justi, to jest to co lubię, swoją drogą jak można tak obgryźć pazury aż do mięcha nie mam pojęcia :crazy:
Printable View
justi, to jest to co lubię, swoją drogą jak można tak obgryźć pazury aż do mięcha nie mam pojęcia :crazy:
Justi bardzo ładnie sobie poradziłaś choć płytka ciężka :)
dwie dzisiejsze metamorfozy..
pierwsze pazury ze śladami po zerwaniu tipsów :/: ZĘBAMI!!
a z ogryzków nic wiecej nie dałam rady zrobić :/: czerwone zażyczyła sobie właścicielka
madzia świetne metamorfozy a ta druga szczególnie :)
anecka ma racje metamorfozy super!!!
a co do zrywania zębami ----> następny głupi pomysł ludzkości w zastosowaniu zębów ;) prawie tak głupi jak otwieranie nimi piwa :wow:
:wow::wow::wow: dziewczyny piekne metamorfozy:ok:
Madzia super !!
Madzialenko sliczne
Madziu z tymi drugimi widzę miałaś sporo roboty, ale sobie bardzo dobrze poradziłaś
idealne Madziu:)
Madzialena a czerwony to żel czy lakier ?? Metamorfozy widoczne gołym okiem :)
madzialena- super robota!!!
A tu mala metaformoza.
ale miałaś wyzwanie z tymi ogryzkami,takich jeszcze nie widziałam, super metamorfoza,
ladnie ... a te z odrostem jeszcze mozna bylo ponosic z tydzien ;);)
super matamorfozy dziewczyny-pelen podziw dla was!!!
jeszcze jedno wam wrzuce z południa :D
to tej laski która nie bardzo cyba lubi myć ręce... nienawaidze jak przychodzi z takimi łapskami... a pod pazurami to juz sodoma z gÓmora normalnie... świnto ziemia...
dla obrzydliwych ukrywam
otwierasz na własną odpowiedzialność :haha:
jeden złamany, ****ny, upieprziny pnoc przy myciu podłogi :blink: ale widac ze przysadziła nim nieźle
i po
http://images41.fotosik.pl/293/a5d596601ce3d680.jpg
http://images50.fotosik.pl/298/4678d6f23da34a36.jpg
ooo bombelki:slina: a jej bym cos do sluchu rzekla.. albo zrob jej na drugi raz flair:]
bittuszka poradziła żebym jej wręczyła szczoteczkę... miskę z wodą mydłem chyba tez jej dam :lol:
aaaaaaaaaaaaaa!!!! matko swieta..rozumiem ze te bombelki to aluzja do pieniacego sie mydelka...zrozumiala?watpie!?
hahahahahaha
poplułam sie
Nie chciałabym aby moja klientka przeczytała takiego komentarza n.t swoich pazurków :P No ale widać robotna kobitka
na szczęście to nie twoja klientka i nie masz sie co martwic... i nie zycze takiej/...
no Woszczurku piękniusia ta metamorfoza, te bąbeli też słodkie
oooo błeee jak można tak paznokcie zapuścić brudem masakra ja bym jedzenia do ust nie wzięła na jej miejscu fuuuuu
ale po odnowie są super tylko ciekawe jak długo
a wogole to jak je robilas,tre bombelki?
kasiu, folia cięta opalizująca zatopina w warstwie budującej i na to bąbelki farbką tak jak tui nabłyszczacz
masakraaaa totalna z tymi pazurami :o szok !
moja metamorka. nic specjalnego.
bardzo ładna metamorfoza:)
woszczurku wykonalas kawal dobrej roboty, przepiekna metamorfoza :brawa::brawa:, a ta klientka to kurcze nie miala wstydu przychodzic z takimi brudnymi pazurami/rekami do Ciebie. Wspolczuje domownikom jesc potrawy wykonane przez te rece.
Nanami bardzo ladna metamorfoza
kurcze świetne metamorfozy, jak wy robicie że wam pazurki takie zgrabne wyszły, ja jak robiłam metamorfoze ogryzków to bułeczki wyszły :(
Dziękuję Kochane :kwiatek: podziękowania mi wyszły :/:
misiowe pazurki to kwestia ćwiczeń ... :) ćwicz ćwicz :) mi też buły kiedyś wychodziły :D
Świetne metamorfozy dziewczyny ;)
to i tu dam metamorfozę mojej klientki;)
wiem, troszku uśmiech nie titi;)
klientka baaaaaaaaardzo zadowolona, a to chyba najważniejsze:)
madzialenkabuziaczek - super :ok:
zupełnie inna ręka tak bardziej smukłą się wydaje, metamorfoza zrobiona rewelacyjnie
Woszczur piękna metamorfoza :) zdobienie świetne :D
Madzialenka super :)
Madzia dłonie całkiem inaczej się prezentują :D super ;)
a tak sie robi jak sie znudzi biały frenchyk:D pomalowałam go czerwonym lakierem i juz jakas zmiana haha:)