Miesięczny odrost . Fotke skoiowałam ze swojego albumu na innym forum , nie wiem czy to może tak być , nie mam żadnego programu do przerabiania fotek ,żeby zamazać tą nazwę czy coś ;)
:)
Edytujemy swoje posty, nie piszemy post pod postem :)
Printable View
Miesięczny odrost . Fotke skoiowałam ze swojego albumu na innym forum , nie wiem czy to może tak być , nie mam żadnego programu do przerabiania fotek ,żeby zamazać tą nazwę czy coś ;)
:)
Edytujemy swoje posty, nie piszemy post pod postem :)
po 6 tygodniach
Palusia dla mnie jakby odrostu nie było, lakierem pojechać i można nosić.Swoją drogą, albo klientka podpiłowywała, albo nie wiem co bo nawet boczki takie smukłe jak nowe, u mnie zawsze z czasem "łopacieją" :D
Kaja jak na 6 tygodni to nieźle, u mnie by była połowa tego, ja mam wolnorosnące pazury :D
A to mojej siostry :) aż dziwne, że jej tyle wytrzymały, bo jest notoryczną pożeraczką pazurów ;)
(chyba trochę słabo wiadać :/:)
niezły odrost:)
Jaaa...ale odrost :o
Faktycznie dziwne, ze tyle wytrzymala :P
Ale moze i dobrze :)
aajjj ale odroscik... ale to dobrze ze tyle wytrzymaly... to chyba o czyms swiadczy Asiu !:ok:
Kaja, Askar super odrosty ;)
a to moj, tylko 3 tygodniowy, bo musiałam je ściągnąć na szkolenie ;)
a to moje 3 tyg:D pomyslalam ze zrobie najpierw koncowke frencha a potem wypelnie coverem i klapa, zupelnie nie szło mi to, musze wrocic do swojej metody calosc cover a potem koncowka.
(jestem nalogowym obgryzaczem skórek, wiec nie patrzcie na nie:D)
za skórki :aty: a reszta sliczna ;)
Rudi, ja tez zaczelam tak robic frencza jak Ty :D Jakos lepiej idzie...
A skorki ? Moje wygladaja gorzej, co prawda nie obgryzam ale jak mam jakis zadzior to zaraz pazurami ciagne i mi pozniej krew leci :P
Ale odrostu prawie nie widac, gdyby nie ten odblask na koncach :P
mi to w ogole ciezko dopuscic do jakiegokolwiek odrostu bo naprawde momentalnie mi sie nudzi. i chce mi sie grzebac przy pazurach:D i mi tak wolno rosną paznokcie, ze moglabym nosic z 8 tygodni (z reszta kiedys tyle nosilam) (ale tylko raz):D
No to i ja wstawiam... robione 28 sierpnia mojej mamy:D
http://images37.fotosik.pl/1110/f79a732a085e162fmed.jpg
wooow milenka piekny:D a co to, jeden nie rośnie, czy jak?
ty nic nie mów bo moja mamuśka walnęła tym paznokciem gdzieś i cały pazurek odleciał przez ten odrost itd to se wzięła klej do paznokci i tak sobie przykleiła :D
haha no dobra jest:D mi tez kiedys tak sie stało:D ze odlecial calkiem to tez go przykleiłam:D
i wszystkie sie trzymały... szok;)
Załącznik 47381
:wow::wow::wow: osz matko...! ale odrost!! niesamowity! brawo :ok:
ale zrobiłam oczy:) odrost piękny!! ale że pozwoliłaś mamie z takim kontrastem chodzić :D ja bym przywiązała do krzeselka
odrost rewelaacyjny!!!!
piekny odrost gratuluje!!!:ok:
;)dzieki
No odrost mega i wszystko na miejscu :ok:
Kaniusia, niezły odrost :wow: wygląda już prawie jak french :D ale że się tyle trzymały, super!
Kaniusia meeega odroscik, gratuluje:ok::D