haha tez mam taki :skacze::skacze::skacze:
Printable View
Pół forum już takie ma :D
wreszcie upolowałam pendrive z avonu:D:skacze:
Załącznik 14884
a dzisiaj dotarły farbki akrylowe:]
No to czekamy na One stroke:]
ja dzis kupiłam frez karbidowy gruby stożek za 20zł bo walców nie mieli... niestety choco nie dzwoniłam bo byłam w tym medyku, a i owszem były frezy karbidowe za 7-8zł tam były one rozmiarów połowy szpilki... tylko na zdjęciu w e-sklepi były duże a pani tłumaczyła to tym że musieli powiekszyć bo takich malych to by nie było widac... były też frezy tytanowe ale po 80zł za sztuke.. więc powiedziałam "dziękuję, do widzenia" i pojechałam do pazurowego sklepu :huh:
A ja kupiłam dziś piękny album na zdjęcia za 40 zł i powkładałam tam (na razie kilka będę dokładać) zdjęcia pazurków moja taka daleka cioteczka od strony męża ma własny salom fryzjerski i zostawię tam albumik no i będę czekać i patrzeć jak mój notesik będzie się zapełniał terminami :skacze: hihi
a ja dzisiaj kupiłam staniczek.. ;D
jedyny jaki był na mnie dobry w sklepie.. ;/ reszta była za mała..
http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-01/1504b768.jpg
i kurteczkę zimową ;) mam płaszczyk ale że są teraz mega przeceny to sobie taką krótszą na mniejsze mrozy kupiłam :)
http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-01/c9e2a0f3.jpg
+ maseczki do twarzy i włosów ;) ale zdjęć już dawać nie będę ;p :)
a ja wczoraj zaopatrzylam sie w
och wszyscy tak o zakupach a ja cierpie na gleboki zakupoholizm ktory dawno nie zostal niczym zaspokojony :D nie no w sumie kupilam kolorowe żele ale to jeszcze nie to :D
Moja nowa torebka,kolor to ciemny turkus i zlote pierdółki,w rzczywistosci jest wieksza :)no i nowy kwiatek:)
super!! a u nas zwykle takie mniej ukwiecone sprzedają:/
jade kwiatek jest cudny
Jade śliczny kwiatek ;) i torebka też ;)
ja dzisiaj sprzedałam swój stary tel. ^^
a planuje kupić koperty bo mi się pokończyły ;D
A ja muszę szybko kupić czarna koszulę lub bluzkę z czerwonym żabotem... i nigdzie nie ma ;( Może któraś z Was widziała , gdzieś taki ciuszek?
kurcze chanti widziałam gdzieś koszule jak byłam wczoraj na zakupach tylko teraz nie mogę sobie przypomnieć który to sklep..
któryś z tych h&m albo new yorker wchodziłam też do c&a
mi sie tez wydaje ze w h&m byla taka bluzeczka
a ja taką kiecke (bez golfu) sobie ostatnio i ciucholandzie kupilam za 20zl :D
(pasek to prezent urodzinowy:))
świetna kiecka ;)
hmm kiecka niezła
Nie wiecie moze gdzie moge dostac buty od Sam'a Edelmana? Choruje na nie juz jakis czas ale nie moge ich znalesc;( (widzialam je na ebay.com ale nie wysylaja do polski:/: )
vanilla proszę cie bardzo są np. na allegro jesli to o te chodzi? ;)
SAM EDELMAN Uri kozaki muszkieterki z USA 38,5 (902498347) - Aukcje internetowe Allegro
Szukalam ostatnio na allegro to ich nie bylo:wow: Dziekuje Elaxx:* musze tylko dowiedziec sie czy maja moj rozmiar:D:skacze:
jade boska torebka, ostatnio mam faze własnie na ten kolor
kwiatek zarabisty widziałam takie w Nomi i w Leroy Merlin cena to ok 50 zł. Zastanawiam się czy sobie takiego nie kupic:rolleyes:
---------- Dodano o godzinie 16:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:27 ----------
ależ mi sie ta torebka podoba:D chyba w niedziele ruszę na poszukiwania podobnej:D
A co myślicie o tej sukience?
całkiem ładna. :D
a na jaką okazję? :D
ja kupiłam sobie 6 próbek żeli ( paznokietku1000 juz nie długo wpłacę kaskę :D) I stanik :P... mój pierwszy nie sportowy.. nawet nie wiecie, jakie było moje zdziwienie, kiedy okazało się , że pasuje na mnie 75B , a nie A
;P
Przed chwilą przyszła paczuszka od DR. :D ^_^
Takie pierdołki. :D
ja dzisiaj stalam sie szczesliwa posiadaczka nowej dlugiej koszuli (kolejna do kompletu ahh :D) i torebki, ktora nie wiem czy kiedys zaloze bo jest brazowa.. a ja wsyztsko mam czarne.. ale tak mnie urzekla ze nie moglam sie powstrzymac.. najwyzej poczeka do wiosny :D
---------- Dodano o godzinie 14:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:47 ----------
a tak apropo.. co myslicie dziewczynki o "marce" japan style? kupowalyscie kiedys cos stamtad? ja kupilam raz i bylam zadowolona. teraz pelno pieknych koszul maja i tuniczek i to takie tanie wsyztsko :o wiec ponownie zastanawiam sie nad zakupami
hm.. tam z zakupami to jak z wygrana w lotka :D takie ryzyko..
albo trafisz na cos dobrego albo nie.. albo wszystko przebiegnie sprawnie, albo komplikacje..
zostałam dziś zmuszona do kupna nowej lampki oświatelniowej ... zamowiłam se taka LAMPKA biurkowa KT028BL niebieska NAJTANIEJ!!! (892486856) - Aukcje internetowe Allegro.
tamta mi sie złamała i jak mi jeb*a w m akówe to chyba zmądrzałam... a miała,m taką PROMOCJA Lampka przykrecana na stolik KOLORY Creta (894249267) - Aukcje internetowe Allegro ale ta mi sie złamała że gamon ją dwa razy sklejał i nawwet topił plastik i sie łamała ale teraz to juz przesadziła tak sie złamała że nic sie nie da zrobić...
Ta przykręcana lampka też wydaje mi się że jest nie praktyczna ,ja na razie korzystam z lampki mojej córki ,ale jak bym miała kupować to też wybrałabym taką żeby była stojąca na biurku:)Iza lampeczka fajna;)
włanie tamtą przykręcaną kupiłam u tego samego gościa co cały zestaw akryli podstawowych i kolorowych bo nie chciałam placic dodatkowo za nastepną dostawe, ale widze co sie odwlecze to nie uciecze i i tak lampa do doopy była... dobrze ze chociaż 1,5 roku pochodziła:D
Ja właśnie dzisiaj zamówiłam w Japan Style pierwszy raz coś-bluzke http://photos02.allegroimg.pl/photos...7/97/889979755 ... i zobaczymy. Kaske już wpłaciłam i zobaczymy ile będę czekać na paczkę i jaka jakość? 1608 czerwona Bluzka bluzeczka zabot Japan Style (889979755) - Aukcje internetowe Allegro
Mi się te ciuszki bardzo podobają tylko nie wiem jak to się będzie miało do jakości :/: zobaczymy;)