a ja wcinam truskawki :P
Printable View
a ja wcinam truskawki :P
mniam daj troche
bo ja glodna a nie moge jesc nic normalnego
smacznego
zaraz polece na dwór i Ci troche przyniosę, bo mi się już skończyły
może coś znajde po ciemku:P
---------- Dodano o godzinie 21:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:47 ----------
Dziękuje Kasiu :)
tez jem z jogurcikiem ;] mniam mniam... ale juz troche mi się przejadły... bo ciągle albo z jogurtem albo zmiksowane i tak w kółko... mam ochote na tarte z truskawami ale jakos nie mam weny zrobic z mama... :(
Raaaanyyy ale jestem z siebie dumna !! wytrzymałam juz ponad tydzien z jednym zdobieniem :D mam nadzieje ze wytrzymam do konca tego tygodnia, bo nie bede miała czasu sobie nowych zrobic, a już mnie korcą bo do buzi biore :( ale wtrzymam... musze xd
to podziwiam jasama sobie nie potrafie pazurkow robic
a ja wlasnie pozegnalam sie z ostatnia klientka, ostatnio nie bardzo mialam czas tu do was zagladac, staram sie nadrobic zaleglosci
a ja musze iść zaraz do pray i pewnie wpadne na nasze forum dopiero jutro :( bo po pracy zakładam siostrze swoje pierwsze pazurki...
NICOLA powodzonka życzę :)
a ja właśnie palę papierocha , o 16 klientka więc się relaksuję na forum ;P
pierwsze?? No nooooo, napewno ładne będą :D Tylko zdjęcie zrób jeśli możesz! :D
dzięki laseczki :) tak tylko robiłam na tipsie albo męczyłam swoje pazurki na lewej ręce, a dzisiaj pierwsze tak całe...no i obiecuje, że wrzuce fotke, ale pewnie piękne to one nie będą :P
:aty::aty::aty::aty::aty: Nie mów tak!! Każdy miał swoje początki! Bądź pewna siebie, a na pewno wyjdą śliczne :D
ałłłłłłłłłaa :D
hehe dzięki :przytul:
boje się trochę, bo to jednak nie tak jak sobie...
dobrze, że siostra się zgodziła poświęcić swoje paznokcie :D
no to teraz tylko za zdjęciem będziemy czekac :skacze:
kuuurcze, a Ty wiesz jak ja się bałam jak pierwszy raz robiłam mojej mamie?? :D Normalnie mi się tak trzęsły ręce, że nie mogła utrzymać jej palca w dłoni :D:D i baaardzo powoli robiłam bo bałam się coś nie tak zrobić :D
ja już spadam bo zaraz kumpela na uzupełnienie się przytoczy :P ale jejciu jak ja sobie o jutrzejszym dniu pomyslę to mnie telepie- 3 uzupełnienia pod rząd... masakra !!
ja wlasnie sie pakuje , jutro wylatuje do Irlandii-mojego drugiego domu,jestem w polowie pakowania,nie wiem jak sie zabiore
a ja skonczylam pazurki nowej klientce
teraz sobie odpoczywam
i ogladam jakies bzdety w tv
fajnie masz Mala a ja w stresiku przed wyjazdem
dobrze bedzie :) mieszkasz na stałe w Irlandii tak?
ja właśnie sie lenie :D dobrze mi z tym uczuciem ale trzeba poćwiczyć..
a ja mam wkońcu wakacje, sesja zakończona czekam tylko na wyniki z jednego egzaminu. niestety początek moich wakacji nie zapowiada sie dobrze jutro do lekarza nie wiem czy nie mam anginy już dwie nocki nie spałam a dziś jeszcze gorączka;/
mieszkamy i tu i tam,tu nie ma pracy wiec musimy narazie pomieszkac w Limerick
dopiero zasiadlam do komputerka, ostatnio mam tak wypelnione dni ^praca i obowiazkami domowymi ze czasu mi brak, sama czekam na wakacje, oj te kochane wakacje , zazdroszcze ci marta01
tak siedze i sobie czytam co tam u was jakie nowe pazurki :)) i sie za niedlugo kłade spac bo juz po 23 nawet nie wiem jak to zleciało :P
A ja ryczec zaraz bede i ide spac,mam nadzieje ze te koszmarne pazury mi sie nie przysnia:(