbys mu nie powiedziala ze to dla niego:D
śliczne frenche, co jeden to lepszy!!
taki średni...
jak dla mnie bomba!! świetna linia uśmiechu!!
lusil, agusia, dzidzia, milenka, rudi piękne pazurki:master:
przepiękne wasze frenche aż wstyd swoje wystawiac:porazka:
Gośka nie przesadzaj, nie jest wcale źle ;)
czyściutkie frenczki...
Właśnie nie przesadzaj,a jak Ci wstyd to nie pokazuj tylko zrób nowe ładniejsze ;)A te wcale nie są aż takie złe troszku dopracujesz usmiech i będzie dobrze :)
ładne, tylko ciutek za grube te drugie :) trochę pracy i będzie ok :)
bardzo dziękuje za wasze opinie:)