-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
:-o wow Jade przyszalałaś z zakupami:D ja dzisiaj odwiedziłam chinski(nic nowego nie mieli) i dwa sklepy po 4 zł i tez nic ciekawego nie znalazałam. Poszzłam tez do Rossmana w poszukiwaniu cieni pod cienie ;) niestety nie mieli takich.......zakupy sie nie udały:-/
-
a to mój wczorajszy zakup Załącznik 10280
-
Moniczka śliczną kupiłaś sobie torebkę:)
Ja mam takiego fioła na kupowanie butów no i torebek,mąż Mi powiedział,że nie mam więcej kupować butów i torebek tylko mam pomyśleć o szafie do tych rzeczy:)
-
Moniczka bardzo ladna torebka,Zakupy dlatego sa zawsze takie duze poniewaz jedne a porzadne na jakis czas poniewaz i tak musze wydac max.200 zl bo tak obowiazuje zamowienia zagraniczne plus 85zl wysylka.A dzisiaj :):)chyba bo wszystko zalezy od meza czy nie bedzie chcial oddanych pieniedzy to sobie doloze i kupie frezareczke,taka jezeli ktos nie wykupi bo jest ostatnia:)
-
Cytat:
Napisał
Jade
Moniczka bardzo ladna torebka,Zakupy dlatego sa zawsze takie duze poniewaz jedne a porzadne na jakis czas poniewaz i tak musze wydac max.200 zl bo tak obowiazuje zamowienia zagraniczne plus 85zl wysylka.A dzisiaj :):)chyba bo wszystko zalezy od meza czy nie bedzie chcial oddanych pieniedzy to sobie doloze i kupie frezareczke,taka jezeli ktos nie wykupi bo jest ostatnia:)
ale fajniutka frezareczka ;)
-
Dziekuje ale jeszcze sie nie ciesze zanim nie dostane jej do reki,no i zeby tylko sie sprawowala:)
---------- Dodano o godzinie 11:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:34 ----------
Juz mam frezarke w domu zaraz musze sprawdzic i przyszly wkoncu moje fimo 50sztuk slupki,mialy byc inne ale to nic dostalam owoce:)
---------- Dodano o godzinie 11:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:47 ----------
50 fimo, Health Beauty, Crafts, Dolls Bears items at low prices on eBay.co.uk
Tutaj mozecie sobie luknac jezeli lubicie fimo,trzeba bylo by tylko sprawdzic czy wysylaja do polski bo wydaje mi sie ze wychodzi bardzo tanio i sie oplaca:)
Moje slodkie fimo:)
-
Tak jak obiecałam wstawiam zdjecie, troszke złej jakosci i nie widac dokładnie kolorku, poźniej postaram sie wstawic lepsze :)
http://img408.imageshack.us/img408/6900/88358829.th.jpg
-
Cytat:
Napisał
pa_pi1
bardzo ładny;)
-
Mi tez bardzo sie podoba:)
-
pa_pi1 dziękujemy za zdjęcie.. wygląda na to ze jest taki jak na zdeciach na allegro.. :*
:wow: Jade SZALONA !! :D
---------- Dodano o godzinie 22:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:12 ----------
Cytat:
Napisał
asia
o masz to obok rembielińskiej jest ten bazarek co kupowałam pędzelki po 1zł (tam są ogólnie 2 bazarki po 2 stronach, ten mój jest bliżej cmentarza)
a gdy bym ja to wczesniej wiedziała ;(
swoja droga chyba widziałam taki jeden po złotówce wszystko ale tak nie zbyt zachecajaco wygladał i kolezanka mi powiedziała zeby nie wchodzic ;( i na dodatek chcaiło mi sie siusiu a do domu daleko ;P
-
to pewnie był ten, rzeczywiście z wyglądu mu wiele brakuje:) ja tam weszłam po 2 miesiącach chyba dopiero, jak szukałam obieraczki i nigdzie nie było:)
dostałam frezarkę:):) lecę się uczyc:)
-
Dzis bardzo skromnie ( jak na mnie hyy) na próbę do konada.Załącznik 10457
-
A ja dostałam kolejne akryle tym razem firma
effective nails ^^
Skąd co i jak nie wiem nie zamawiałam :D
W tle moje śniadanie :D
-
Cytat:
Napisał
plushak
A ja dostałam kolejne akryle tym razem firma
effective nails ^^
Skąd co i jak nie wiem nie zamawiałam :D
W tle moje śniadanie :D
Pochwal się za jakis czas jak Ci się na nich pracuje;)
-
Przyszlo moje zamowionko od DR:skacze: ale szybko wyslali jakby mnie jakis czas nie bylo to znaczy ze ,,zatopilam,,sie w akrylu no i 7 gratiskow:)
p.s oby tylko sie sprawdzily:)
-
Łaaaaa Jade super też chcę!!!!:kwiatek:
Choco co do kolorówki Mistero :love:fajnie się klepie kwiatuszki (fotka w ćwiczeniówkach ten różowy )
-
-
Pluszaczku a jaki do tego masz liquid?
-
A to mój niedawny zakup :) kozaczki do wcześniej kupionej torebki .
-
fajne:) czekajcie aż przyjda moje zakupki z ebaya...:) niestety każda rzecz od innego użytkownika, więc pewnie sobie poczekam aż wszystko będzie.
-
te kozaczki są śliczne
a ja ostatnio kupiłam sobie kapciuszki do pracy żeby od posadzki tak zimno nie było
http://img203.imageshack.us/img203/4884/16939646.jpg
Shot at 2009-10-29
-
ja mam takie tylko różowe i panterkowe:)
ale chodze w nich po dworze normalnie...;)
-
O Cie nie moge to juz w polsce te platfusy sa modne:)Sorki ale jak widze jak dziewczyny maja w nich powykrzywiane stop to wcale to ladnie nie wyglada.Tutaj chodza w nich po dworze,lato,wiosna,jesien,zima.
Totallaik sliczne bodki i torebka :)fason i kolorek:)
-
Jade u nas one były już modne w tamtym roku...jak nie wcześniej
-
total, świetne buciki:)
ja dzis kupiłam córci kurtkę na zime w jakże wspaniałym kolorze fioletu, szaliko-golf, rękawiczki z wyciętymi paluchami i klapką na zimniejszed dni na 4 palunie :)
dla siebie 2 cycowniki, czarny cienki golf i liquid... miałam jeszcze kupić kozaczory nio ale w kazarze czy w venezi nie zostawie 8stów na jeden sezon bo znając moje kulasy to dobrze sie wiosna nie zaczne a buty w pieco Co wylądują:lol:
jutro jade na łowy butów... mam nadzieje że w 4stówkach się zmieszczę
ahh.. zapomniałabym ze zamowiłam kilka dni temu na allegro szablony żaby rożowe z dekoryny
no i na mój wręcz wklęsły biust o rozmiarze xxs gorset powiększający XTREME BRA SEXI BIUST! GORSET Z MANGO S NAJTANIEJ (789176378) - Aukcje internetowe Allegro wprawdzie nie włozy sie tam wisienki jak tej pani ale może chociaż arbuz nie przeleci i się przytrzyma na "roweczku" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: