-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
ja w piątek wpadłam do Esotiq i trochę gacioszków sobie kupiłam:]
no i pozazdrościłam dzikiakura farbek akrylowych i kupiłam takie same:D
kiedys się zastanawiałam nad tymi klipsami co woszczur kupiła ale skonczyło się na zastanawianiu:] wypróbujesz, ocenisz moze kupie;):D
-
-
-
tunika boska,buty fajne,co do leginsów to mój tyłek by chyba tego nie zniósł ;)
-
ja chce takie buty :(
dziewczyny pomóżcie, nie wiedziałam gdzie założyć temat, więc zakładam tu. Choruje na takie buty od dłuższego czasu
New Red White Polk Dots Heart Heels Sandals Au size 7.5 (aukcja 260530973780) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic!
ale na ebay nie ma mojego rozmiaru, jak zwykle zresztą bo wielka stopa jestem. Przesyłka z honkongu prawie 100zł kosztuje tak czy inaczej. Widziałam gdzieś takie buty na angielskim ebayu. Jeśliby któraś z Was przechadzała się w Anglii po sklepach i ujrzała takie cuda o dł. 26,5cm to bardzo proszę o kontakt na priv jak to wygląda cenowo. Może któraś w Polsce takie widziała? Ja na wiosce mieszkam i tu nic nie ma. Niby na mapie średnie miasto, nie wiem kto sporządza te mapy.
-
Odp: ja chce takie buty :(
-
-
zobacz na naszym allegro, bo oni tez kupują na ebay i odsprzedają
-
Cytat:
Napisał
asia
zobacz na naszym allegro, bo oni tez kupują na ebay i odsprzedają
szukałam, ale nie wiem co wpisać żeby znaleźć... moze i są ale nie dam rady przejrzeć miliona stron z butami, a haseł takich jak obcas serce itp. nie znajduje :/
-
-
a ja za czorta nie umiem na ebayu kupowac nie wiem o co tam chodzi :wstydek:
zizi oświeć mnie proszę ;(
-
anno śliczne te zakupki, szczególe tunika mi się podoba
-
ja bym chciała kupić takie długaśne tipsy, ale u mnie w hurtowni nie ma :(
-
jesli chodzi o takie Tipsy Szklane Clear LONG (długie) 100 szt :: dobrarada to własnie dr ma... ja potzrebuje 10szt nr 4 i też nie moge dostać, chyba cały komplet będe musiała kupić ehhh:porazka:
-
no boskieeeeeeeeeeeeeeeeeee
:):)
-
bardzo oryginalne i nawet fajnie się prezentują :D
-
ciekawe tylko czy są stabilne, bo jak mam powykręcać kostki to wolę chyba w trampkach dalej chodzić :P ale jakby któraś spotkała takie to może przymierzyć i sprawdzić czy w miarę wygodne :)
-
-
poczekaj na lato.. teraz nie sezon.. a nóż beda na allegro ;p
a mogłas napisac w temacie o zakupach :D
-
Cytat:
Napisał
natalia268
poczekaj na lato.. teraz nie sezon.. a nóż beda na allegro ;p
a mogłas napisac w temacie o zakupach :D
a widzisz, nie poszukałam dobrze :) moze ktoś bedzie tak uprzejmy i przeniesie temat :)
-
Cytat:
Napisał
anikol
a ja za czorta nie umiem na ebayu kupowac nie wiem o co tam chodzi :wstydek:
zizi oświeć mnie proszę ;(
należy się zarejestrować i założyć konto do szybkich płatności internetowych paypal chyba się nazywa. wtedy przelewasz ze swojego konta na to "elektroniczne" i z niego płacisz.
jak masz rejestracje i konto paypal to już jest tak jak na allegro
-
Dzis kupilam ciuszki na występ mojej mlodej ( gacie z krokiem w kostkach a`la MC Hammer hyh i dwie bluzeczki) a z Avonu przyszla paczka z kilkoma rzeczami dla mnie:]
http://img517.imageshack.us/img517/4215/dsc06839n.jpghttp://img96.imageshack.us/img96/1514/dsc06841k.jpg
Torebke mogę odsprzedac (taniej niz kupilam) bo mi nie przypasowała:]
-
No właśnie torba jest super!! Bardzo mi się podoba. Ile za nią byś chciała??
-
A ja kupiłam mojej córeczce dwie bluzeczki i marynarkę do kompletu do spódniczki ,którą kupiłam wcześniej no i oczywiście najważniejszy zakup dla mnie zestaw z kuferkiem od samaron z którego jestem bardzo zadowolona kochana jeszcze raz wielkie dzięki :)
-
Cytat:
Napisał
ivonna70
No właśnie torba jest super!! Bardzo mi się podoba. Ile za nią byś chciała??
