wowc
piekne frenchyki
sliczne usmiechy
brawo
Printable View
wowc
piekne frenchyki
sliczne usmiechy
brawo
Cudne frenchowe migdałki :]
French biały + pyłek brokatowy + linerek czarny i blaszki D&G które się rozmazały :P jak wy robicie takie ładne zdjęcia ;) ?
http://iv.pl/images/7hg8ymrqvcc6ob4ed6b.jpg
bardzo mi się pdobają, szkoda tylko że zdjęcie bez funkcji macro:/:
na każdym aparacie ( nie wiem jaki masz ty) powinna byc funkcja macro, albo w starzałkach nawigacyjnych taki mały kwiatuszek, albo w menu musisz pogrzebać
A co to za funkcja :( ? bo ja się nie znam :( Jak ustawić aparat żeby wyszło wszystko piknie :kwiatek: ?
Samsung Digimax S500 :)
już odpowiadam:
to jeet tylec twojego aparatu i tu zaznaczyłam gdzie masz macro, taki malutki kawiatuszek Załącznik 9570
wystaczy tylko go wcisnąc i jesli pokaże ci sie taki kwaituszek na wyślwetlaczu, to znaczy że jest włączonny (chyba że będzie kwiatek + "on"), jesli sie nie pokaże to kwiatka nie bedzie, albo będzie kwiatek+off...
funkcja macro służy do robienia zdjęc z małych odległości (mrówki, wazki, kwitaki)... :P
troche sie offtop zrobił, ale ja tylko pomóc chciałam;(
już zapada cisza:huh:
dziękuje Kochane :kwiatek: mam tą opcje :** widze efekty :D teraz juz wiem jak robic :D
mój dzisiejszy french
piekne te wasze frenche:kwiatek::wow:
o masz.. ja też mam takiego kwiatuszka w aparacie i ani razu oczywiście z tego nie korzystałam...
lusill bardzo fajne zdobienie
Wrzucam jedynie zdobienie slubne...dla Emilki i Kamila...:D:D:D
Załącznik 9582
Załącznik 9583
Lusil piekne,Annamon to na pazurki
Dziękować aniu :* ty to masz pomysły ;)
Aniu zatkało mnie, kobieto masz wielki talent!!
:)ale piekne te wasze frencze , wszystkie sa przesliczne!!!!
Aniu, brak słów, fantastycznie Tobie to wyszło :good:
Karolina, jezeli to Twoje dzieło to bardzo ładne, jednak ja bym zrobiła troszke mniejsze te kwiatuszki. Ale efekt superancki ;]
karolinko, super... ale co do kwiatków to martitek ma racje. postaraj się robić mniejsze kwiatuszki, wystaczy że bedziesz nabierać o połowę mniejsza kuleczkę akrylu i mocnej dociśnij pędzlek:):good: