-
Odp: Najpiękniejszy French Ślubny - Konkurs
Cytat:
Napisał
Kamis
dymcia a jak następnym razem znowu się wykręcisz z konkursu to osobiście się do ciebie przejadę i zrobię :aty::aty::aty::aty:
w takim razie ja już dziś oświadczam że jak będzie nastepny konkursik to tez nie biorę udziału!! a co!! jak Dymcia będzie korzystac to ja tez chce:P
-
KAMIS! z przyjemnoscia ^^ bede czekac! ach! tylko przyjedz jak maz bedzie w pracy haha
woszczur no no :] kurcze jak daje takie propozycje to trzeba korzystac ach! ^^ :*:love::love:
-
ahhahah dymciu niemoge z ciebie
az sie usmiechnelam hihih
daj mi nr telefonu do twojego meza to nasie nim zajme jak kamis bedzie ci baty dawal
hmmmmm tylko kto sie zajmie moim i emilka hihih
-
synus :D
albo .. ja bede robic na dwa razy- tu kaims mi baty bedzie dalal ( takie pieszczotliwe chyba, nie ? :P) a tu bede dzwonic rozmawiac z Twoim mezusiem.. ach! nie zaprzeczam ze bedzie przyjemnie HA HA!
-
:szczena: oczywiście :lol: :aty: haha aż .. :hahaha:
-
AŁA!!!!
(miało być delikatnie i z uczuciem :P)
-
hahahhahahahah wy zboczki jedne no
-
oooooo w takim razie ja tez chce a co hihihihihi
-
a kiedy beda wysłane dyplomy pamiatkowe na maila? :)
-
no właśnie?? ja też sprawdzam poczte a tu nadal cisza:(
-
ja tak samo jak ty Woszczur..
co chwilke wchodzę na pocztę ;)
-
Dziewczyny miałem ciężki tydzień ale już jutro będą dyplomki na maila "słowo harcerza" :good:
spodobają się wam z pewnością ;]
-
-
Cytat:
Napisał
Kamis
Dziewczyny miałem ciężki tydzień ale już jutro będą dyplomki na maila "słowo harcerza" :good:
ha ha ha... chyba "słowo górnika" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :hahaha: :hahaha: :hahaha::hahaha: :hahaha:
-
Cytat:
Napisał
Kamis
To dobrze ze ten tydzień już się kończy :D
-
kto mi wydrukuje?? :skacze:
-
wydrukuj sobie na mieście, a jak nie to są na aalegro drukarnie które zajmuja sie ulotkami banerami tudziez innym i bajerami
np tutaj
drukowanie plakatów druk plakat A0 A1 A2 A3 B0 B1 (707156313) - Aukcje internetowe Allegro
-
Cytat:
Napisał
woszczur
Wezmę sobie ten BANER 6,4m x 2,4m :P
-
Cytat:
Napisał
szpila59
Wezmę sobie ten BANER 6,4m x 2,4m :P
ha ha ha!! ja też sobie o tym pomyslalam bo moj ostatnio mi mowil ze zrobi mi reklme i powiesi na stodole wielka reklame... to moze na dach też wejdzie:D
-
Cytat:
Napisał
woszczur
ha ha ha!! ja też sobie o tym pomyslalam bo moj ostatnio mi mowil ze zrobi mi reklme i powiesi na stodole wielka reklame... to moze na dach też wejdzie:D
Ta i ktoś se samolotem , albo helikopterem będzie leciał, spojrzy w dół, a tu proszę - reklama pazurków :D. Hop do spadochronu i Wsiooooo! na pazurki :D Kolega mojego taty ma helikopter... :o Ja też chceee ... :P
-
Cytat:
Napisał
szpila59
Ta i ktoś se samolotem , albo helikopterem będzie leciał, spojrzy w dół, a tu proszę - reklama pazurków :D. Hop do spadochronu i Wsiooooo! na pazurki :D Kolega mojego taty ma helikopter... :o Ja też chceee ... :P
szpila dobry pomysł..
moze akurat jakas klientka w tym samolocie poleci ;)
-
Cytat:
Napisał
woszczur
Jak mój tato będzie wracał z misji to podleci do Ciebie i wpadnie na meski manicure ;P
-
Dyplomy wysłane, jeżeli ktoś nie dostał proszę się do mnie odezwać :) mam nadzieję że projekt się wam spodoba ^_^
-
-
są superasnie... ja już sobie wydrukowałam na papierze technicznym atramentowką, ale cos mikolory wyszły przekłamane... lepiej poczekam na ten od was zeby włożyć w antyramkę:P