http://images49.fotosik.pl/889/1aea02ed5c538c64med.jpgszkoda,ze pani nie chciala dluzszych :P
Printable View
http://images49.fotosik.pl/889/1aea02ed5c538c64med.jpgszkoda,ze pani nie chciala dluzszych :P
Koki ale piękne frenchyki :love: Dokładnie mają w sobie urok ^_^
Asiek - świetny frenchyk :ok:
Julcia - super propozycja ślubnych pazurków :]
Koki - śliczne skromniaczki, szczególnie te pierwsze i się podobają :)
asiek śliczny french:)
Julcia piekne ślubne:)
Koki do "twarzy" mu z tymi paseczkami:)
pieknie te wasze frenchosyyy:)
moj skromniaczek czyscioszek z masa perlowa
pierwsze moje pilowanie na taki ksztalt.....
koki śliczne:kwiatek:
kaka bardzo fajne:ok:
malutka cudne czyścioszki:wow:
moje takie niespecjalne...
evelyn bardzo fajne ;) tylko oliwke pamietaj zeby wcierac ;)
Malutka, sliczny ten czyscioszek :) Ksztalt tez pieknie wyglada :ok:
Evelin, nie narzekaj, ladnie wyszlo przeciez :)
Malutkaistotka - piękny czyścioch :wow:
Evelyn - a Ty dalej swoje :P jakie "niespecjalne" :haha:??? Śliczny, dokładny french :ok:oj Ty marudo :P:D
Lusill Poprostu bosko!
mój dzisiejszy frenchyk + pękający lakier
ciekawy efekt z tym pękającym lakierem;)
dziewczyny - nic dodać nic ując naprawdę śliczne frencze Pozdrawiam
prezent dla mojej mamy :D (to ta wygrana stylzacja od radia zet na dzień matki :D )
Wzorowane na zdobieniu z nowej AP. Mówić szczerze czy jest ok czy cos do poprawy!!
Załącznik 41863
pisałam w jakimś innym temacie że w dzień mamy wysłałam jej smsa z netu że jej numer został wylosowany do odbiory specjalnej nagrody darmowej stylizacji paznokci w twoim domu, że tylko trzeba wysłać smsa z kodem "mama kocha Anię " na mój numer :D podpisałam się "redakcja radia zet" a moja mama dopiero po ładnej chwili wyczaiła że to taki psikus z okazji dnia mamy :P a nagrodę oczywiście musiałam przekazać:D
a co do piłowania to są za grube?? czy cos krzywo? jesli chodzi o jeden serdeczny palec to mama miała odcięty i przyszyty i jest bardzo krzywy więc prostowałam pazurkiem do palca a nie paznokcia :D
moim zdaniem troszke jakby boczki... aha i jeszcze jakby cover taki jakiś dziwny ... z jakiej firmy masz??
z alle ten brzoskwiniowy , pierwszy raz go używałam więc bardzo możliwe że to dlatego :) jeszcze nie wyczułam go :) a jeszcze liquid uv więc zmiana proporcji :) własnie nieraz jakieś przebarwienie się pojawia, ale myslę że to dlatego że dopiero zaczynam pracę z coverem.
a boki na żywo są równe na zdjęciu faktycznie wyglądają na powichrowane jak teraz patrzę :/
Paula - świetne i pomysłowe zdobienie :skacze: bardzo mi się podobają te pazurki :ok:
Katarynka - świetny pomysł na dzień matki :D wykonanie super, może faktycznie gdzie nie gdzie trzeba dopiłować, ale moim zdaniem wyglądają OK :kwiatek:
Piękne te Wasze frenczosy :wow:
P.S. Kiedyś jak byłam na próbę w pracy w salonie to babka mi powiedziała, że dobrą kosmetyczkę poznać po tym jak umie pomalować paznokcie ciemnym lakierem, a ja tam twierdzę, że dobrą stylistkę poznać po frenchu ;)
katarynka super pomysł z prezentem :ok:
Katarynka, świetny prezent- na moje oko stres jest przesunięty za bardzo do góry, a przy skórkach jakby za mało materiału, ale i tak są bardzo fajne :)
z tym się zgodzę w 100% kiedyś robiłam płaskie a teraz chcąc odkupić tamte grzechy ładuje sporo masy ;/ mam problem z wyczuciem kiedy dość.
Prace bardzo ładne, a masę faktycznie trzeba wyczuc, jak się juz ją wyczuje to potem juz z górki :D