Hej mam pytanko czy może ktoś z was pracował na produktach firmy allepaznokcie ( INS)
?Proszę o opinie ! Ja zamówiłam hybrydy no i co sie okazało trzymają się max tydzień :( może ja coś nie tak robie? Pomocy
Printable View
Hej mam pytanko czy może ktoś z was pracował na produktach firmy allepaznokcie ( INS)
?Proszę o opinie ! Ja zamówiłam hybrydy no i co sie okazało trzymają się max tydzień :( może ja coś nie tak robie? Pomocy
witam, osobiście nie miałam do czynienia z tymi hybrydami, ale przeglądając fora, zauważyłam, że nie cieszą się one dobrą opinią... sporo dziewcząt narzekało, że po kilku dniach odpryskują... ale to opinie innych osób... być może wypowie się ktoś, kto miał możliwość sprawdzenia ich osobiście....
Witam, ja swoja przygodę z paznokciami zaczęłam właśnie od manicure hybrydowego, w tym momencie używam Gelish firmy Harmony, jestem z nich bardzo zadowolona, przy prawidłowym nałożeniu trzymają się ok 3 tygodni (więcej nie wytrzymałam ze względu na odrost)
Mam pytanie do doświadczonych koleżanek, otóż coraz więcej klientek pyta o cieniowanie hybrydy, macie może jakieś filmiki, tutoriale itp jak się do tego zabrać??
Wpisz sobie w wyszukiwarkę "ombre nails tutorial" Robi się podobnie jak lakierami - za pomocą gąbeczki, niestety efekt jest ciut inny ponieważ żele są bardziej gęste.
ja ma kilka kolorow :)
ogolnie jest ok ale ja uzywam bazy indigo ;)
bezowy do frencza jest do kitu bo zmienia kolor w lampie na siny i niebieski sie nie utwardza ;)
reszta moze byc uzywam ich glownie jako kolorowych zeli, na anturalkach wytrzymuja 2 tygodnie
minusem jest to ze sa bardziej geste i trzeba dokladnie nalozyc zeby nie odslonil sie wolny brzeg
zaleta jest to ze schodza w acetoie
dziekuje za opinie dotyczace silcare ;) dzis zrobilam nalot na MM i zakupilam trzy kolory hybrydek :) juz wyprobowane !! sa super ...
Pierwsze wrażenia z Gelish harmowy z bazą i topem shellaca - trzyma się dobrze, połysk ok, zmyłam po tygodniu bo znudził mi się kolor - schodzi jak masło, nie wiem czy wszystkie kolory tak dobrze się usuwa ale ten ktory miałam - swietnie. i btw - miałam cyrkonie, dwie się odkleily więc przykleilam nowe na super glue - chyba nie ma nic bardziej rewelacyjnego do wklejenia ubytkow:D
Ja cieniowałam małym pędzelkiem do zdobień:
http://forum.wzorki.info/members/240...ture22260.html
ostatnio opisywałam mały problem z hybrydami od Activ. dzisiaj sobie chyba z nim poradziłam. Dziwna sprawa. Producent na stronie podaje informację aby Top coat utwardzać 4-6 min... i dokładnie tak postępowałam. Jak wspominałam, pazurek był matowy. Dzisiaj dostrzegłam iż na buteleczce, umieszczono inf. by utwardzać 2 min.:/: Od razu wzięłam tipsa, i spróbowałam.:cwaniak2: No i efekt lepszy. Nie jest może to super połysk, jak po nabłyszczaczu do żeli, ale nie jest to mat. ;)
Jeżeli chodzi o wytrzymałość, to od tygodnia mam nim pomalowane pazurki u stóp... jak na razie nic się nie dzieje.... Nawet z dwoma, które nabłyszczałam nabłyszczaczem do żeli.....:)
Dziewczyny a jak robie hybrydami frencha to zamiast bialej hybrydy moge dac bialy zel ? I czy bedzie sie to trzymac. Bo zastanawiam sie czy kupic jeszcze z MM bialy kolor czy wykorzystac promocje 2+1 na inne kolorki ...