W katalogu wydawala sie fioletowa a naprawdę wpada w ciemny błękit. Kosztowala 85,00 a sprzedam za 70,00 plus koszt paczki.
http://img97.imageshack.us/img97/4879/dsc06846o.jpg
-
ja dzisiaj kupiłam pendrive avonu na allegro za 32 zł:] i czaję się na bransoletkę i charmsy od choco:D
dzisiaj przyszła koszulka dla syna, którą zamawiałam na allegro KOSZULKA SPORTOWA - T-Shirty z własnym nadrukiem (874294670) - Aukcje internetowe Allegro dziecko jest mega zadowolone i ja też. Koszulka fruit of de loom z własnym nadrukiem za 27 zł, to tanio. W Decathlonie za sam nadruk chcą 36 zł i jeszcze trzeba mieć swoją koszulkę. Zakup uważam za udany:D
-
Oj to trochę za nią dałaś. Niestety nie dam rady na ten moment wydać takiej kwoty, bo przez salom chodzę z ołówkiem w ręku.
-
Moj dzisiejszy zakup...jestem megaaaa zadowolona :) Cieplutkie i nie śliskie hehehe kosztowaly....trzymajcie się....38 zł!!!! heh :skacze:
http://img69.imageshack.us/img69/908...i002medium.jpg
-
yyyyy:o Agusia, cena powala, gratuluje zakupu:D świetny
-
Cytat:
Napisał
hersa
dziewczyny pomóżcie, nie wiedziałam gdzie założyć temat, więc zakładam tu. Choruje na takie buty od dłuższego czasu
New Red White Polk Dots Heart Heels Sandals Au size 7.5 (aukcja 260530973780) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic!
ale na ebay nie ma mojego rozmiaru, jak zwykle zresztą bo wielka stopa jestem. Przesyłka z honkongu prawie 100zł kosztuje tak czy inaczej. Widziałam gdzieś takie buty na angielskim ebayu. Jeśliby któraś z Was przechadzała się w Anglii po sklepach i ujrzała takie cuda o dł. 26,5cm to bardzo proszę o kontakt na priv jak to wygląda cenowo. Może któraś w Polsce takie widziała? Ja na wiosce mieszkam i tu nic nie ma. Niby na mapie średnie miasto, nie wiem kto sporządza te mapy.
Niewiem czy tą stronke juz widzialas,moze sie przyda
New Red White Polk Dots Heart Heels, Clothes, Shoes Accessories, Size 5, Size 3 items at low prices on eBay.co.uk
Jeszcze bede szukala moze maja gdzies na innych stronkach:)Bardzo ciekawe buciki:)
-
swietn te buty, sama bym takie sobie zakupiła ale nie umie ;( i n ie mam konta, i kasiury tyz brak ;(
-
Tez mi sie spodobaly moze usmiechne sie do mojego slubnego bo on ma konto na ebayu:)Ale z drugiej strony mialam inne upatrzone i telefon wiec niewiem.Gdyby wygrac na loterii to nie bylo by problemu z wyborem:)
A narazie kupilam w prezencie dla psiapsiolki:)
-
Cytat:
Napisał
Jade
widziałam stronkę ale rozmiaru brak. Moze w moim rozmiarze pozostały do kupienia tylko trampki ;(
znalazłam ostatnio na allegro fajne męskie trampki ale jak zobaczyłam ze wg. ich tabeli musiałbym kupić rozmiar 45 a mieli tylko do 44 to odpuściłam temat. Nigdy się nie uborę tak jak chcę... kupuję buty takie jakie są w moim rozmiarze byle damskie były, a ze zazwyczaj zadnych nie ma to chodze w trampkach, spodnie byleby nie wisiały koło kostek a nalatać się muszę zeby znaleźć, rękawy wiecznie za krótkie, bluzki za krótkie, kupuje takie krótsze tuniki i mam wtedy dłuższą bluzkę... Nawet na chandrę zakupów nie moge porobić bo wrócę z niczym jeszcze bardziej zła. Przecież nie jestem aż taka wielka :/: Do wrocławia mam 120km i nie znam miasta na tyle zeby zakupy robić, a po dorodze same pipiduwy i nic nie ma.
-
śniły mi sie diś te buty z serduszkowym obczasem, normalnie az sie przez sen tak smiałam że sie sama śmiechem obudziłam.... a tu szara rzeczywistość...
-
Cytat:
Napisał
woszczur
śniły mi sie diś te buty z serduszkowym obczasem, normalnie az sie przez sen tak smiałam że sie sama śmiechem obudziłam.... a tu szara rzeczywistość...
haha, moze to przeznaczenie i one chcą byc Twoje :P
mi się śniło ze szukałam skarbów ze starym kumplem z czasów dzieciństwa którego dawno nie widziałam. Taka bardzo skromna wersja skarbu narodów hehe
Sandał, koturna, fiolet r 40 WYPRZEDAŻ !!! (882911748) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
jeszcze te niebieskie mi się podobają nawet, szkoda tylko ze innych kolorów nie ma, na aukcjach tylko ten fioletoróż wyblakły jest :/ noi oczywiście 0.5cm za małe ale to juz szczegół. Nie wiem po co ja to oglądam... chyba zeby wyobraźnię nacieszyć...
-
Moje ciuszki na studniówkę:D
-
-
Cytat:
Napisał
farbstift
Fabi, ale na paznokciach to sobie coś różowego zrobisz, prawda?
-
Cytat:
Napisał
farbstift
oo a kiedy studnioweczke masz? :)
-
A ja się nie chwaliłam moim cudownym kuferkiem ^_^