całkiem niezłe... te pierwszze mi sie poobają ale chba są bez cover'a?? te 2gie, super, a te3cie to chyab na tunelówkach robione??
Printable View
ciotka 69 pierwsze są niezłe, tylko troszkę bardziej je uśmiechnąć, cyrkoniowe są siuper, a te trzecie to chyba na tipsiaku frenchowym co??
te 1 to faktycznie bez covera. te 2 wydaja mi sie takie ciężkie, nie jestem z nich zadowolona:( tunel nie wyszedl i są toche przesadzone ale człowiek sie uczy przez cale zycie:) te 3 to faktycznie tips laska tak chciała a miała piękną smukłą płytke:D akurat na konkursik:win: a4 to żel na formie)
ach te nasze klientki zawsze nie dają się na mówić na to co dla nich dobre tylko karzą sobie robić to co źle wygląda na ich pazurach sama to przechodzę często.
Ale ty poradziłaś sobie bardzo ładnie z pazurkami
Bardzo fajne frenche :) Te 2 mi się strasznie podobają :)
no bardzo fajne te pazurki. Frenchyki bardzo ładne!!! Na prawdę extra!!!!!
przesliczne
oooo Boooooooooooziiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuu te motylki mnie powalily!! pieknie!!
dzis przyszla do mnie pani na uzupelnienie ... jak zobaczylam co ma na lapach to oczywiscie myslalam ze jej robila jakas dziewuszka ktora sie uczy dopiero no i oczywiscie musialam to na glos powiedziec, a pani zdenerwowana mi mowi ze robila pazury w salonie... zatkalo mnie normalnie, juz wiem dlaczego w tym zakladzie takie tanie tipsy robia-promocja-tylko 50 zł...
to i tak dobrze bo taniej,u mnie byla babk wczoraj,wrocila od mistrzyni ktora kasuje 100zl,ma staz 12 lat,robilam oczy na to co zobczylam:wow:
wiesz dla babki toi tak duzo było i jeszcze za taki chlam...masakra... w ogole 50 zl brac w salonie to jest dla mnie az smieszne bo ja w domu biore 60...
dzis zrobilam mojej corci
http://i34.tinypic.com/97jwp4.jpg
ah te mamy...pozwalaja corciom chodzic do szkoly w takich pazuraskach :D moja to bym mnie zabila, juz nie wspomne o nauczycielach :D
Kasiu ladnych ten frenczyk...powiedz mi Kochana co to jest to srebrne...jakis wzorek z lakieru ?
śliczne pazurki laseczki :)
Dzidzia jak ona za takie bierze 50 to ja już nie napisze ile Ty powinnaś brać za takie śliczności ;P
A to dzsiejsze mojej przyszłej szwagierki u której będę świadkową jutro :P A co najśmieszniejsze to mój facet jest świadkiem :D
dzidzia super frenchykos Pani musiała wyść bardzo zadowolona z tego co dostała u Ciebie:good:
kasiu widzem,że twoja corcia tez gustuje w migdalach jak moja mama:Pja tez teraz mam ten ksztalt na pazurkach chyba pierwszy raz od 2 lat i jestem zachwycona:D
bardzo ldne kamilko,to srebrne to wywijaski lajnerkiem:D
kasiasss:] sliczny frenczyk , podobaja mi sie te migdalki:DA tu cos mojego niestety umiescilam je tam gdzie nie trzeba ale ze mnie gapa:glupek:
Załącznik 9507
bardzo ladny migoczcy frenchyk
piekny
niby zwykly frenchos ale ma cos w sobie
syiwka świetny french, bardzo ładny uśmieszek i kwiatuszki
Syiwka nosi.ła je chyba dwa tygodnie nie jestem do konca pewna
P.s śiczne pazury i tak jak Mala mowila niby zwykly french ale maja to cos !!