ja od wczoraj też ruda :D wkrótce się pokażę :)
Printable View
ja od wczoraj też ruda :D wkrótce się pokażę :)
noo rudy rudy widze króluje:D ja mam taki, juz wstawiałam z resztą, ale zastanawiam sie czy nie zrobic bardziej pod czerwien wpadajacego. http://forum.wzorki.info/wlosy-fryzu...tml#post318347
mi sie znudzil juz rudy ;) i jestem brązowaaaa ;)
tu mój kolorek:Make-up & Nails: Rudzielec!
Farb fajny taki jasny rudy :)
Ja też przeszłam już przez rudy ale strasznie szybko mi się zmywał o dziwo głównie z odrostów i wyglądało to tragicznie... żółte odrosty i rude włosy... więc wróciłam do moich czerwonych:)
hehe a ja mam swoje wloski rude:P i zawsze farbowałam zeby rudych nie miec ale jakos sie przekonałam do nich i nie farbuje jak narazie:)
Kochane ...dla poprawienie humoru ...;-) Moja aktualna fryzura... experymenty....z zoltych..rudych ..pomaranczowych na...Fioletowe...
http://http://images37.fotosik.pl/1399/addace94db6e7ffamed.jpg
Serduszko uwielbiam takie eksperymenty :D Bardzo ładnie Ci we fioletowych, w sumie to wygląda bardziej na pasemka, ale ślicznie :kwiatek:
moje :)
Załącznik 52894
;-) super fryzurka...i te wielkie czarne oczyska...j;-):yes::yes::yes::yes::yes::yes:
Poszłam do fryzjera z decyzją podcięcia grzywki ... Spierdzielił robotę... grzywka okropna. Pójdę do innego niech mi to naprawi. Tamtemu kasy nie dałam. Nie będę płaciła za spierdzieloną robotę :D Ostatnio to mam pecha ... :D
;-) glowa do gory.. grzywke zawsze moza spiac...;-) a po za tym odwaza jestes ze nie zaplacilas .ja zawsze ide z podkulonym ogonem i ku...je w domu...;-) pozdrawam
a to moja fryzurka robiona na 25 lecie slubu znajomych. upiecie na boku
Rudzielec śliczna fryzurka ! Ale masz długaśne, że taka super fryzurka ci wyszła ;)
;-) fryzurka piekna rudzielec..;-) ja niestety nie moge sobie pozwolic na takie upiecia....;-( ;( ;-) wrrrr uszyska...;-) pozdrawiam
ja tak samo przez uszy jestem ograniczona :/
ja bede miec takie cos na kwietniowe wesele, bo nawet mam tak wlosy ufarbowane wiec mysle ze wyjdzie;) w koncu mam najlepsza szwagierkowa fryzjerke pod sloncem :D
źródło: IKF Fryzury 2012 - Internetowy Katalog Fryzur
wow nanami przepiekne włoski bedziesz miała, kocham takie wariacje:) z checia chodzilabym tak na codzien:D
nanami czadzior to jak juz sie tak wylansujesz to nie zapomnij fotki strzelic dla nas:skacze:
rudzielec zazdroszczę Ci koloru włosów ,cudowne:love:
nanami będziesz miała super fryzurkę :ok:
butterfly dziękuje, chociaż kolor przekłamany, bo na zdjęciu wygląda na ciemniejszy, jak znajde fotke to wkleje w innym świetle.:)
Na pewno nie zapomnę i wkleję Wam mój ryjek:P
a mi rudy juz sie znudzil :D teraz brązik mam ;)
diamond fajne masz włoski, ale chyba coś zmizerniałaś na buzi, albo mi sie wydaje?:)
rudzielec skoro widac , ze zmizerniałam to sie bardzo ciesze bo ostatnio schudlam 5 kg ;) ale sie ciesze ;)
Diamond bardzo się zmieniłaś :) Ładnie wyglądasz. Tylko 5 kg? i taka zmiana? To gratuluję. Wyglądasz świetnie. Możesz wrzucić zdjęcie całej sylwetki, jeżeli oczywiście chcesz ;) :kwiatek:
kachnaa ogolnie przez ok 4 miesiace schudlam 10 kg.. ale potem juz mi sie nie chcialo i od ok miesiaca sie pilnuje i drugie 5 kg czyli w sumie 10 ;)
ok wrzuce jutro jak sie ogarne do szkoly hehe ;)
Diamond, śliczna fryzurka. Jak tylko powiększyłam sobie zdjęcie, to od razu pomyślałam: "ale zeszczuplała!" :D
DiamondShine szalenstwo hehe ;) strasznie widac ze schudlas, mi jak po ciazy spadlo 10 kilo, to tez po twarzy duszo widac ;) wrzuc jeszcze jakies fotki ;)
Diamond ładnie Tobie w tym kolorze ;)
kasiu bardzo masz ładny ten kolorek bardzo mi sie podoba no ja tez chetnie zobacze rezultaty diety:skacze::ok:
dziekuje wszystkim;* co do sylwetki to wrzuciłam zdjęcie do tematu 'odchudzanie' ;)
Kurde ;( Zamarzyły mi się włoski rude. Ale takie intensywne :D No i kupiłam farbę, wszystko ładnie, pięknie gdyby nie to, że strasznie przebija od spodu mój byly czerwony... A tamten był robiony szamponetką i już jakiś czas temu, więc powinien zejść, a rudy robiłam farbą. Jak myślicie, czy jak odczekam trochę i znów walnę rudy, to będzie intensywniejszy ?
Ja miałam już masę rudych farb do włosów i co?? i kupa... niestety nawet nie to że szybko wypłukiwały się po całości ale po ok 3-4 myciach odrosty robiły mi się żółte jak u kurczaka... i miałam tak z każdą rudą farbą więc wróciłam do mojego czerwonego...
Ja jak malowałam rudym na czerwony to czekałam aż ten czerwony bedzie taki na maxa spłukany i wszystko potem było ok.
dziewczyny mam na głowie tą plecionkę podobną do tej, którą Wam prezentowałam na zdjęciu i wyglądam jakbym tańczyła w zespole ludowym tzn. pozytywnie. Musi mi by wygodnie bo nie wyobrażam sobie, żeby na weselu mi pióra latały tu i tam ;)
Jak mi chłopak fotkę strzeli to Wam wstawię ;)
nanami idziemy na to samo wesele ? :skacze:
mi dzis mama będzie robiła warkocza dobieranego z boku, a z drugiego będę miała luzem puszczone i może zakręcone... zobaczymy jak to wyjdzie
Dziewczyny dla mnie najbardziej ruda jest farba z Joanny jesienny liść, albo ewentualnie z Garniera, złocisty miedziany blond.
Joanna wygląda tak jak na fotce z krótkimi włosami.
A z kręconymi to garnier.
Sztyna piekny rudy na pierwszym zdjeciu ;) mi sie juz niestety rude znudzily... ;(
Dla mnie piękny rudy ma Loreal Mango czy jakoś tak
Ja kupiłam z Joanny płomienna iskra. Na opakowaniu kolorek super, ale na włosach nic nie widać :P Poczekam aż a czerwień spod spodu mi się wypłucze :P
Ja ostatnio mam faze na loczki :D I codziennie sobie loczki robię :D