bardzo mi miło,że podobają się wam moje pazurki:*
dianka11 na paznokciach są naklejone nakleji:)
Printable View
bardzo mi miło,że podobają się wam moje pazurki:*
dianka11 na paznokciach są naklejone nakleji:)
diamentowa, a czemu ta smutna buzka przy pazurkach? bardzo ladne są podobają mi sie:)
a ja dzis bylam bardzo rozproszona na pracowni robilam paznokcie dwom kolezankom. wszystkie na mnie patrzyly myslaly ze udziele im kursu wszystko ogladaly .. noi mi troche zeszło.
DiamondShine te pierwsze wymiatają:)
Zapomnialam ze te pierwsze to odrost 2 tygodniowy ;)
Wszystkie sa bardzo ładne,choć te pierwsze rzeczywiście naj
Diamencik te pierwsze :love:
diamond, swietne są wszystkie 3 prace ale mi najbardziej sie spodobały różowo czarne :)
Wszystkie piękne ale pierwsze NAJJJJ;)))
DiamondShine - superowe prace :ok: ale pierwsze wymiatają oryginalnym zdobieniem
Jakiej firmy jest ten czarny żel ???? Mój się kiepsko utwardza i pozostawia smugi:placz:
Kasiulka ja mam go z alle paznokci ;)
A który konkretnie :huh: bo ja też mam z alle w białym słoiczku z różową zakrętką i się nie utwardza :placz:
DiamondShine pierwsze cudne, eleganckie i efektowne :)
DiamondShine Pierwsze sa najlepsze!! Ale reszta tez jest piekna! Świetnie dobrałas kolorki !! :love:
Diamond te pierwsze ladne ,delikatne ale te drugie pieknie zestawione kolorami :)
DiamondShine pierwsze normalnie wymiataja :skacze: najbardziej mi wpadły w oko co z tego że zodrostem ;)
Diamond pierwsze cudne:) 2 i 3 super kolorki:)
Diamond - te z odrostem sa cudne :)
a tutaj kilka moich kolorowych
Nysza - śliczne prace :ok: a te jednokolorowe (czerwone i granatowe) wymiatają :D
Nysza rewelacja , 3 ,5 i ostatnie cudowne ,napracowałaś się :ok:
kolorki tych czerwonych i granatowych piękne:love:
dziekuje wszystkim :*
Nysza przy Tobie wysiadam normalnie, doskonałe każde pazurki ;*
diamond bosssskie :) piękne kolorki a te pierwsze prześliczne :)
nysza fajne prace :)
Nysza No no :D Wszystkie sa świetne ! pozazdroscić :love:
A tutaj moje nieudane, czarny żel zastrajkował :placz: i nie chciał się utwardzić
Nysza piękne, masz dar do malowanek, ale te garnatowo- fioletowe cudne :love: