Odp: nasze zwierzaczki :)
ojjj tak i cały czas byłoby co opowiadać :)
np. ostatnio Sonia zagląda ciągle do chomika i akurat on usiadł sobie na kawałek chlebka i Sonia tak kombinowała jak by go wyciągnąc chomiczka z klatki to pociągnęła za chlebek, ale jaka była zdziwiona że chomik nadal w środku :leze:
Miał chomik farta :ok: A Sonia pewnie któregoś dnia obmyśli strategiczny plan i chomik może polegnąć śmiercią tragiczną:(
Nie nie, Sonia to bardzo przyjazny psiak dla Wszystkich :) jak kiedyś chomik chodził po tapczanie to obserwowała i się cieszyła :) i teraz chciałaby się znów pobawić, a tu chomiczek ciągle w klatce
To się pośmiejecie troszkę teraz . Miałam 5 lat tem jamniczka długowłosego czarnego, i królika 'niby miniaturkę'. Królik miał klatkę u dziadków którzy mieszkają 2 piętra niżej i jak chodziłam na obiady do dziadków to psiaka brałam ze sobą. Królikowi miał klatkę na kanapie i zawsze otwarte drzwiczki a w klatce zawsze świeże marchewki i Zibi <mój były psiak> wskakiwał na kanape i pchał ryjek do klatki i zjadała marchewkę królikowi a królik w tym samym czasie wskakiwał na Zibiego od tyłu i gwałcił go.. Ubaw po pachy.. Nie wiem co chciał przez to pokazać ale było to komiczne.. Szczególnie mina mojego zdziwionego psiaczka.. Niestety królik zdechł miał zawał, a psiaka potrąciło mi auto :(
uuu współczuje :( hehe to mój psiak z moim króliczkiem ( jak jeszcze żył :( ) bawili się w chowanego. I jak psiak dotknął królika nosem to ten uciekał i chował się dalej. I wszystko było dobrze dopóki królik nie wchodził w szczelinę między ścianą a meblami gdzie psiak się nie mieścił. A królik za żadne skarby świata nie chciał wyjść i tupał łapkami :D hehe ale potem się obrażał i sam leciał do klatki :D
To u mnie koty bawią się w 'masz go'. Tylko najczęściej między 1-2 w nocy.. :D I wtedy to nie jest takie zabawne :)
No tak, hehe ale koty maja już to do siebie że mają swoj świat :)
mam dużo zdjęć m0oich kotów :D więc pokaże je wam w formie albumu :D zapraszam ci z ogonem. | Facebook
Takie śpiące zwierzaki są rozkoszne. Piękne koty :P
Co do spania, to mój Riko też śpi na środku mojego łóżka. Odkąd wyczaił, że w moim łóżku jest fajniej, musiał zaakceptować rygorystyczne przestrzeganie zasad higieny :D Po spacerze mycie łap, i co dwa tygodnie kąpiel. Całe szczęście, że ma króciutką sierść :skacze:
A to moja świnia:D Kochany słodziak mój:love:
Jaka słodka przytulanka, jak fajnie się tuli na przedostatnim zdjęciu. Słodziak :)
Sunshinee ale fajna!! Też kiedyś miałam świnkę morską, ale krótkowłosą pożeracz z niej był nieziemski:D.
Uwielbia być głaskana:) A już najbardziej mnie rozwala jak leżymy razem na łóżku i ona się tak we mnie wtula... Ohh:love::love:
Haha :D Moja tak samo! Wciągnie wszystko co spotka na swojej drodze :D Ale i tak jest kochana:love:
podobny do mojego :D uwielbiam takie male psieki...
ale one chyba wszystkie do siebie podobne :)
ja obcinam mojemu wlosy miedzy oczami bo biedak nic nie widzi, a spinkami nie bede spinac :P
Shizunia, jaki pieszczoch i jak go nie kochać :D
Shiz ale cookie już duży :):)
Sunshinee jaki boski prosiaczek!! jak ja kocham świnusie :love::love::love:
Shizunia fajny biały kłębek :D słodziak
xsunnyolciax - pieszczoch nie przeciętny i całuśnik rozpieszczony ;) Oczko w głowie wszystkich domowników :)
Hehe:) Emilia a nie myślałaś o kupnie prosiaczka? Bo widzę że je uwielbiasz:):love:
czy ta świnka ma jedna czarna łapke ? ;P
Ale słodki ten psiaczek:love:.
ha, moj pies dzisiaj zjadl dzdzownice na dworze http://forum.vectraklub.pl/public/st...fault/haha.gif
siedze w pokoju i slysze, ze zaraz bedzie paw, pognalam go do koszyka
poszlam sprawdzic a tam sie cos wyje http://forum.vectraklub.pl/public/st...ault/blink.gif patrze blizej a tam robal, hahaha
fuj, ale smrod byl http://forum.vectraklub.pl/public/st...ult/tongue.gif