salon jak marzenie:buja:
Printable View
salon jak marzenie:buja:
no Emilka pieeeknie, te zyrandolki, ta sofka, te podusie, te piekne kafle(pozdrowienia dla męza) mistrzostwo:ok:
Drapi, elegnacko i gustownie i... w cvholere miejsca!:D
Że salon piękny to wszyscy widzą, ale ja też chciałam właśnie zwrócić uwagę na mistrzowski fach męża Emilki. Wczoraj nawet przeglądając bloga Emi przypadkiem weszłam na stronkę jej zdolnego mężczyzny - naprawdę dobra robota! :ok: Jeśli będę coś robić w przyszłości z salonem, to wiem do kogo się zwrócę! ^_^
Mężuś bardzo dziękuje z uznanie :master: :kwiatek: Też jestem z niego dumna, ma facet talent i zawzięcie - perfekcjonista :P dobrze mieć takiego w domku :love:
Olcia ten plakat to te siatki na szybę takie jak w autobusach, że z zewnątrz widać reklamę a mnie nie a ja widzę wszystkich :P
muah dla wszystkich od Brzostków hehe :*
Emilka zdradzisz gdzie kupilas fotele do stolika kosmetycznego ? :D
Dziewczyny gdzie można kupić składane biurko w okolicach Wawy, żeby można było je schować do szafy jak nie mam klientki, rozkładanie się na stole w kuchni mnie wkurza już.
A że mam 14 miesięcznego urwisa to fajnie by było żeby mozna je schować, bo będzie przesuwać po całym pokoju :/
Sprawdzają się te stoliki-biurka z ikei z odkręcanymi nogami.
co wejde na forum ogladam wasze zdjecia salonow, waszych kącików... tak bardzo bym chciaLA miec swoj kącik... mam juz pomysly jak urządzić.. niestety musze czekac azz szkole skoncze i szukac cos jakies miejscowy w miescie a potem moze jak dom wybuduje to zrobie sobie salonik w domu ;)
Mój kącik w pokoju ^_^ niestety własny salon musi jeszcze poczekać :( póki co szykuję zmiany w pokoju, przede wszystkim muszę wywiesić wszystkie dyplomy w przyzwoity sposób :P
emilka ja tez jestem zakochana w twoim salonie:love::love::love:
a krzesełka emilkowe sa na allegro kiedys sie na nie natknełam o mam prosze:
Fotel Palermo Pic White biały Fotele skóra Modo (1870900099) - Aukcje internetowe Allegro
Zuzaneczka, śliczny kącik :) i wygląda jak w saloniku :)
Zuzaneczka jest to bardzo mily kącik ;)
^_^
Zuza, slodki ten Twoj kacik :)
Taki cukierkowy, bardzo czysciutko i ladnie poukladne na stoliczku :ok:
Zuza a wygodnie Ci z frezarką po lewej stronie?
Przyjemny kącik, a najważniejsze, żeby klientki czuły się dobrze, a także abyś Ty miała komfort pracy:).
Zuzaneczka śliczny kącik!! schludny i taki kobiecy-róz i kwiaty mmm :)
natka stronę wcześniej podawałam...
ps ja też mam frezareczke z lewej i jakoś daje rade-też nie mam jak jej z prawej zamontować :)
Zuuza ile masz m2 pokój w którym masz biurko?
Ladnie to wyglada tak slodko, a zdjecia bardzo ciekawe, widze ze cwiczysz z glebia koloru
dziewczyny sliczne kaciki macie :)
u mnie byl remont
wczesniej bylo tak www.salonobsesja.com.pl jedyne zdjecia jakie mam sa na stronie
a teraz jest tak
Pieknie Agula! Żywo, kolorowo:) przytulnie:)
Aga, nie nadążam, ciągle coś przestawiasz :) Jak byłam u Ciebie, to było całkiem inaczej, ale fajnie fajnie, podoba mi się i ile miejsca się zrobiło :)
agulusia sliczny
Agulusia pieknie u Ciebie:love: i przed remontem i po;]