Doradzcie mi prosze :kwiatek:
to zalezy od bialego zelu, powinno sie trzymac zasadniczo. tak samo jak na akryl cover wypilowany mozna spokojnie zrobic frencz hybrydą (sprawdzalam trzyma sie do uzupelnienia)
ja hybrydy lacze z bialym zelem infinity super white, trzyma sie super
ja również łączę hybrydę z białym żelem NC i wszystko gra :ok:
tez o tym wlasnie slyszalam, ale musi to byc zel mocno napigmentowany jak np silcare rzadzioch :)
stefcia92 ja robilam kurs na produktach Nail Design i po nim paznokcie trzymały mi sie 2 tygodnie (zdjęłam ze względu na odrost). Tylko na kciukach pod koniec zaczeły mi podchodzić powietrzem przy wolnym brzegu, ale to najczesniej uzywane palce wiec moze dlatego. Poza tym byłam zadowolona dlatego zamówiłam kilka kolorów z tej firmy. Ale jak zrobiłam 2 osobom french zaczął odpadać po tygodniu:( Te pazurki ze zdjęcia trzymają się już 5 dzień, więc zobaczymy. Nie wiem czy to ja robię coś źle. Staram się dokładnie zabezpieczać wolny brzeg, a może to zależy od paznokci. Teraz zamówiłam kilka kolorków i baze z Mistero Milano, więc sobie porównam.
dziewczyny czy ktos ma biała hybrydę z sunflowera? ja mam i jest bardzo rzadka, po nałożeniu kolorek lekko się rozwarstwia (jakby był rozcieńczony) w dodatku pływają jakies białe,twarde, małe grudki :( na pewno dobrze rozmieszałam przed uzyciem ...
dziewczyny mam pytanie czy ktoś już testował SPN UV LaQ , interesuje mnie jak się trzyma bez matowienia i bazy i jak jest ze ściąganiem , czy schodzi w acetonie i w jakim czasie
mam pytanie jesli chodzi o hybryde na zelu badz akrylu budujecie paznokec zleme badz akrylem a potem baza/kolo/finish hybryda i sie 3ma wam bo mi platami schodzi ostatnio :(
byduje zelem, opracowuje, baza, 2x kolor i top ;) trzyma miesiac:)
Witam Was bardzo serdecznie, muszę przyznać że przeczytałam wszystkie wpisy i już mam kompletny mętlik w głowie.
Przymierzam się do zakupu zestawu do robienia paznokci hybrydowych i w związku z tym mam dla Was pytanie i bardzo bym prosiła o odpowiedź, dodam że zestaw ten będzie mi służył do domowego wykonywania paznokci sobie, rodzinie i znajomym, więc nie będę na tym zarabiać. Dlatego też szukam tańszego zestawu i lakierów, bo niestety muszę przyznać że nie jest to tanie, może w późniejszych etapach (w sumie to jestem pewna) skuszę się na lakiery z wyższej półki, ale to jak dojdę do wprawy. Tak więc jak myślicie co byłoby lepsze:
1) http://www.sklep.gabriellenails.pl/p...em_rozowa.html (lampa) i http://www.sklep.gabriellenails.pl/p/pl/2975/lakierozel_hybrydowy_charbonne_15_ml_kolor_01_fiol etowy_braz.html (Lakierożel Hybrydowy CHARBONNE 15ml)
w tej samej cenie mogę zakupić Lakierożel Hybrydowy CHARBONNE Base/Top Coat 15 ml
2) LAMPA UV 36W+4 ŻARÓWKI gwarancja SREBRNA. - Allepaznokcie Hurtownia Kosmetyczna (lampa) i Wyniki wyszukiwania - Allepaznokcie Hurtownia Kosmetyczna (lakier)
Gorąco proszę o odpowiedź i z góry serdecznie dziękuję.
Ania
Anka zainwestuj od razu w kilka kolorow a lepszej firmy, bo jak zamowisz tanioche i sie okaze bublem to sie zrazisz a po co :)
Anka - j.w.
Dobra podróbka nie jest zła :lol: ...ale zacznij od oryginałów!
Założę się, że nie posłuchasz rady :cwaniak: Osobiście odradzam INS i NTN. POWODZENIA :ok:
Polecam Mistero Milano. Nie bedziesz zawiedziona !
Souki. Budujesz pazur, opracowujesz, na matowy dajesz baze, kolor, zabezpieczasz nablyszczaczem od hybryd i voila !!
Nie powinno schodzic... :/:
Ja też polecam Mistero Milano. hybrydy tej firmy trzymaja sie przynajmniej 3 tygodnie a tych tańszych firm (np. INS, Allepaznokcie) 3-4 dni.. Takze lepiej kupić mniej kolorków ale zdecydowanie trwalszych ;)