Witajcie kochaniutkie :*
Printable View
Witajcie kochaniutkie :*
Witaj!!!!
Witam serdecznie:) Jestem tu nowa, właśnie ukończyłam szkołę kosmetyczną i przygotowuje się do obrony:) Mam 25 lat jestem z Krakowa. Fajnie to wszystko wymyśliliście:)
powitać :kooffa:
Dziękuję że jesteście takie kochani:)
Witamy serdecznie nowe forumowiczki.:)
witam gorąco :kwiatek:
witam:):)
Czesc dziweczyny, mam na imie Ania, mam kochajacego meza i syneczka ERyka ktory niedlugo skonczy dwa latka....od baardzo niedawna zajmuje sie pazurkami..pozdrawiam Was serdecznie;-))):macham:
Witam
Witamy kolejne dziewczyny!!!!
Witam wszystkich Nazywam sie Agnieszka , jestem bardzo poczatkujaca stylistka i jak narazie po zadnym kursie :( .Mieszkam w Wielkiej Brytanii i chce tu rozpoczac dzialalnosc jako stylistka .Narazie robie pznokcie bardziej sobie i kilku kolezanką , bo niestety bez dyplomu w anglii zawodu stylistki nie wolno wykonywac. Bede wiec korzystac z waszego DOSWIADCZENIA i czytac wasze podpowiedzi .
Pozdrawiam
Jagienka:D
Witamy na forum :kwiatek:
Witamy,napewno będziesz się czuła to dobrze ;]
Witam,zagladam tu od kilku dni.Zarejstrowalam sie tutaj bo uwazam,ze stworzyliscie wspolnie fantastyczne forum,ktore jest dla mnie skarbnica wiedzy.Poki co bede korzystac z waszych rad i wskazowek,bo jako poczatkujaca stylistka ;) zapewnie niewiele tu wniose choc z czasem bede sie bardziej starac ;)))
Skonczylam kilka lat temu kosmetologie i aby szybciej znalezc prace ukonczylam w tym roku kurs przedluzania paznokci metoda zelowa.Akryl znam rowniez.Szkolila mnie siostra ;)
Mieszkam we Francji.
Witamy serdecznie :*
witamy serdecznie
witamy:)
Witam całą "Rodzinkę Wzorków".Jestem absolutną debiutantką.Stylizacją paznokci zaraziła mnie przede wszystkim moja koleżanka Iwonka - Ivonna70, to u Niej miałam okazję uczestniczyć w mini szkoleniu i zobaczyć na własne oczy " z czym się to je":), jak również miałam okazję poznać kilka fantastycznych dziewczyn, które pokazały mi, że stylizacja paznokci jest nie tylko zajęciem, zawodem dla wielu z Was, ale również Pasją. Mam nadzieją, że przy Waszej pomocy i będę mogła się tym cieszyć, bo jak na razie jestem trochę przerażona. Pozdrawiam Wszystkich ciepło.:macham:
Witamy serdecznie w naszej wzorkowej rodzince :) będzie dobrze zobaczysz :ok:
Witaj kochana Aneczko. My już dopilnujemy, żebyś się szybko wszystkiego nauczyła i cieszyła efektami tak jak my:*
Mam na imie Marta i uwielbiam robić paznokcie to moja pasja i sposób na zycie:)
Witamy serdecznie w naszych progach:)
:kooffa:Wszystkich nowych użytkowników serdecznie witam.Jestem przekonana że dowiecie się bardzo ciekawych rzeczy i będziecie się przy tym dobrze bawić tak jak ja:)
ja także witam all towarzystwo :)