-
Odp: Evolashes - rzesy, kleje, removery, norki, rzesy z norek
Edytka mnie okłamała, mówiła, że trudniej się klei rzęskami Silk :P a ja od kiedy dostałam paczuszkę jestem w nich szczerze zakochana <3 i w hs-4 w koncu znalazlam swoje ulubione produkty :) oj będzie znow zamowienie, bedzie :D mam ochote na te mini paletki :D
-
a ja się boję tknąć te silki :D i czekają na odpowiedni moment :D
-
koniecznie spróbuj :)nie ma się czego bać:) bardzo ładnie się je klei
-
Ja tak naprwdę dopiero w zeszłą sobotę przekonałam się do silków, a mam je już ponad pół roku. Kleiłam nimi bo kleiłam, ale szału nie było w sobote zrobilam 3d 0,10 dl 8,10,12
Załącznik 70143
Pierwszy raz jestm naprwawdę zadowolona z rzęs.
Także polecam! Już nie moge sie doczekac nowych 0,12 - dla mnie przebijają wszystko.
-
a powiedz co Cię tak zachwyciło?
-
Chwila nie obecności na forum a tu tyle nowości kuszących :D
-
Co mnie zachwycilo? w silkach czy 0,12?
W 0,12 zachwycilo mnie ze najadaja sie do 2:1 i 1:1 nie sa ani za cienkie ani za grube.
Nasaduja grubosc rzes wiekszosci moich klientek.
-
w silkach :D bo 0,12 to chyba większość zachwyciło. ja silków nigdy nie używałam, stad moje pytanie
-
no dobra :D używałam silków, wczoraj w wewnętrznym kąciku ( bo skonczyły mi sie 8 z minków :sciana: i panika :D) ..... i no nie ma się czego bać :D:D normalnie się klei :) myślę, że przy całej aplikacji też nie bedzie problemu :) także polecam :)
-
Ja w silkach lubie miękkość, i połysk. Ale na co dzień przy stylizacjach 1:1 wole minki, wygodniej mi się je klei. Wygają się być jakby bardziej porowate.
-
Ja kocham Minki. U mnie jak już niejednokrotnie wspominałam jest inna wilgotność powietrza, więc nie sprawdzają mi się HS5 ani Silki. Do Silków trzeba dać minimalnie większą ilość kleju a co za tym idzie dłuższy czas wiązania. Rzęsy mi się opadają, nie trzymają kierunku. Nie bawię się w żadne dmuchawki, bo to by była wieczność chyba.
Ale kocham Minki i HS4 :*
-
Mini- naprawdę odrobinkę trudniej się klei niż Minkami, Edyta przestrzegla w obawie o Twoje zdrowie psychiczne i stres:DDDD hyyy
Tak, to prawda, Minki są bardziej porowate. A Silki, no cóż.. połysk przede wszystkim, a tak a propo's Minków i Silków. Zauwazyła ktoraś, że Minki 0,07 mają lekko granatowy odcień czerni jak Silki? Bo ja zauwazyłam, chyba, że slepa kura już jestem i mi się wszystko miesza:D:D
a poniżej Ultra Light Effect wykonane tymi rzęskami 0,07 o których pisałam poprzednio. Tymi za 39 złotych
12,10,8 mm skręt C (standardowy)
oraz Extreme Silk diamondami C 0,15 14, 13,12, 10 i kącik wew 9 mm B (0,1)
-
o to ja muszę Meraszce :aty: na kursie nie ostrzegała że silki trudniejsze do klejenia :skacze: dostałam silki dark brown i ślicznie wykleiło się. Może dlatego, teraz klei mi się dobrze zarówno tymi jak i minkami. :piatka:
-
39zł? Byłam pewna, że pierwotnie cena miała 2 z przodu :D
Ja na szczęście dorwałąm takie jakiś czas temu na allegro za jakieś 24zł, więc zapas jest :D
-
Cytat:
Napisał
dzikakura
Mini- naprawdę odrobinkę trudniej się klei niż Minkami, Edyta przestrzegla w obawie o Twoje zdrowie psychiczne i stres:DDDD hyyy
Tak, to prawda, Minki są bardziej porowate. A Silki, no cóż.. połysk przede wszystkim, a tak a propo's Minków i Silków. Zauwazyła ktoraś, że Minki 0,07 mają lekko granatowy odcień czerni jak Silki? Bo ja zauwazyłam, chyba, że slepa kura już jestem i mi się wszystko miesza:D:D
a poniżej Ultra Light Effect wykonane tymi rzęskami 0,07 o których pisałam poprzednio. Tymi za 39 złotych
12,10,8 mm skręt C (standardowy)
oraz Extreme Silk diamondami C 0,15 14, 13,12, 10 i kącik wew 9 mm B (0,1)
Kurka, wiesz, że Ty z każdej skorupki jajeczko wysiedzisz. Bardzo ładna stylizacja :yess:
-
iosa- no widzisz nie zostałaś uprzedzona o trudności i dałaś radę:D
Noo widziałyście dwójkę z przodu, bom się walnęła. :):):)
Dzięki tomaszka i to z rozłażącą się blizną cesarkową kleiłam, ale moje baby nie chcą czekać, a boję się, że pójdą gdzie indziej. Dużo nas na rynku...
, hyyy, matko wyglądam jak Freddy Krueger
Może i są u innych dystrybutorów, może nawet i takie same, ale.. nie do końca takie same bo mysmy je na początku też tak od producenta od strzała zamówiły i były niedrogie i okazało się, że to porażka była jakaś... 12 tka to nie była 12 tka, tylko 14 tka B to były J ki , a C to standardowe B.. wydaje nam się, że jak ktoś coś zamawia to chciałby dostać to co zamawia, więc zrobiłysmy indywidualne podejście do producenta i nam wyprodukował to co wg nas bedzie schodzić no i takie indywidualne podejście trochę kosztowało, ale wszystko jest tak jak trzeba teraz, więc nie żałujcie 10 złotych i kupować:D:D:D:D, :przytul::przytul:(oczywiście do niczego dziewczyny Was nie zmuszamy- proponujemy tylko) naprawdę są bardzo ładne i fajnie wygięte i Eureka.. 10 tka to naprawdę 10 tka!!!!:skacze::skacze:
---------- Dodano o godzinie 12:10 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 18:13 ----------
Drogie stylistki, serwisujemy sklep, nie działa tak jak powinien, po południu już powinien działać dobrze,
z rzęsowymi pozdrowieniami
Kura
-
Sklep już działa hula i w ogóle :)
a ja na urlopie i tęsknię za Wami :) udało mi się wyrwać od mojej mega rodzinki... :) hehe
-
Ojka. Dziś miałam okazję porównać te wasze rzęski z walniętą wstępnie ceną - z tymi moimi allegrowymi. I serio długość jak i skręt - niebo a ziemia. Moje są płaskaczami przydługimi normalnie!
-
Bardzo dziekuje za eksprsowa wysyłkę^_^. Wlasnie odebralam przesyleczke i dziekuje za gratis. Super
-
Gorzka, no my też niestety mamy takie w magazynie, jak zobaczyłysmy to się załamałysmy. Dlatego zamówiłysmy, że tak powiem.. specjalnie, no ale niektóre klietki lubią też takie prostsze rzęski, więc może Ci zejdą
Iza-na zdrówko, niech Ci się dobrze klei
Drogie stylistki, Mamy dla Was kolejną nowość.
Rzęsy Mink Premium w grubości 0,07 i 0,12 nie tylko w miksach, ale również w uzupełnieniach (jeden rozmiar w palecie) Rzęsy dostępne w profilach B i C. Zapraszamy na zakupy:yess::yess:
Rzęsy z Norek, MINK Premium
-
Kurko klei mi sie zajefajnie. Uzywam Waszego hs-5 i albo ja nie mam węchu albo niecwiem co. Nie czuję go nic a nic. Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam
-
Macie obecnie na stanie Minki C 012 mix 8-14 ? Wg sklepu na stanie nie ma, a będę potrzebować na przyszły piątek.
^_^
-
Cataleya, mamy obecnie, już uzupełnione, przeoczyłam po prostu- można zamawiać
-
Dziewczyny mozecie slac mi zamówienia na minipaletki na PW bo będziemy niedługo skladacx zamówienie i producent obiecal ze wyprodukuje dla nas w pierwszej kolejności te, które zamówimy :)
-
Gdzie mam szukac tych mini paletek? Nie moge znalezc na stronie evo. Chyba ze jedtem slepa :D