DiamondShine
ja ocenie i włosy i tyłek :ok: super
Printable View
DiamondShine
ja ocenie i włosy i tyłek :ok: super
noi dodaje przód ;)
diamond, ale piekna z ciebie dziewczyna:o
DiamondShine :wow::wow::wow: fajna laseczka z ciebie
pewnie,że fajna:)
Diamond co to za kolor włosów?bardzo ładny:)
dziekuje Wam:*
Sandrus ja mialam rudy ale splukal mi sie do jasnego brazu ;) i wlosy przedluzone to tez jasny braz
W takim razie spłukany rudy w Twoim przypadku wygląda bardzo atrakcyjnie:P
Troche przypomina taki miedziany blond.Bardzo Ci w nim twarzowo:)
a ja tak pytam,bo oczywiscie juz mnie nosi hehe
Z przodu wygląda praktycznie jak naturalne :love:
Mi się duuużo bardziej podoba od tego jaśniutkiego blondu co miałaś wcześniej :love:
dziekuje ;*
mi czasami szczerze tęskni się za blond... od małego blondynka ;) ale napewno narazie kombinować nie będę . zostaje jak jest ;) hihi
Fajnie wygląda choć ja bym dała więcej pasemek :)
A ja kupiłam znowu farbę do włosów... te czerwone już mi się przejadły i chcę coś jaśniejszego.
Takie coś sobie zamówiłam
http://img.bazarek.pl/20502/4317/646...f73dd3a522.JPG
diamond bardzo ładne masz te włoski i kolor tez sliczny:love:
milenko wyglada fajnie ciekawe jak wyjdzie oczywiście pokaż sie nam w nowej odsłonie^_^
a ja juz sama nie eksperymentuje ide w srode do fryzjera teraz chce rudo-czerwone zobaczymy co z tego wyjdzie:P
Kasia, do blondu zawsze możesz wrócić, ale ten kolor idealnie do Ciebie pasuje :)
a włosy nawet nie wyglądają jak przedłużone :D
diamond tez mi sie podoba ,bardzo ci ladnie w splukanym rudym
sandra spokoj... spokoj ;)
milenka dodaj źródło!:]
diamond dziękujemy tylko za przydatne posty i zdjęcia a nie za komplementy! :)
Diamondshine zgadzam się z nanami...bardzo Ci pasuje ten kolor,tak naturalnie w nim wyglądasz. A włoski jak na moje oko wcale nie wyglądają na przedłużane-czyli dobrze,bo nie sztucznie:)
dziekuje bardzo ;* wczoraj zrobilam sobie prosta grzywkę :D jak bede miala czas to zrobie foto i wgram hihi
No i pomalowałam te moje biedne włosy. Powiem wam że farba fajna. Włosy po niej są mięciutkie i błyszczące. Kolor oczywiście nie wyszedł taki jaki miał wyjść... no ale czego ja się spodziewałam... wiem że nie wyjdzie mi na razie marchewa z tej mojej spranej czerwieni ale nie jest źle:) Na następny raz kupię sobie po prostu mocniejszą wodę :)
a ja dodaje sie z grzywką :) nie wiem nie wychodze na zdjeciach a pozatym teraz mam problemy jeszcze z cera... ale kazdy mowi, ze lepiej z grzywką ;)
Ładnie Ci z grzywka mnie sie podoba :ok::ok: wogule kolorek tez super :) powiedz mi ile wyszlo Ci przedłużanie?? nie masz problemow z rozczesaniem?? Ja tez mielam grzywke na prosto ale teraz juz zapuscilam znudzila mi sie :)
wercia nie rozumiem pytania zbytnio ile mi wyszlo przedluzanie tzn ile złoty czy ile pasemek czy co ? :) jesli chodzi o kaske to ok 200zł ;) za włosy a za dopiecie nic nie placilam. i nie mam problemow z rozczesaniem ;):)
A ile masz gram tych włosów??
diamond super :) wogule to masz piękną buzię :)
milenka to jest 0,6 :) jedno pasemko ma.
tutaj daje zdjecie z moim zbójem :) grzywke ladnie widać.
Prosimy nie pisać post pod postem używamy opcji edytuj :)
DiamondShine
widac że mały ma oczy po mamie
to ja też się pochwalę :) http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...04672047_n.jpg
i masz racje truskaweczka ,bo jest czym :) bardzo ladna masz fryzurke
truskaweczka sliczny kolor i sliczne sciecie ;) bardzo Ci pasuje do buzi
niebawem bedzie zmiana, tyllko niech troche odrosna ;)
truskaweczko swietna fryzurka, pasuje idealnie do twojej twarzy:)
a ja wlasnie siedze z farba na głowie, fryzjerka przyszła:) odnawiam swoje rudości:D
ty odnawiasz rudosci ,a ja schodzę z tej rudości :) jestem w trakcie przygotowywania swoich włosów do blondu again :D :D
wiec przeprosiłam się z waxem aloesowym oraz cala seria radicalu :) no i oczywiscie wszystkimi innymi wspomagaczami witaminowymi w zapuszczaniu i upięknianiu ^_^^_^
jedyny mały minus to taki,ze 28 stycznia mam 100dniówkową imprezę i nie pójdę z odrostami ,a nie chcę już henny rudej nakładać,bo ciężko będzie później pigment wybić z włosa :/::/:
ale grzywka zostanie i będą długaśne blondy :cwaniak2::cwaniak2:
Fryzurka przed i po:skacze:
Taisia - pierwsza fryzurka jest rewelacyjna i śliczna z Ciebie kobitka;)
a ja mysle ze duzo duzo lepiej jest ci w tych rudych sliczny kolorek :love::love::love:sama robiłas?
Zgadzam się z Trendy:D w rudym Ci ślicznie i tak zadziornie:P.
Taisia zazdroszczę Ci tego koloru włosów ,cudowny:love:
Taisia bardzo ci ładnie choć i w blond pięknie wyglądałaś:) ale ładnemu we wszystkim ładnie:)
Ja teraz rozjaśniłam trochę moje włosy i mam coś takiego jak ty:) rudy piękny tylko szkoda że tak cholernie ciężki do utrzymania....
trochę szkoda mi było moich naturalnych ale trudno strasznie mnie korciło. Sama ich nie robiłam nie mam zielonego pojęcia o farbowaniu. Wyszło spontanicznie, zaczęłam się zastanawiać jaki kolor by mi odpowiadał będąc w praacy w salonie no i z braku klientów i nudy.. zaczęłyśmy farbować z fryzjerką. Sama dokońca nie wiedziałam jak będę wyglądać ale podoba mi się. :) Dzięki dziewczyny :D:*
Taisia mi tez sie s rudym bardzo podobasz ,taka zadziorna kobietka teraz :ok:
Miałam wieki temu wstawić fotkę ale nie mogłam zrobić zdjęcia dobrze oddajacego kolor...i w końcu wygrzebałam takie coś ;)
Włosy oczywiście już dawno się sprały....ale teraz w salonie, w którym pracuję będzie też fryzjer i już się nie mogę doczekać :mml:
i teraz mam wielki dylemat czy nadal rudy czy jakiś ładny blondzik i czy nie trzasnąć sobie grzyweczki ale znając życie po jakimś czasie mi się znudzi i znowu będę zapuszczała ;P
nadal rudy ! W rudym ślicznie wyglądasz. Pasuje Ci ! ;)