u mnie tez wszystko ok,mam kupon
Printable View
u mnie tez wszystko ok,mam kupon
ja tez spisalam kod:)
ja też odebrałam prezencik z rosmanna:D
ja też paczuche dziś odebrałam-ale nie zaszaleli po tak długim czasie-ale nie narzekam bo za darmo cóż :D:D
Ja też odebrałam prezenciki dla mnie i dla mamy :)
ja stara sklerotyczka,zapomnialam,w poniedzialek odbiore,moj maz zalozyl konto ale prezentu nie ma:(
kasia wypelnij swoje dane osobowe w swoim profilu(męża) a i newstellery zapisz sie nastepnie ponownie zaloguj sie i sprobuj:)
e tam dobrze będzie :*
ja poszłam wczoraj odebrac moj prezent a pani przy kasie pyta mnie (bo mialam spisany kod na kartce) "czy ten kod to na padpaski mam?" po czym ja mowię ze na prezent, pani odeszła od kasy dwa razy, po czym wróciła i mi oznajmiła że te prezenty do nich jeszcze nie dotarły i nie jest w stanie pwoiedzieć kiedy będą!!!!!! masakra!
dobrze że u mnie babki w rosmanie fajne ,nigdy problemu nie ma :D
aaaa ściema na 100%!! pisz od razu do rossmanna zeby ich opierdzielić!
pewni znowu sobie pozabierały prezenty:[......
ja chcialam kupić podkład MAYBELLINE z gratisowym zestawem pędzli do makijazu i wizelam go...... przy kasie mówie, ze do tego gratis mialy byc pędzelki...a kasjerka mówi ze nie dotarły....wiec powiedziałam...a to ja juz go nie chce......masakra co sie dzieje w tym Rossmanie
ja wczoraj poszłam po swój prezencik jak na razie to nie miałam problemu z odebraniem u mnie są trzy rosmanny ale zawsze odbieram w tym najbliżej mnie. Poza ty kupiłam sobie wczoraj u nich krem olay i drugi dostałam gratis ale oczywiście zanim kupiłam to spytałam czy jest ten krem gratisowy :cwaniak:
drogi byl ten krem??
na tej liście Nysy nawet nie ma:/: fest...
szukaj miasta najblizszego swojej miejscowosci
aha rozumiem,to ci sie udalo,nigdy go nie uzywalam,obecnie mam krem z soraya narazie jestem zadowolona,
przykro,moze doczekasz sie tak jak ja,otworzyli u nas:D:D
w Nysie jest Rossman, tylko na liście go nie ma:(
Poszukaj w innych województwach, ja Katowice znalazłam w Wielkopolsce ale kupon nie pokazuje sie:/
niestety nigdzie nie ma. ale ja mam już chyba takie szczęsie, że nigdy nic za damo nie mam:( z fenomenu też próbeczki mi nie przyszły;(
Farbstif nie pzrejmuj sie naprawi sie wszystko ja tak tez mialam na nastepny dzien udalo sie
moich tarnowskich gór tez nie ma :/ no nic trzeba czekac :)
Basiu,to dziwne mi już wczoraj pokazywało Tarnowskie Góry na Krakowskiej 11.
http://probkomania.pl - dużo darmowych próbek kosmetyków, akcesoria do makijażu itp
http://darmowe-probki.pl - to samo co wyżej
Trochę trzeba się pobawić, że by wszystko zamówić ale warto bo próbki przychodzą i jest ich dużo
mar0987 a przyszły ci próbki z tego drugiego linka?
dziewczyny trzeba troche poszukac swojej miejscowosci na rossnecie, ja swojej tez nie znalazłam tylko szukałam po wszystkich województwach......miejscowosc z woj lubelskiego znalazłam w wielkopolskim i to nie bezpośrednio tylko przez pobliską miejscowość...trzeba troche sie natrudzic:P
a ja kliknelam od razu w prezencik i "dlej" i ze 2 razy odświeżyłam i juz był mój sklep. w ogole bez wybierania województwa :)
hej!
u mnie dzisiaj:
3 próbeczki przyszły(krem na podrażnienie na dzien , krem skóra skłonna do zmarszczek , mleczko do ciała kozie mleko):skacze:
katalog medycyny naturalnej
i z fakro w zwykłej kopercie 2 szmatki ( chyba rodzaje żaluzji)
w tamtym tygodniu:
próbki z dekori
2 zaproszenia z firmy collection
katalog kolini 2010
i 2 katalogi domów
do kiedy odpbiera sie prezenty>??
Wypełnij ankietę i odbierz wyprawkę dla swojego pieska;)
https://www.rosnij-zdrowo.pl/rekruta...8-814E7CC0B072
dzisiaj odebrałam swój prezencik :D :skacze: ale szczerze mówiąc to dawniej więcej tego dawali :P
tak,dziekuje bo wogole nie moge wejsc na ta stronke
ten rossnet mnie rozwala, napierw jak nie było nigdzie Nysy to teraZ nic nie mogę nawet województw nie ma:( same zobaczcie